در برخورد با تخلفات به پلمب‌های یکروزه اکتفا نمی‌کنیم

در برخورد با تخلفات به پلمب‌های یکروزه اکتفا نمی‌کنیم

جلسه تدوین فرآیندهای قانونی برخورد با تخلفات حوزه آرد و نان در استان سمنان، عصر یکشنبه به ریاست حمید دهرویه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، فرمانداران و مدیران کل دستگاههای اجرایی ذی‌ربط برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با تاکید بر ضرورت صیانت فرمانداران از یارانه تخصیصی آرد و نان در استان گفت: بطور متوسط ماهانه بالغ بر ۵۶۰۰ تن آرد یارانه‌ای در استان سمنان در حال توزیع است که یارانه تخصیصی آن بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

دهرویه با بیان اینکه دولت این حجم از یارانه را با هدف تامین امنیت غذایی شهروندان اختصاص می‌دهد، تصریح کرد: انحراف آرد یارانه‌ای تخصیص یافته در فرآیند توزیع به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست، لذا با هماهنگی مراجع نظارتی، با متخلفین حوزه آرد و نان قاطعانه برخورد خواهد شد.

معاون استاندار سمنان با تاکید بر ضرورت ایجاد بازدارندگی لازم در برابر تخلفات حوزه آرد و نان افزود: فرمانداران و اعضای شوراهای آرد و نان در برخورد با تخلفات به پلمب‌های یکروزه اکتفا نکنند و تمام ظرفیت‌های قانونی را برای صیانت از منابع عمومی بکار بگیرند.

دهرویه با اشاره به گزارش مدیر طرح هوشمندسازی آرد و نان مبنی بر استفاده یک درصد افراد از هفده درصد یارانه نان در کشور گفت: با سودجویانی که در شرایط خاص کنونی از یارانه تخصیصی آرد سوءاستفاده می‌کنند قاطعانه برخورد خواهد شد.

کد مطلب 2271035

  • لرستان توقفگاه گردشگری در مسیر جنوبی کشور

    لرستان توقفگاه گردشگری در مسیر جنوبی کشور

  • بازگشت ۱۰ صیاد هرمزگانی به کشور در لحظه آخر لغو شد

    بازگشت ۱۰ صیاد هرمزگانی به کشور در لحظه آخر لغو شد

  • ساخت مدرسه ۶کلاسه در روستای آرشت آغاز شد

    ساخت مدرسه ۶کلاسه در روستای آرشت آغاز شد

  • قزوین به‌دنبال سهم بیشتر از بازار روسیه

    قزوین به‌دنبال سهم بیشتر از بازار روسیه

  • در برخورد با تخلفات به پلمب‌های یکروزه اکتفا نمی‌کنیم

    در برخورد با تخلفات به پلمب‌های یکروزه اکتفا نمی‌کنیم

  • دبیرخانه دائمی کنگره شهدای استان چهارمحال وبختیاری  فعال شد / جوانان امروز در میدان‌های مختلف به‌خوبی درخشیدند

    دبیرخانه دائمی کنگره شهدای استان چهارمحال وبختیاری فعال شد / جوانان امروز در میدان‌های مختلف به‌خوبی درخشیدند