آماده‌باش بی‌سابقه اسرائیل از احتمال حمله ایران

آماده‌باش بی‌سابقه اسرائیل از احتمال حمله ایران

رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند که در پی افزایش نگرانی‌ها از تجدید تقابل نظامی احتمالی با ایران و احتمال اقدام پیش‌دستانه تهران برای غافلگیری تل‌آویو و وارد کردن ضربه نخست، سطح آماده‌باش در بدنه امنیتی رژیم به بالاترین حد خود رسیده است.

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی است نهاد امنیتی رژیم بیم آن دارد که ایران پس از دو بار غافلگیر شدن در برابر عملیات‌های رژیم صهیونیستی، به دنبال تغییر قواعد درگیری باشد و به جای انتظار برای تحرک جدید تل‌آویو، خود دست به یک حمله پیش‌دستانه و گسترده بزند؛ سناریویی که می‌تواند دور تازه‌ای از تقابل مستقیم میان دو طرف را شعله‌ور سازد.

به روایت ایسنا، این گزارش می‌افزاید که هراس صهیونیست‌ها با وجود بحران شدید اقتصادی ایران همچنان رو به افزایش است؛ چرا که بر اساس برآوردهای امنیتی، تهران همچنان منابع هنگفتی را به بازسازی توان نظامی خود از جمله موشک‌های بالستیک، سکوهای پرتاب و پهپادها و همچنین ترمیم زیرساخت‌های آسیب‌دیده در حملات پیشین اختصاص می‌دهد.

طبق ادعای این گزارش، در مقابل، رژیم صهیونیستی در حال تقویت آمادگی عملیاتی خود برای سناریوهای مختلف است که شامل احتمال قرار گرفتن در معرض حمله غافلگیرانه ایران و نیز آمادگی برای ازسرگیری ضربات درون خاک ایران با هماهنگی ایالات متحده می‌شود.

با وجود این، گزارش حاکی از آن است که تاکنون هیچ تصمیم رسمی از سوی سطح سیاسی رژیم برای آغاز دور جدیدی از عملیات نظامی اتخاذ نشده و بالا رفتن سطح آمادگی، بیش از هر چیز بازتاب‌دهنده نگرانی از احتمال تشدید سریع اوضاع است.

این تحولات هم‌زمان با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی و در سایه ارزیابی‌های امنیتی مبنی بر اینکه هرگونه تصمیم نظامی جدید می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای بر دو سطح امنیتی و سیاسی داشته باشد، جریان دارد.

در این راستا یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم روز ۱۳ اکتبر ۲۰۲۶ برای ایران خط و نشان کشید و گفت این رژیم تلاش‌های ایران و عوامل وابسته به آن را برای انجام حملاتی با هدف تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات رژیم رصد می‌کند.

کاتس تأکید کرد که تصمیمات امنیتی صرفاً بر اساس نیازهای امنیتی اتخاذ خواهد شد و ضمن هشدار درباره اینکه اختلافات سیاسی داخلی نباید مانع از رویارویی با تهدیدات شود، تهدید کرد که هر مهاجمی «بالاترین بها» را خواهد پرداخت.

315

کد مطلب 2288254

  • آماده‌باش بی‌سابقه اسرائیل از احتمال حمله ایران

    آماده‌باش بی‌سابقه اسرائیل از احتمال حمله ایران

  • رایزنی عراقچی با همتای عمانی؛ البوسعیدی به پاکستان رفت

    رایزنی عراقچی با همتای عمانی؛ البوسعیدی به پاکستان رفت

  • پاپ لئو به سرطان مبتلا شد

    پاپ لئو به سرطان مبتلا شد

  • ترامپ از غارت گرینلند خبر داد؛ اکتشاف گسترده نفت، گاز و مواد معدنی در حال آماده‌سازی برای آغاز در گرینلند جدید و زیبای ماست!

    ترامپ از غارت گرینلند خبر داد؛ اکتشاف گسترده نفت، گاز و مواد معدنی در حال آماده‌سازی برای آغاز در گرینلند جدید و زیبای ماست!

  • زرادخانه‌ای به وسعت شبه‌جزیره، اما ناتوان از دفاع؛ ضعف عربستان از کجا نشئت می‌گیرد؟

    زرادخانه‌ای به وسعت شبه‌جزیره، اما ناتوان از دفاع؛ ضعف عربستان از کجا نشئت می‌گیرد؟

  • پوتین ایران را با اوکراین معامله می‌کند؟ / زندی: واگذاری موقت اورانیوم به روسیه، بازگشتش را دشوار می‌کند/ روسیه با آزمایش هسته‌ای ایران مخالف است

    پوتین ایران را با اوکراین معامله می‌کند؟ / زندی: واگذاری موقت اورانیوم به روسیه، بازگشتش را دشوار می‌کند/ روسیه با آزمایش هسته‌ای ایران مخالف است

  • المانیتور: نتانیاهو ممکن است پیش از انتخابات به جای ایران به یمن حمله کند / بن‌سلمان کمک اسرائیل را نپذیرفت، اما این پایان کار نیست

    المانیتور: نتانیاهو ممکن است پیش از انتخابات به جای ایران به یمن حمله کند / بن‌سلمان کمک اسرائیل را نپذیرفت، اما این پایان کار نیست

  • ترامپ: صبر کنید تا ببینید با ایران چه خواهیم کرد/ ما حسابی از خجالت‌شان درمی‌آییم و آنها فقط نشسته‌اند و منتظرند، صبرمان لبریز و تحملمان تمام شده

    ترامپ: صبر کنید تا ببینید با ایران چه خواهیم کرد/ ما حسابی از خجالت‌شان درمی‌آییم و آنها فقط نشسته‌اند و منتظرند، صبرمان لبریز و تحملمان تمام شده

  • تنش میان ترکیه و جمهوری آذربایجان بالا گرفت/ باکو خواستار خویشتنداری آنکارا شد

    تنش میان ترکیه و جمهوری آذربایجان بالا گرفت/ باکو خواستار خویشتنداری آنکارا شد

  • دو مقام ایرانی به رویترز: تاکتیک ایران تغییر کرده است؛ حتی خارج از تنگه هرمز هم در امان نیستید/ این بازی شطرنج ما با واشنگتن است

    دو مقام ایرانی به رویترز: تاکتیک ایران تغییر کرده است؛ حتی خارج از تنگه هرمز هم در امان نیستید/ این بازی شطرنج ما با واشنگتن است