ورود چهره نامدار به استقلال برای کمک به پرونده آسانی | آخرین تلاش آبی‌ها برای پیروزی در پرونده سرنوشت ساز

در روزهایی که اختلافات استقلال و پرسپولیس بر سر پرونده‌هایی مانند ماجرای یاسر آسانی به کمیته‌های داخلی و مراجع بین‌المللی کشیده شده، تقویت تیم حقوقی استقلال با استفاده از چهره‌های آشنا به سازوکار فوتبال، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

تاج تاجر نیا

به گزارش همشهری آنلاین دو تازه وارد در ساختار حقوقی استقلال وارد شده‌اند طی روزهای اخیر محمد عزیزی به‌عنوان مدیر حقوقی باشگاه انتخاب شده و نام هوشنگ نصیرزاده نیز پس از مصاحبه‌هایی به سود استقلال در ترکیب شورای حقوقی آبی‌ها قرار گرفته و در جلسه این شورا شرکت کرده است. این تغییرات در شرایطی رخ می‌دهد که اختلافات حقوقی استقلال و پرسپولیس به پرونده‌هایی فراتر از فوتبال ایران کشیده شده و پای مراجع بین‌المللی نیز به میان آمده است.

استعفای عزیزی؛ خبری که هنوز تأیید نشده
درباره محمد عزیزی همچنین گفته می‌شود که او دو روز پیش استعفای خود را به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، ارائه کرده است؛ خبری که تا این لحظه تأیید مستقل و قطعی آن در دست نیست. عزیزی پیش‌تر در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال عضویت داشته و حالا به‌عنوان مدیر حقوقی استقلال فعالیت می‌کند.

ردپای آشنای فدراسیون و سازمان لیگ
این تغییرات که هنوز رسمی نشده اند، در کنار حضور سعید فتاحی، رئیس سازمان فوتبال استقلال و از مدیران پیشین سازمان لیگ، پرسش‌برانگیز شده است. در روزهایی که اختلافات استقلال و پرسپولیس بر سر پرونده‌هایی مانند ماجرای یاسر آسانی به کمیته‌های داخلی و مراجع بین‌المللی کشیده شده، تقویت تیم حقوقی استقلال با استفاده از چهره‌های آشنا به سازوکار فوتبال، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

آیا این فقط چیدمان یک تیم حقوقی تازه برای دفاع از منافع استقلال است یا تاجرنیا در حال گردآوردن تجربه‌های آشنا از بخش‌های مختلف فوتبال در اطراف باشگاه است؟ پاسخ این پرسش روشن نیست؛ اما کنار هم قرارگرفتن این انتصاب‌ها، آن هم در چنین مقطع حساسی، ارزش پیگیری دارد.

کد خبر 1077128

  • فوری و رسمی | علیرضا بیرانوند سه ساله بست + عکس | قرارداد ناگهانی بیرو برای بعد از سربازی

  • شوک به یحیی در عراق؛ تصمیم ناگهانی دهوک اعلام شد

  • رسمی | بیرانوند تصمیم بزرگش را اعلام کرد؛ تیم بعد از خدمت سربازی مشخص شد

  • بازگشت به تمرینات ستاره ۳۴ساله؛ دوره بیماری فرشاد احمدزاده پایان یافت

  • استعلام مهم استیناف در مورد آسانی | حکم نهایی به سود پرسپولیس؟

  • واکنش رسمی AFC به لغو جام ملت‌های آسیا

  • فرصت تازه برای آبی ها؛ آماده‌باش سهراب به نیمکت و جوان‌های گرسنه

  • اعداد مهم از دروغ‌گویی ترامپ درباره بی‌اهمیتی انتخابات کنگره

  • عروسی زیر پل B۱

  • فوری؛ شلیک موشک‌ها به سمت عربستان | نجران و جازان هدف قرار گرفت

  • استعلام مهم استیناف در مورد آسانی | حکم نهایی به سود پرسپولیس؟

  • شب‌های هنر تهران در لاله‌زار قدیم

  • سفر رئیس رژیم صهیونیستی به باکو برای دیدار با علی‌اف

  • شهادت عضو لشکر فاطمیون در درگیری با تروریست‌ها در زاهدان + جزئیات

  • فوری؛ تک تک مقامات تهدید شدند | هشدار شدیداللحن و بی سابقه آمریکا برای توقف حملات

  • فوری؛ حملات تنبیهی بامدادی به عربستان؛ آرامکو به شدت هدف قرار گرفت

  • قطر را دشمن اعلام می‌کنیم و از مدیریت غزه کنار می‌گذاریم

  • مجسمه غول‌پیکر فرعون از زیر خاک بیرون آمد + تصاویر | سر مجسمه‌ ۱.۶ متر ارتفاع دارد

  • فوری؛ شلیک موشک‌ها به سمت عربستان | نجران و جازان هدف قرار گرفت

  • فوری و رسمی | علیرضا بیرانوند سه ساله بست + عکس | قرارداد ناگهانی بیرو برای بعد از سربازی

  • حمله به مدینه منوره؟ ؛ واکنش فوری یحیی سریع

  • خبر خوش صبح پنجشنبه؛ کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال ایران در خاک آمریکا قهرمان جهان شد

  • شوک به یحیی در عراق؛ تصمیم ناگهانی دهوک اعلام شد

  • این نوشیدنی‌ پرطرفدار باعث زوال عقل می‌شود!