راهبرد مقابله با استکبار مقاومت هوشمندانه است

راهبرد مقابله با استکبار مقاومت هوشمندانه است

تربت جام- جانشین سپاه امام رضا(ع) گفت: راهبرد مقابله با استکبار؛ نه سازش و انفعال، بلکه مقاومت هوشمندانه است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ دوم پاسدار امین رسولی عصر یکشنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان تربت جام با تأکید بر این‌که ۱۳ آبان فراتر از یک تقویم، نماد پیوسته‌ی ایستادگی در برابر استکبار است، اظهار کرد: دشمنی آمریکا با ملت ایران ساختاری و دائمی بوده و راه مقابله با آن، هرگز سازش و انفعال نیست؛ بلکه تنها راه پیروزی، «مقاومت هوشمندانه و ایجاد موازنه قدرت» است.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) با اشاره به مباحث پیرامون مقاومت و استکبارستیزی، سازش را «بازی با نفس» توصیف کرد و گفت: هر کسی که نتواند نفس خود را کنترل کند و مغلوب مغالطه‌ها و گناه شود، از مسیر حق محروم می‌ماند. ما باید با تمام وجود باور کنیم که تنها راه استقامت و سربلندی، ایستادگی در برابر سازش و انفعال است.

وی با واکاوی رویدادهای سرنوشت‌ساز تاریخ انقلاب اسلامی، به تشریح اهمیت روز ۱۳ آبان پرداخت و افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی، سه رویداد مهم در ۱۳ آبان رخ داده که هر یک نمادی برجسته از ایستادگی هستند؛ نخست، جنبش دانش‌آموزی در سال ۵۷ و جنایت رژیم شاه در ۱۳ آبان در دانشگاه تهران؛ دوم، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان سال ۵۸ به دست دانشجویان پیرو خط امام؛ و سوم، استقامت مستمر مردم در سال‌های پس از انقلاب در برابر توطئه‌ها و تلاش‌های دشمنان برای تضعیف نظام.

رسولی این سه رویداد را فراتر از یک تقویم تاریخی و به عنوان یک «نماد به هم‌پیوسته» توصیف کرد و گفت: حلقه اتصال تمامی این حوادث، مبارزه با سلطه نظام آمریکا است. قراردادهای ننگین تاریخی و سیاست‌های تحقیر ملی، صرفاً بخشی از تلاش‌های زنجیره‌ای آمریکا برای براندازی انقلاب اسلامی بود.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) با تأکید بر اینکه دشمنی آمریکا با ملت ایران یک امر گذرا، مقطعی یا وابسته به شخص و زمان خاصی نیست، تصریح کرد: خصومت با استکبار جهانی یک ساختار دائمی است و در این میان، هیچ‌چیز تغییر نکرده است. راه پیروزی در برابر این دشمنی مستمر، سازش یا انفعال نیست؛ بلکه راهبرد قطعی ما «ایستادگی، ایجاد موازنه و مقاومت هوشمندانه» است.

وی خاطرنشان کرد: همه ما شاگرد مکتب «ایستادگی» هستیم. امروز دشمن با طراحی منطقه تحت نفوذ خود، به دنبال دستیابی به «ایران مطلوب» مدنظر خویش است، اما ملت بزرگ ایران با بصیرت و مقاومت همه‌جانبه، بر سرِ «ایران مطلوبِ اسلامی و انقلابی» خود ایستادگی کرده و تمامی این نقشه‌ها را ناکام خواهد گذاشت.

تکریم فرمانده سابق و معارفه فرمانده جدید تربت‌جام

رسولی در بخش پایانی این محفل بسیجی، ضمن تجلیل و تکریم از خدمات صادقانه و انقلابی سرهنگ پاسدار ابراهیم بیدل در طول ۵ سال تصدی مسئولیت سپاه و بسیج این شهرستان مرزی در ادامه، سرهنگ عباد جواد عسکری را به‌عنوان فرمانده جدید بسیج تربت‌جام معرفی کرد.

کد مطلب 6996902

  • مردم جلوتر از مدافعان امنیت در صحنه حضور دارند

  • مروی: وحدت و هوشیاری مهم‌ترین راه مقابله با توطئه‌ها است

  • امام جمعه تربت حیدریه:نبض اقتصاد جهان در دست ایران است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اجتماع شبانه مردم انقلابی آبدان در شب ۲۴۶

  • اجتماع حماسی مردم خورموج در شب ۲۴۶

  • دویست و چهل و ششمین موج‌ حضور بجنوردی‌ها در میدان

  • مردم اسفراین در شب ۲۴۶ میدان اقتدار را پرشورتر کردند

  • حضور حماسی و پرشور مردم مشهدالرضا(ع) در تجمعات شبانه

  • تجمع مردم یاسوج در دویست و چهل و ششمین شب اقتدار و مقاومت

  • تاکید مردم بیجار در تجمعات شبانه بر همبستگی و ایستادگی

  • وداع مردم آبادان با پیکر شهید ناصر ابراهیمی‌نژاد

  • راهپیمایی شبانه مردم ولایتمدار تنکابن

  • اجتماع مردم نوشهر در دویست‌وچهل‌وپنجمین شب ایستادگی و مقاومت

  • تسلیت وزیر کشور درپی درگذشت استاندار اسبق تهران

  • طلسم ملی‌پوش کشتی ایران شکسته نشد؛ محمد نخودی به مدال نقره رسید

  • آکواپونیک؛ راهکاری برای کاهش مصرف آب در کشاورزی آذربایجان‌شرقی

  • پیام روشن تهران به واشنگتن؛ نه منتظر غافلگیری، نه عقب‌نشینی راهبردی

  • رده‌بندی نهایی کشتی آزاد جهان مشخص شد؛ ایران با دو پله سقوط سوم شد

  • اصفهان چشم‌انتظار بارش‌های پاییزی؛حجم سد زاینده‌رود به ۱۶۳ میلیون رسید

  • توسعه زیرساخت‌های فرآوری کلید رونق صادرات زعفران خراسان رضوی

  • میزان سهمیه بنزین پاسخگوی نیاز ساکنان استان‌های دور از مرکز نیست

  • یزدانی راهی رده‌بندی شد؛ شانس برنز برای کشتی ایران

  • آخرین مدال کشتی ایران به رنگ برنز؛ یزدانی سوم دنیا شد

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • شماتیک برد موبایل
  • نظافت و آشپزی در منزل
  • جواهری جواد
  • خرید دوچرخه برقی
  • قیمت ایمپلنت
  • تشک مواج سلولی
  • قیمت میلگرد سیادن ابهر
  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه