امام جمعه سراوان: امنیت با هوشیاری و برخورد قاطع با مزدوران حفظ می شود

امام جمعه سراوان: امنیت با هوشیاری و برخورد قاطع با مزدوران حفظ می شود

سراوان- امام جمعه سراوان با تأکید بر ضرورت حفظ امنیت سراوان، همراهی مردم با نیروهای حافظ امنیت و هوشیاری در برابر تحرکات مشکوک را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی بامری، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سراوان با اشاره به تحولات منطقه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: دشمنان با وجود برخورداری از ظرفیت‌های نظامی و تبلیغاتی، در برابر اراده و مقاومت ملت ایران با موانع جدی روبه‌رو شده‌اند و محاسبات آنان درباره توانمندی‌های کشورمان با واقعیت‌های میدان همخوانی نداشته است.

امام جمعه سراوان، با اشاره به تناقض‌گویی مقام‌های آمریکایی درباره تحولات جنگی افزود: تجربه حضور نظامی آمریکا در افغانستان و عراق و ناکامی این کشور در دستیابی به اهداف خود، نشان داده است که برخورداری از تجهیزات و هزینه‌های سنگین نظامی لزوماً به معنای پیروزی نیست.

وی با تأکید بر توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: هرگونه اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد و مردم نباید تحت تأثیر تهدیدها و فضاسازی‌های روانی دشمن قرار گیرند.

حجت‌الاسلام بامری با دعوت مردم به حفظ آرامش و انسجام داخلی تصریح کرد: ملت ایران با اتکا به خداوند و تکیه بر وحدت و همبستگی می‌تواند مسیر مقاومت و اقتدار را ادامه دهد.

مطالبه برای بهبود فضای فرهنگی دانشگاه ملی سراوان

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب در جامعه اسلامی اظهار کرد: حجاب و پوشش اسلامی از مؤلفه‌های حفظ کرامت و جایگاه زن در جامعه است و خانواده به‌عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه، نقش مهمی در تربیت نسل آینده و انتقال ارزش‌های اخلاقی و دینی دارد.

امام جمعه سراوان با طرح مطالبه‌ای درباره وضعیت فرهنگی برخی مراکز شهرستان، به‌ویژه دانشگاه ملی سراوان، گفت: مراکز آموزشی باید علاوه بر تربیت علمی، زمینه رشد فرهنگی و اخلاقی جوانان را نیز فراهم کنند و نباید به محلی برای ترویج رفتارهای مغایر با ارزش‌های دینی و فرهنگی تبدیل شوند.

وی با انتقاد از آنچه ناهنجاری‌های فرهنگی در اطراف دانشگاه عنوان کرد، افزود: خانواده‌های دانشجویان نسبت به فضای فرهنگی و اجتماعی محیط‌های آموزشی مطالبه دارند و مسئولان دانشگاه باید پاسخگوی این نگرانی‌ها باشند و برای اصلاح شرایط اقدام کنند.

امنیت سراوان نیازمند همکاری مردم و نیروهای مسئول است

حجت‌الاسلام بامری با تأکید بر ضرورت صیانت از امنیت منطقه بیان کرد: دشمنان با استفاده از ابزارهای مختلف درصدد ایجاد ناامنی در سیستان و بلوچستان و شهرستان سراوان هستند و ممکن است از افراد و جریان‌های مختلف برای رسیدن به اهداف خود بهره بگیرند.

وی امنیت را سرمایه مشترک مردم دانست و افزود: بدون امنیت، زندگی روزمره، فعالیت‌های اقتصادی و آرامش اجتماعی با دشواری روبه‌رو می‌شود؛ ازاین‌رو، همه مردم باید در کنار نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی برای حفظ این سرمایه تلاش کنند.

امام جمعه سراوان با اشاره به نقش مردم در تأمین امنیت خاطرنشان کرد: نیروهای حافظ امنیت از میان همین مردم هستند و شهروندان باید با هوشیاری، هرگونه تحرک مشکوک یا تلاش برای برهم زدن آرامش منطقه را به مراجع مسئول اطلاع دهند.

وی همچنین از نیروهای امنیتی و انتظامی خواست با هوشیاری و قاطعیت، اجازه ندهند افراد و جریان‌های ناامن‌کننده از فرصت‌ها و خلأهای احتمالی برای ایجاد اختلال در امنیت منطقه استفاده کنند.

وحدت اقوام و مذاهب، پشتوانه عبور از شرایط حساس

امام جمعه سراوان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت میان اقوام و مذاهب گفت: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران در برابر جبهه استکبار قرار دارد، بیش از هر زمان دیگری به برادری، همدلی و انسجام داخلی نیازمندیم و نباید اجازه داد اختلافات و مسائل حاشیه‌ای به وحدت جامعه آسیب بزند.

