- خبرفوری
- سیاسی
- دفاعی
آغاز عملیات ایران علیه محاصره دریایی آمریکا | ناو آمریکایی هدف موشک قرار گرفت | ناکامی سنتکام در حمله به نفتکش ایرانی
خبرها حمایت از این دارند که ایران پاسخ نظامی به محاصره دریایی را آغاز کرده است.
کپی شد کدخبر: 3213235 ت ت
به گزارش خبرفوری، یگانهای نظامی سنتکام که عامل حمله به شناورهای ایرانی باشند مورد هدف قرار خواهند گرفت. امشب به این علت، درگیری هایی رخ داده است.
پیش از این خبر آمده بود که به دنبال تعرض ارتش متجاوز آمریکا به یک نفت کش ایرانی یگان های متعرض دشمن در محدوده تنگه هرمز زیر آتش موشکی ایران قرار گرفتند که پس از تحمل خسارت مجبور به فرار شدند.
همچنین شبکه خبر صدا و سیما در خبری اعلام کرده است که ناو امریکایی هدف موشک ایران بوده است. این خبر در حالی اعلام شده است که آمریکا عصر امروز یک نفتکش ایرانی را بمباران کرده است و امشب هم ایران در پاسخ ناو آمریکایی را هدف قرار داده است.
در کنار این اخبار باید بانشر یک پیام معنادار فرمانده کل ارتش هم اشاره کرد. پیامی در صفحه او آمده است : «پشیمان خواهند شد.»
تنگه هرمز ناو آمریکایی کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: