استاندار قزوین :ورزش؛ پیشران سلامت، نشاط اجتماعی و امید در جامعه است

استاندار قزوین :ورزش؛ پیشران سلامت، نشاط اجتماعی و امید در جامعه است

استاندار قزوین در پیامی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، با تأکید بر نقش ورزش در ارتقای سلامت عمومی، تقویت نشاط اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بر توسعه فضاهای ورزشی و گسترش ورزش همگانی در استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری» استاندار قزوین با صدور پیامی فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است؛

بسم ا…الرحمن الرحیم

ورزش، زبانی جهانی برای سلامت، همدلی و امید است؛ ابزاری که نه تنها جسم را پرورش می‌دهد، بلکه روح جمعی جامعه را نیز نیرومند می‌سازد؛ هفته تربیت بدنی و ورزش فرصتی برای یادآوری نقش بی‌بدیل فعالیت‌های ورزشی در تقویت نشاط اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سرمایه انسانی جامعه است.

استاندار قزوین :ورزش؛ پیشران سلامت، نشاط اجتماعی و امید در جامعه است

در استان قزوین، با نگاه توسعه‌محور دولت چهاردهم و رویکرد عدالت‌محور مدیریت استان، تلاش شده است تا ورزش از قالب حرفه‌ای فراتر رفته و به فرهنگی فراگیر در میان خانواده‌ها و جوانان تبدیل شود.

توسعه فضاهای ورزشی روستایی و شهری، حمایت از ورزش بانوان و ورزش همگانی، تقویت زیرساخت‌ها و تجهیزات ورزشی و فراهم کردن فرصت‌های آموزش تخصصی از جمله برنامه‌های مهم استان است.

تلاش، همت و افتخارآفرینی ورزشکاران استان، سرمایه‌ای ارزشمند برای جامعه است؛ چرا که با درخشش خود در میادین ملی و بین‌المللی بویژه در بیستمین دوره بازیهای آسبایی ۲۰۲۶ ناگویا و کسب ۴مدال ارزشمند نقره، نام قزوین را سربلند می‌سازند و روحیه مسئولیت‌پذیری، همبستگی و کار گروهی را در جامعه گسترش می‌دهند.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، از همه فعالان این عرصه مربیان، داوران، ورزشکاران و مدیران ورزشی استان تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدوارم با همکاری نهادهای فرهنگی و ورزشی، شاهد ارتقای نشاط عمومی، سرزندگی جوانان و استمرار جایگاه قزوین به‌عنوان قطب ورزش در کشور باشیم.

کد مطلب 2290275

  • رئیس پلیس آگاهی استان زنجان از کاهش ۱۳ درصدی قتل  نسبت به سال گذشته  خبر داد

    رئیس پلیس آگاهی استان زنجان از کاهش ۱۳ درصدی قتل نسبت به سال گذشته خبر داد

  • دویست‌وسی‌وسومین شب تجمع و راهپیمایی مردم شهرکرد دوشنبه ۲۷ مهرماه برگزار می‌شود

    دویست‌وسی‌وسومین شب تجمع و راهپیمایی مردم شهرکرد دوشنبه ۲۷ مهرماه برگزار می‌شود

  • مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین: واحدهای تولیدی قزوین برای تامین سوخت جایگزین اقدام کنند

    مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین: واحدهای تولیدی قزوین برای تامین سوخت جایگزین اقدام کنند

  • استاندار قزوین :ورزش؛ پیشران سلامت، نشاط اجتماعی و امید در جامعه است

    استاندار قزوین :ورزش؛ پیشران سلامت، نشاط اجتماعی و امید در جامعه است

  • بندر خمیر با ۲ میلی‌متر بارش در صدر بارندگی‌های هرمزگان قرار دارد

    بندر خمیر با ۲ میلی‌متر بارش در صدر بارندگی‌های هرمزگان قرار دارد