سنا بالاخره بودجه نجومی و جنجالی پنتاگون را تصویب کرد؛ حالا ترامپ با خیال راحت می‌جنگد

سنا بالاخره بودجه نجومی و جنجالی پنتاگون را تصویب کرد؛ حالا ترامپ با خیال راحت می‌جنگد

مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه لایحه بودجه نظامی سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد؛ بودجه‌ای که با رقم بی‌سابقه ۱.۱۵ تریلیون دلاری، همکاری‌های فناورانه نظامی با رژیم صهیونیستی را شتاب می‌بخشد.

به گزارش خبرآنلاین، این لایحه با عنوان «مجوز دفاع ملی» (NDAA) با ۲۱۶ رأی موافق در برابر ۲۱۲ رأی مخالف به تصویب رسید. رأی‌گیری غالباً بر اساس گرایشات حزبی انجام شد، به‌گونه‌ای که تمام جمهوری‌خواهان جز ۷ نفر از آن حمایت کردند و همه دموکرات‌ها به جز ۶ تن با آن مخالفت نمودند.

به روایت ایسنا؛ به نوشته خبرگزاری آناتولی، بند ۲۱۹ این مصوبه، با عنوان «ابتکار همکاری فناوری نظامی آمریکا-اسرائیل»، پنتاگون را ملزم می‌سازد تا ادغام فناوری‌های رژیم صهیونیستی و طرح‌های مشترک را در برنامه‌های رسمی نظامی آمریکا تا ۲۰۳۰ تسریع کند. این همکاری ۱۰ حوزه مشخص از جمله پدافند ضدپهپادی، سامانه‌های موشکی، هوش مصنوعی، رایانش کوانتومی، انرژی هدایت‌شده و فناوری ضد تونل برای مقابله با تهدیدات زیرزمینی را پوشش می‌دهد. این بند در شرایطی رأی آورد که به نوشته رسانه‌های آمریکایی، افکار عمومی این کشور به دلیل جنایات گسترده رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در غزه، خواستار کاهش حمایت تسلیحاتی واشنگتن از رژیم صهیونیستی هستند.

دموکرات‌ها با انتقاد از حجم بالای هزینه‌کرد نظامی در سایه کاهش بودجه برنامه‌های اجتماعی، مخالفت خود را با تداوم جنگ متجاوزانه علیه ایران که به گفته آنان بدون مجوز کنگره آغاز شده و تاکنون ده‌ها میلیارد دلار هزینه روی دست واشنگتن گذاشته است برجسته کردند.

این لایحه شامل ۶۰ میلیارد دلار بودجه نظامی اضافی است.

از زمان آغاز حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفندماه)، بنا بر ادعای پنتاگون تاکنون ۱۸ نظامی آمریکایی کشته شده‌اند و این جنگ ۳۷.۵ میلیارد دلار برای واشنگتن هزینه در پی داشته است. افزایش تلفات و نارضایتی عمومی، پیشبرد این لایحه را دشوار ساخته، چنانکه هفته گذشته دموکرات‌ها در سنای آمریکا نیز مانع تصویب نسخه سنا شدند.
این لایحه اکنون برای بررسی نهایی و رفع اختلافات به سنای آمریکا ارسال می‌شود و در صورت تصویب، برای امضا یا وتو به کاخ سفید خواهد رفت.

315

کد مطلب 2250326

  • طلاین
  • سنا بالاخره بودجه نجومی و جنجالی پنتاگون را تصویب کرد؛ حالا ترامپ با خیال راحت می‌جنگد

    سنا بالاخره بودجه نجومی و جنجالی پنتاگون را تصویب کرد؛ حالا ترامپ با خیال راحت می‌جنگد

  • مقام ایرانی به رسانه روسی: برای حمله زمینی آمریکا آماده‌ایم/ حمله به تاسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای با واکنشی فراتر از انتظارات آمریکا مواجه خواهد شد

    مقام ایرانی به رسانه روسی: برای حمله زمینی آمریکا آماده‌ایم/ حمله به تاسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای با واکنشی فراتر از انتظارات آمریکا مواجه خواهد شد

  • سی‌ان‌ان فاش کرد: موساد در دیدار با رئیس سیا اطلاعات کوه کلنگ را به آمریکا داد

    سی‌ان‌ان فاش کرد: موساد در دیدار با رئیس سیا اطلاعات کوه کلنگ را به آمریکا داد

  • حمله ایران با موشک بالستیک به بندر «العقبه» در اردن

    حمله ایران با موشک بالستیک به بندر «العقبه» در اردن

  • امضای توافق هسته‌ای میان آمریکا و عربستان

    امضای توافق هسته‌ای میان آمریکا و عربستان

  • در صورت حمله امریکا به تاسیسات هسته ای ایران، نیروگاههای هسته ای امارات و اسرائیل موردحمله ایران قرار خواهد گرفت؟

    در صورت حمله امریکا به تاسیسات هسته ای ایران، نیروگاههای هسته ای امارات و اسرائیل موردحمله ایران قرار خواهد گرفت؟

  • احمدی: فروپاشی قدرت آمریکا از طریق جنگ، رویاپردازی محض است/ تکلیف مردمی که برای حداقل‌های زندگی در انتظارند، چه می‌شود؟

    احمدی: فروپاشی قدرت آمریکا از طریق جنگ، رویاپردازی محض است/ تکلیف مردمی که برای حداقل‌های زندگی در انتظارند، چه می‌شود؟

  • ایران و آمریکا وارد «جنگ ابدی» می‌شوند؟ هیچ‌یک نمی‌توانند به پیروزی قاطع دست یابند

    ایران و آمریکا وارد «جنگ ابدی» می‌شوند؟ هیچ‌یک نمی‌توانند به پیروزی قاطع دست یابند

  • الزیدی خواسته یا ناخواسته در حال تقویت نفوذ رسمی آمریکا است / نخست وزیر عراق به دنبال جلب رضایت تهران برای خلع سلاح مقاومت

    الزیدی خواسته یا ناخواسته در حال تقویت نفوذ رسمی آمریکا است / نخست وزیر عراق به دنبال جلب رضایت تهران برای خلع سلاح مقاومت

  • مسئولیت حقوقی آمریکا در بمباران زیرساخت های غیرنظامی ایران

    مسئولیت حقوقی آمریکا در بمباران زیرساخت های غیرنظامی ایران