اعتراف ونس به پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران | قیمت‌ها بیش از حد بالاست

معاون رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه آمریکایی‌ها با افزایش قیمت‌ها در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره(سوم نوامبر/۱۲ آبان) به دلیل جنگ فرسایشی و بی‌دلیل واشنگتن علیه ایران، دست و پنجه نرم می‌کنند، اذعان کرد: قیمت‌ها بیش از حد بالاست و قیمت سوخت و مواد غذایی بسیار گران است.

ونس

به گزارش همشهری آنلاین، «جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی ویدئویی که بخش هایی از آن منتشر شد، گفت: قیمت‌ها بیش از حد بالاست. قیمت بنزین بیش از حد بالاست، قیمت مواد غذایی بیش از حد بالاست. اما در عین حال، باید این سوال را هم مطرح کنیم که آیا از زمانی که مسئولیت را بر عهده گرفتیم، پیشرفتی داشته‌ایم؟ و من معتقدم پاسخ به این سوال نیز بله است.

در حالیکه جمهوری‌خواهان برای حفظ اکثریت خود در کنگره تلاش می‌کنند، دموکرات‌ها می‌کوشند نارضایتی اقتصادی و مخالفت با جنگ را به عاملی برای تغییر ترکیب مجلس نمایندگان و سنا تبدیل کنند.

نظرسنجی‌های منتشرشده در هفته‌های اخیر نشان می‌دهد اقتصاد و هزینه زندگی در صدر دغدغه‌های رای‌دهندگان قرار دارند و جنگ با ایران نیز برای بخش بزرگی از آنان به مساله‌ای مهم در تصمیم انتخاباتی تبدیل شده است.

ونس در باره توافق مربوط به گازوئیل با روسیه و دلیل این توافق و نیز مخالفت ها با آن گفت: ما فرصتی دیدیم تا قیمت گازوئیل را کاهش دهیم. یکی از انتقاداتی که اغلب درباره لغو تحریم‌های روسیه شنیده می‌شود این است که… خب، حالا روس‌ها می‌توانند گازوئیل خود را بفروشند. به نظر من، این استدلالی بی‌پایه و مضحک است؛ چرا که آن‌ها همیشه قادر به فروش گازوئیل خود بوده‌اند. تنها تفاوت این است که تاکنون آن را با تخفیفی بسیار سنگین به جمهوری خلق چین می‌فروختند.

معاون رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: در همین حال، کشاورزان و مصرف‌کنندگان ما متحمل ضرر شده‌اند. ترامپ با بررسی این وضعیت گفت: «چرا باید به کشورهای خارجی یارانه بدهیم؟ ما باید شرایط را برای کشاورزان خودمان به‌گونه‌ای فراهم کنیم که بتوانند زندگی خوب و مرفهی داشته باشند.» و این دقیقاً همان کاری است که ما در حال انجام آن هستیم.

وی تصریح کرد: می‌توانم به شما اطمینان دهم که آن‌ها رئیس‌جمهور ایالات متحده را بازی نمی‌دهند [یا فریب نمی‌دهند]. او در این باره بسیار واقع‌بین است.

ونس افزود: سوال این است که آیا راه‌هایی برای همکاری با سایر کشورها، حتی کشورهایی که با آن‌ها اختلاف داریم، وجود دارد که در این فرآیند به نفع ایالات متحده باشد؟ و من فکر می‌کنم که ترامپ درک می‌کند که ممکن است ما در حدود ۵۰ درصد یا حتی ۹۰ درصد از مسائل با روسیه اختلاف نظر داشته باشیم، اما اگر فرصتی برای کاهش هزینه‌ها برای کشاورزان آمریکایی وجود داشته باشد، چرا از این فرصت استفاده نکنیم؟

وی درباره جنگ اوکراین و روسیه نیز گفت: گاهی اوکراینی‌ها سرسختی بیشتری نشان می‌دهند و گاهی روس‌ها در برابر مصالحه سرسختی بیشتری به خرج می‌دهند. اما وظیفه دیپلماسی همین است؛ پرداختن به این مسائل و تلاش برای حل‌وفصل اختلافات.

معاون ترامپ همچنین درباره استارلینک افزود: کشورهای اروپایی تقریبا همگی تصمیم گرفته‌اند با وضع مقررات و محدودیت‌های مربوط به صدور مجوز، جنگی علیه شرکت اسپیس‌ایکس به راه بیندازند.اما حالا همه آن‌ها به سراغ اسپیس‌ایکس می‌روند و می‌گویند: «لطفا کاری را که از شما می‌خواهیم انجام دهید.»

