فوری؛ گزافه گویی‌های تکراری ترامپ علیه ایران | من فقط به یک چیز علاقه دارم…

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر گزافه گویی‌های خود علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران را تکرار کرد و مدعی شد: به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای نمی‌دهیم.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین، ترامپ جمعه شب به وقت محلی در گردهمایی انتخاباتی جمهوری‌خواهان در شهر دیتونا بیچ ایالت فلوریدا با تمجید از حملات تجاوزکارانه به ایران و درحالیکه همچنان در سودای تجاوز احتمالی دیگری است، در اظهاراتی متناقض ادعا کرد: «با تمام کارهایی که انجام داده‌ایم، توان تهدید هسته‌ای را از دست ایران خارج کرده‌ایم.»

رئیس جمهوری متوهم آمریکا در بخشی از سخنانش از «رو خانا» نماینده دموکرات کنگره آمریکا، به دلیل مخالفت با تجاوز علیه ایران به شدت انتقاد و ادعا کرد: «او می‌خواهد مرا به دلیل جنگی که با ایران داریم، استیضاح کند، به عبارت دیگر می‌خواهد مرا استیضاح کند، چون توان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را از بین برده‌ام.»

ترامپ با انتقاد از این نماینده کنگره درباره هزینه‌های جنگ خود مدعی شد: «او گفت که ۲۵ میلیارد دلار برای این جنگ هزینه شده است اما نگفت که ما در ونزوئلا حدود ۱۰ برابر این مبلغ به دست آورده‌ایم. باید ترازنامه را نگاه کرد.»

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا ادعا کرد: «من فقط به یک چیز علاقه دارم؛ اینکه هرگز، هرگز به آنها اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای ندهیم. ما هرگز اجازه نخواهیم داد آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

ترامپ بار دیگر به خروج آمریکا از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ در دوره اوباما موسوم به برجام اشاره کرد و مدعی شد: «من به برجام باراک حسین اوباما یا همان توافق هسته‌ای ایران، پایان دادم. توافق‌های وحشتناک زیادی دیده‌ام اما این توافق، مسیری برای دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای بود.»

رئیس جمهوری متوهم آمریکا در ادامه بار دیگر ادعای روزهای اخیرش مبنی براینکه «آمریکا جنگ با ایران را آغاز نکرد و ایران از سال ۱۹۷۹ تاکنون در حال جنگ با آمریکاست» را تکرار کرد.

ترامپ همچنین با تکرار ادعاها و توهمات درباره تنگه هرمز که در اختیار ایران است، بار دیگر مدعی شد: «در حال حاضر نفت بیشتری نسبت به هفت ماه پیش از تنگه هرمز عبور می‌کند. به این فکر کنید.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر درباره استیضاح احتمالی خود در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات میان دوره‌ای کنگره (سوم نوامبر برابر با ۱۲ آبان) ادعا کرد: «می‌گویند ما می‌خواهیم ترامپ را به دلیل تلاش برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای استیضاح کنیم. من گفتم نه، نه، نه؛ کلمه تلاش را حذف کنید. به دلیل جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای. ما جلوی آنها را گرفتیم.»

کد خبر 1081552

  • میانجیگران قطری به تهران بازگشتند؟ | ادعای تازه درباره توافق جدید

  • هشدار به ترامپ درباره حمله جدید به ایران | پس از بمباران ایران کار ساده‌ای نیست که..

  • دستور جدید آمریکا در تنگه هرمز

  • جزئیات جدید از نامه ونس به ایران؛ لحن آن بهتر از قبلی‌ها است | ایران پاسخ داده است؟

  • در اتفاقی عجیب؛ ترامپ و ونس برنامه حضور در گردهمایی‌های انتخاباتی را لغو کردند

  • ادعای جدید ترامپ درباره آغاز کننده جنگ ایران | ما خواهان تضمین‌ هستیم

  • ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم

  • هشدار نارنجی بارش در ۹ استان | مراقب سیلاب باشید

  • ترامپ: مجبور بودم ایرانی ها را «قربان» خطاب کنم اگر …+ ویدئو

  • در جنگ با ایران به بن‌بست رسیده‌ایم | شخصاً تردید دارم که ایران قرار بوده…

  • تصاویر استقرار سامانه موشکی نزدیک اقامتگاه ترامپ؛ ببینید | تهدیدها افزایش یافت | سامانه اونجر چگونه کار می‌کند؟

  • اقتدار ایران و چند خبر خوب دیگر…

  • روز محیط‌بان؛ پاسداشت حافظان طبیعت ایران

  • تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران؛ آخرین اظهارات مقامات آمریکایی

  • فوری؛ رسانه های عربی از شنیده شدن آژیر خطر حملۀ هوایی در عربستان خبر دادند

  • فوری؛ بمباران نیروهای خودی توسط جنگنده‌های سعودی | شکست سنگین عربستان در شمال لحج

  • نفتکش غول پیکر هدف قرار گرفت؛ ۲۵ خدمه آن تخلیه شدند | سپاه هم تائید کرد

  • علی‌اف دعوت اردوغان را رد کرد؛ اختلاف باکو و آنکارا بالا گرفت

  • فوری| شوک بزرگ در ورزش شمال؛ زارع استعفا داد | از همه عذرخواهی می‌کنم

  • هیأت‌هایی از کشورهای همسایه به ایران آمدند و گفتند دشمن‌شان اسرائیل است و برای مقابله با آن به تهران نیاز دارند

  • وعده حسن یزدانی به مردم ایران بعد از کسب مدال برنز جهان + ویدئو

  • قیچی کردن تریلر در خیابان استخر تهران؛ مسیر بسته شد

  • نشانه‌هایی از آمادگی آمریکا برای حمله به ایران؛ ۱۰هواپیمای نظامی آمریکا به اسرائیل منتقل شد | هشدار آمریکا به چندکشور درباره احتمال جنگ با ایران

  • طرف‌های قدرتمندی به دنبال شکست میانجی‌گری ایران و آمریکا هستند | مانعی برای پیوستن ایران به پیمان مکه وجود ندارد