معبر لجستیکی S15 ماکو با اعتبار ۹۵۷ میلیارد ریال افتتاح شد

معبر لجستیکی S15 ماکو با اعتبار ۹۵۷ میلیارد ریال افتتاح شد

معبر لجستیکی S15 ماکو با اعتبار ۹۵۷ میلیارد ریال افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، معبر لجستیکی S15 زون A با اعتبار ۹۵۷ میلیارد ریال، در راستای تحقق بند چهارم مصوبات ۱۵‌گانه هیئت وزیران و با پیگیری‌های مستمر مقام عالی استان و همراهی سازمان منطقه آزاد ماکو در کوتاه‌ترین زمان ممکن با حضور معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان استانی و منطقه به بهره‌برداری رسید.
این پروژه به طول یک‌هزار و ۶۸۴ متر و عرض ۱۵ متر، با هدف تکمیل زیرساخت‌های لجستیکی و پشتیبانی از فعالیت‌های تجاری و حمل‌ونقل در پس‌کرانه پایانه مرزی بازرگان احداث شده است.
بند چهارم مصوبات هیئت وزیران، سازمان منطقه آزاد ماکو را موظف کرده بود با همکاری وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌های ملی و استانی، زمینه ایجاد مراکز پشتیبانی لجستیک در پس‌کرانه پایانه مرزی بازرگان را فراهم کند که با پیگیری استاندار آذربایجان‌غربی و تلاش مجموعه منطقه آزاد ماکو، وارد مرحله اجرا شده است.
با بهره‌برداری از این معبر، ضمن تسهیل تردد کامیون‌ها و روان‌سازی جریان حمل‌ونقل، از بار ترافیکی پس‌کرانه گمرک در محور بورالان کاسته می‌شود.

کد مطلب 2288694

  • معبر لجستیکی S15 ماکو با اعتبار ۹۵۷ میلیارد ریال افتتاح شد

    معبر لجستیکی S15 ماکو با اعتبار ۹۵۷ میلیارد ریال افتتاح شد

  • جزئیات جدید افزایش اعتبار کالابرگ در لرستان/ از گروه‌های مشمول تا زمان‌بندی ثبت‌نام و واریز

    جزئیات جدید افزایش اعتبار کالابرگ در لرستان/ از گروه‌های مشمول تا زمان‌بندی ثبت‌نام و واریز

  • قم در مولدسازی دارایی‌های مازاد دولتی از استان‌های برتر کشور است

    قم در مولدسازی دارایی‌های مازاد دولتی از استان‌های برتر کشور است

  • انعقاد ۹۱ هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه‌گذاری در شیراز اکسپو

    انعقاد ۹۱ هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه‌گذاری در شیراز اکسپو

  • حضور ۶۶ شرکت در نمایشگاه معدن کرمان

    حضور ۶۶ شرکت در نمایشگاه معدن کرمان