حجت‌الاسلام بامری با اشاره به مناسبت‌های ۱۳ آبان و سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده افزود: شهید فهمیده نماد شجاعت و ایثار نوجوانان ایرانی است و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام نیز جلوه‌ای از روحیه استکبارستیزی ملت ایران به شمار می‌رود.

وی مقابله با ظلم و ایستادگی در برابر استکبار را از آرمان‌های اساسی انقلاب اسلامی دانست و بر ضرورت حفظ این رویکرد تأکید کرد.

تیراندازی در مراسم شادی با فرهنگ و امنیت جامعه سازگار نیست

حجت‌الاسلام بامری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ضرورت صیانت از فرهنگ عمومی اظهار کرد: فرهنگ جامعه باید با هویت دینی و فرهنگی مردم همخوانی داشته باشد و در برابر رفتارهای نادرست و آسیب‌زا از آن محافظت شود.

وی با انتقاد از تیراندازی در مراسم عروسی و برخی جشن‌ها در شهرستان سراوان گفت: این اقدام علاوه بر ایجاد ترس و ناامنی در میان مردم، می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد و با قوانین و مقررات کشور مغایر است.

امام جمعه سراوان همچنین با انتقاد از برخی رفتارهای مغایر با شئون اخلاقی در مراسم و جشن‌ها تأکید کرد: نباید رفتارهای آسیب‌زا به‌عنوان رسم و فرهنگ در جامعه جا بیفتد؛ زیرا چنین اقداماتی به هویت فرهنگی و ارزش‌های اصیل اجتماعی آسیب می‌زند.

وی در پایان خواستار توجه جدی مسئولان، خانواده‌ها و متولیان فرهنگی به اصلاح این آسیب‌ها شد و مسئولیت‌پذیری همگانی را برای حفظ آرامش، امنیت و سلامت اخلاقی جامعه ضروری دانست.

کد مطلب 6994402

  • ثبت بارش در ۳۵ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

  • محمدرضایی:ایستادگی ملت ایران آمریکا را در تحقق اهدافش ناکام گذاشته است

  • امام جمعه اهل سنت سرسوره: خدمت به مردم باید معیار عمل صالح باشد

  • کاروان مقاومت دلیران در سرزمین گنج‌های پنهان

  • شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اسناد لانه جاسوسی از دشمنی دیرینه آمریکا با استقلال ایران پرده برداشت

  • ضعف مدیریتی و نظارت بر بازار را نمی‌توان پشت تحریم‌ها پنهان کرد

  • تهدید نظامی و فشار اقتصادی ملت ایران را وادار به عقب‌ نشینی نمی کند

  • هفت هزار سرقت در پرونده ۴ هزار سارق استان مرکزی کشف شد

  • امام جمعه اهل سنت سرسوره: خدمت به مردم باید معیار عمل صالح باشد

  • ماموستا حسینی: اخلاق پیامبر(ص) باید در رفتار مسلمانان نمود داشته باشد

  • شمس‌الدینی: مسئولان دوشادوش مردم در اجتماعات شبانه حضور داشته باشند

  • یک کشته و ۱۲ مصدوم در تصادف پراید و مینی‌بوس در هلیلان

  • اجتماع دویست‌وچهل‌وچهارم «نحن منتقمون» جمعه در کرمانشاه برگزار می‌شود

  • تهدیدهای دشمن نشانه درماندگی است

  • نتانیاهو بدون اکثریت پارلمانی: کابینه نباید با احزاب عربی تشکیل شود

  • رحمان عموزاد هم به رده‌بندی رسید؛ ۲ برنز برای آزادکاران ایران

  • حلوای ولایت‌رود شیرین و مقوی؛ ایجاد فرصت های شغلی مطالبه مردمی

  • شوک به کشتی آزاد ایران با ضربه فنی قاسمپور؛ حذف تلخ کامران از مسابقات

  • پیروزی سخت و نفس گیر کامران قاسمپور مقابل قهرمان المپیک

  • برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر فوتبال + جدول

  • حسن یزدانی به رده‌بندی رفت؛ تلاش کاپیتان برای برنز جهانی

  • آبادان با ۸۶ درصد بیشترین رطوبت نسبی را در خوزستان ثبت کرد

  • لغو ناگهانی گردهمایی‌های انتخاباتی ترامپ

  • بن‌بست سیاسی در اراضی اشغالی؛ اعلام نتایج انتخابات رژیم صهیونیستی

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ هفتم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ هفتم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هفتم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هفتم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هفتم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هفتم آبان ۱۴۰۵

  • تشک مواج سلولی
  • قیمت میلگرد سیادن ابهر
  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه