نان فانتزی چرا گران شد؟ | پیشنهاد صنفی برای حل مشکل آرد

با افزایش نرخ آرد صنف و صنعت، قیمت انواع نان فانتزی، باگت و نان‌های حجیم و صنعتی افزایش یافته است؛ افزایشی که به‌گفته رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف، پس از رشد قیمت گندم و آرد و در شرایطی اتفاق افتاده که هنوز نرخ‌های جدید به‌صورت رسمی ابلاغ و در سامانه فروش آرد بارگذاری نشده بود.

نان صنعتي

به گزارش همشهری آنلاین، محمدجواد کرمی، رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف، در برنامه تلویزیونی «پارک‌وی» همشهری با اشاره به تغییرات اخیر در نحوه عرضه آرد گفت: از ۲۵ مهرماه، شرکت بازرگانی دولتی ایران سامانه فروش آرد به واحدهای صنفی و صنعتی گروه ۶، ازجمله تولیدکنندگان نان‌های حجیم، نیمه‌حجیم و فانتزی را بست و اعلام کرد که نرخ‌ها باید تغییر کند.

او افزود: باوجود این تصمیم، ابلاغ رسمی افزایش قیمت و بارگذاری نرخ‌های جدید در سامانه تا زمان انجام این گفت‌وگو صورت نگرفته بود. در همین فاصله، برخی کارخانه‌های آرد، قیمت فروش آرد به واحدهای تولیدی را از حدود یک‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان به ۳میلیون و ۵۰۰هزار تومان افزایش دادند و نانوایان ناچار شدند آرد موردنیاز خود را با نرخ جدید تهیه کنند.

کرمی با اشاره به افزایش قیمت گندم گفت: نرخ گندم مورد استفاده در تولید این محصولات از ۲۳هزار و ۸۶۰تومان به ۶۰هزار تومان رسیده است. به‌گفته او، این تغییرات هزینه تأمین آرد را نیز افزایش داده و درنهایت بر قیمت تمام‌شده نان‌های حجیم و صنعتی اثر گذاشته است.

رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف با بیان اینکه تولیدکنندگان برای تعیین قیمت محصولات خود با ملاحظات بازار و قدرت خرید مردم نیز روبه‌رو هستند، افزود: اگرچه قیمت واقعی این محصولات با توجه به هزینه‌های تولید می‌تواند بالاتر باشد، شرایط اقتصادی خانوارها و رقابت با نان‌های سنتی، امکان افزایش قیمت را با محدودیت‌هایی مواجه می‌کند.

او تأکید کرد: تولیدکنندگان تمایلی به افزایش قیمت در شرایط دشوار اقتصادی کشور نداشتند، اما با افزایش نرخ گندم و آرد، ادامه تولید با قیمت‌های قبلی دشوار شده و درنهایت قیمت نان‌های حجیم و صنعتی افزایش یافته است.

کرمی در پایان با اشاره به اینکه این گروه از نان‌ها برخلاف نان‌های سنتی، مصرف روزانه همه خانوارها را شامل نمی‌شود، گفت: بااین‌حال، افزایش قیمت آنها نیز بر هزینه خرید مصرف‌کنندگان اثر می‌گذارد و تولیدکنندگان باوجود میل باطنی خود ناچار به اعمال نرخ‌های جدید شده‌اند.

کد خبر 1081206 منبع: روزنامه همشهری

  • انتقاد اصناف از تاخیر در تسویه مطالبات فروشندگان کالابرگ | کالابرگ از جیب اصناف؟ ‌

  • کالابرگ روی دست‌انداز | بدهی مجری کالابرگ کی تسویه می شود؟

  • نان فانتزی چرا گران شد؟ | پیشنهاد صنفی برای حل مشکل آرد

  • هشدار آمریکا به کشورهای عربی درباره احتمال حمله به ایران | برای یک عملیات کوتاه و شدید علیه ایران آماده شوید

  • همسر نتانیاهو: همه ما خواهیم مُرد!

  • ابراز نگرانی دوباره درباره ایران و ۴۴۰کیلوگرم اورانیوم غنی شده | گروسی: هیچ نشانه‌ای مبنی بر بازسازی تأسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده ایران وجود ندارد

  • هشدار مرگ به رقیب نتانیاهو + عکس| آیزنکوت وارد لیست حذف جنبش مسلحانه یحیی شد

  • احتمال تشکیل کابینه اسرائیل به ریاست آیزنکوت؛ شکست سنگین نتانیاهو

  • بن‌بست انتخاباتی در اسرائیل؛ نه نتانیاهو و نه آیزنکوت اکثریت ندارند

  • ترامپ: انتظار داشتم با حمله به ایران قیمت بنزین ۳ برابر شود! | داریم به این فکر می‌کنیم که نام تنگه هرمز را به تنگه ترامپ تغییر دهیم!

  • هشدار آمریکا به کشورهای عربی درباره احتمال حمله به ایران | برای یک عملیات کوتاه و شدید علیه ایران آماده شوید

  • فوری| نتایج اولیه انتخابات اسرائیل؛ نتانیاهو پیشتاز است اما… | ۴سناریوی اصلی برای تشکیل کابینه آینده

  • تصویر جالب از اختلاف قد چشمگیر رئیس جمهور موزامبیک با پوتین

  • هشدار مرگ به رقیب نتانیاهو + عکس| آیزنکوت وارد لیست حذف جنبش مسلحانه یحیی شد

  • از گروه هم نمی‌توانیم صعود کنیم چه برسد به قهرمانی! | هواداران نگران نباشند تاجرنیا هنوز نفر اول باشگاه است

  • فوری | بحرین اجازه ورود ۲ لژیونر ایرانی به خاکش را نداد

  • حکم اماراتی ها علیه ملی‌پوش ایران به دلیل ورود غیرقانونی

  • یک ایرانی به دنبال ترور مقامات کشور همسایه؟ | واکنش سفارت ایران

  • روش تهیه حلیم بادمجان؛ چه کار کنیم حلیم بادمجان کشدار و نرم شود؟

  • بزرگ‌ترین کارخانه تولید کود هدف پهپاد قرار گرفت | توقف عبور محموله‌های کود شیمیایی از تنگه هرمز

  • قیمت فانتزی برای نان صنعتی | نان صنعتی چقدر گران شد؟

  • میزان سبوس انواع نان در کشور تغییر کرد؛ درصد سبوس سنگک، بربری و لواش چقدر تعیین شد؟

  • قیمت جدید ماکارونی پس از افزایش قیمت گندم؛ قیمت‌ها تا پایان مهر تغییر نمی کند

  • نان در تنور گرانی | قیمت جدید نان یارانه ای چقدر است؟