ابوالفضل زندی، تکواندوکار وزن ۵۸- کیلوگرم ایران، پس از پیروزی در نخستین مبارزه، در مرحله یکهشتم نهایی برابر نماینده قزاقستان شکست خورد و از بازیهای آسیایی ناگویا کنار رفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ابوالفضل زندی در نخستین مبارزه خود در رقابتهای تکواندو بازیهای آسیایی ناگویا مقابل شوهارت از تاجیکستان قرار گرفت و با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی رسید تا راهی مرحله یکهشتم نهایی شود.
زندی که مدال طلای رقابتهای قهرمانی جهان را در کارنامه دارد، در این مرحله برابر تمیرلان از قزاقستان به میدان رفت.
تکواندوکار ایران در راند نخست نتوانست برابر حریف قزاقستانی به نتیجه مطلوب برسد و با نتیجه ۱۱ بر ۲ شکست خورد.
در راند دوم نیز تلاش زندی برای جبران نتیجه کافی نبود و او با حساب ۱۶ بر ۱۱ مغلوب تمیرلان شد تا با شکست ۲ بر صفر در مجموع، از ادامه رقابتها باز بماند.
پیش از زندی، سارینا کریمی در وزن ۴۹- کیلوگرم و امیرسینا بختیاری در وزن ۸۰- کیلوگرم نیز با شکست مقابل رقبای خود از رقابتهای تکواندو بازیهای آسیایی ناگویا کنار رفته بودند. به این ترتیب، زندی نیز نتوانست روند ناکامی تکواندوکاران ایران در این بخش از مسابقات را متوقف کند.
257 251
کد مطلب 2282473
-
برد آسان والیبال ایران مقابل پاکستان/ صعود به فینال بازیهای آسیایی
-
شروع عجیب تکواندوی ایران در ناگویا/ قهرمان جهان حذف شد
-
لحظه به لحظه با روز سیزدهم بازی های آسیایی؛ ۲ آزادکار در فینال/ حذف ۳ تکواندوکار
-
عکس| دختر تکواندوکار ایران در ناگویا ولچرنشین شد
-
از شیرفروشی تا مدال ناگویا
-
از شیرفروشی تا مدال ناگویا
-
عکس| دختر تکواندوکار ایران در ناگویا ولچرنشین شد
-
شکایت هالند از یک شرکت هواپیمایی!
-
رسوایی اینفانتینو در پرونده سیتی