حمله اوکراین به تاسیسات نفت روسیه/ اظهارات پوتین و لوکاشنکو

حمله اوکراین به تاسیسات نفت روسیه/ اظهارات پوتین و لوکاشنکو

  • 24 مهر 1405 – 22:17
  • اخبار بین الملل
  • اخبار اروپا
حمله اوکراین به تاسیسات نفت روسیه/ اظهارات پوتین و لوکاشنکو

رئیس جمهوری روسیه بر ادامه حملات کشورش به زیرساختهای اوکراین تاکید کرد.

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌ ولادیمیر پوتین گفت که حملات به مجتمع نظامی-صنعتی و زیرساخت‌های اوکراین ادامه دارد.

روسیه اهداف لجستیکی در منطقه اودسای اوکراین را هدف قرار داد واشنگتن‌پست: اوکراین تنها دو موشک پاتریوت در اختیار دارد رویترز: آمریکا دسترسی اوکراین به استارلینک را محدود کرده است

رئیس جمهور روسیه اظهار داشت: در پاسخ به هدف قرار دادن تأسیسات نفتی و صنعتی خود توسط کی‌یف، به حملات خود به مجتمع نظامی-صنعتی و زیرساخت‌های اوکراین ادامه می‌دهیم.

پیش از این منابع خبری از حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی دور دست روسیه خبر دادند.

به گفته این منابع، حمله پهپادی اوکراین در منطقه سورگوت در روسیه آتش‌سوزی در تأسیسات صنعتی ایجاد کرد.
این کارخانه سالانه تا 12 میلیون تن نفت و میعانات گازی را فرآوری و بنزین، دیزل و سوخت جت تولید می‌کند.

این تأسیسات حدود 2400 کیلومتر از مرز اوکراین فاصله دارد و همین امر آن را به یکی از دورترین حملات گزارش‌شده به زیرساخت‌های انرژی روسیه تبدیل می‌کند.

لوکاشنکو: به ترامپ مربوط نیست برای مردم اوکراین تصمیم بگیرد

لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در واکنش به اظهارات اخیر رئیس تروریست آمریکا در خصوص برکناری زلنسکی گفت: این به ترامپ مربوط نیست که تصمیم بگیرد چه کسی رئیس ‌جمهور اوکراین خواهد بود.

انتهای پیام/