وی گفت: به نظر من، این موضوع یکی از نکاتی را به‌خوبی روشن می‌کند که رئیس‌جمهور سال‌هاست درباره آن صحبت می‌کند؛ اینکه کشورهای اروپایی به فناوری آمریکایی، شرکت‌های آمریکایی و نیروی نظامی آمریکا وابسته‌اند، اما در عین حال، رهبران سیاسی اروپا علاقه دارند از ایالات متحده انتقاد کنند؛ همان متحدی که تا این اندازه به آن وابسته هستند.

ونس درباره اعتراض ها و ناآرامی‌ها در فرانسه نیز گفت: آیا می‌گویم که شاهد زوال تمدنی در فرانسه هستیم؟ نه، چنین حرفی نمی‌زنم.آیا معتقدم که فرانسه با خطر واقعی برای تمدن خود روبه‌روست؟ بله. امید و دعای من این است که مردم فرانسه به اصول و ارزش‌های بنیادین بازگردند.

معاون رئیس جمهوری آمریکا درباره شکاف‌های اجتماعی در اروپا و آمریکا گفت: این موضوع بسیار جالب توجه است؛ زیرا در ایالات متحده گاهی می‌بینید که افراد متعلق به جناح چپ افراطی می‌گویند: «خب، راه‌حل اختلافات و شکاف‌ های اجتماعی ما این است که بیشتر شبیه اروپا شویم.»

وی افزود: با این حال، به نظرم در اروپا شاهد آن هستیم که این الگوی اجتماعی را، متاسفانه، تا رسیدن به نتیجه نهایی آن پیش برده‌اند.و نتیجه این روند، همبستگی اجتماعی نیست؛ بلکه در واقع به تفرقه و خشونت منجر می‌شود.

کد خبر 1079226 منبع: ایرنا

  • فوری | برنامه آمریکا و اسرائیل برای حمله به ایران

  • زیرساخت‌های ایران هدف قرار بگیرد، زیرساخت‌های کویت، بحرین، عربستان، امارات بمباران می‌شود | متحدان عرب آمریکا نابود خواهند شد

  • ادعای ترامپ درباره جنگ با ایران؛ ما می توانیم عقب نشینی کنیم اما…

  • با استیضاح ترامپ مخالفم زیرا… | وزیر جنگ را استیضاح کنید

  • ترامپ: به پایان جنگ نزدیک هستیم! | احتمال آن بیش از هر زمان دیگری است

  • آمریکا این تاریخ حمله‌ای علیه ایران انجام نخواهد داد | اسرائیل فهرستی از اهداف را برای پنتاگون ارسال کرده است!

  • ادعای عجیب: پوتین ویدئو یا عکس علیه ترامپ دارد! | ترامپ مهره دست‌نشانده پوتین است!

  • جدیدترین دفاعیات در برابر اتهام‌های تخم مرغ؛ این افسانه‌ها را دور بریزید

  • صحنه عجیب؛ بیرانوند روی شانه دو نفر نشست و به رختکن رفت + ویدئو

  • دستور خروج کارکنان سفارت آمریکا از عربستان صادر شد

  • ولی نصر: آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند | فروپاشی گسترده‌ای در منطقه رخ خواهد داد

  • تشدید تنش ها بین آذربایجان و ترکیه | اقدام تازه باکو علیه کشور همسایه

  • افزایش ظرفیت تولید نفت ایران

  • تنگه باز است؛ آیفون‌های کف تنگه‌هرمز گواهی می‌دهند! + عکس

  • فوری | برنامه آمریکا و اسرائیل برای حمله به ایران

  • پیام صریح عرب‌ها به جهان ؛ دشمن واقعی ما صهیونیسم است | درخواست پایان فوری تجاوز به یمن

  • فوری؛ بامداد امروز حملات اسرائیل دوباره آغاز شد | شنیده‌شدن صدای چند انفجار در جنوب لبنان

  • حرکت کاملا متفاوتِ مقامات ایرانی هنگام دیدن عاصم منیر | این تصاویر پربازدید شد + ویدئو

  • جلسه انضباطی ملوان و تراکتور برگزار شد؛ درخواست برد ۳ بر صفر

  • بمب بزرگ پرسپولیس در نیم‌فصل؛ ستاره محبوب برمی‌گردد تا کاپیتان شود

  • جلسه ۷ کشور درباره ایران در استانبول برگزار می‌شود

  • باران و رعد و برق در ۲۵ استان طی امروز | هوای این مناطق از فردا طوفانی می‌شود

  • فوری | تصمیم کمیته استیناف درباره آسانی نهایی شد

  • نتانیاهو: به ترامپ گفتم ایران را بمباران نکنید خودمان می‌کنیم | اقدامات الف، ب، ج و د را انجام می‌دهیم | موجودیت اسرائیل قابل مذاکره نیست