شایعه «قتل عمد» در تصادفات مربوط به خودروهای دارای چراغ زنون کذب است

انتشار متنی با لوگوی راهور که ادعا می‌کند پلیس برخورد شدید با خودروهای دارای نور زنون انجام می‌دهد و تصادفات منجر به فوت به عنوان قتل عمد شناخته می‌شوند، کاملاً کذب است.

شایعه «قتل عمد» در تصادفات مربوط به خودروهای دارای چراغ زنون کذب است کد خبر: 742270 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۵ ۱۷:۵۳:۱۱ اعتمادآنلاین |

سردار حسینی رئیس پلیس راهور فراجا این خبر را به طور کامل تکذیب کرده و تأکید کردند چنین مطالبی از زبان ایشان منتشر نشده است.

به گزارش ایسنا؛ لازم به ذکر است که پیش‌تر رئیس پلیس راه فراجا نیز اعلام کرده‌اند خودروهایی که به دلیل استفاده غیرمجاز از چراغ‌های زنون، هدلایت و نورهای خیره کننده، توقیف خواهند شد.

این چراغ‌ها موجب اختلال در دید رانندگان مقابل و افزایش خطر تصادف می‌شوند و استفاده از آن‌ها ممنوع و خط قرمز پلیس است.

متخلفان علاوه بر توقیف خودرو، مشمول جریمه و الزام به اصلاح فنی خواهند شد.

  • ۲۴ قتل خانوادگی در کمتر از دو ماه؛ پای پول در میان است؟
  • اعتراف تلخ پدر به قتل همسر و دختر 13ساله‌اش؛ اخراج از کار و مشکلات خانوادگی ریشه جنایت
  • اعتراض روزنامه اصولگرا به انحصار خبررسانی درباره قتل امیرمحمد خالقی به رسانه‌های پلیس و قوه…
  • پلیس چگونه در ۵ روز قاتلان امیرمحمد خالقی را شناسایی و دستگیر کرد؟
  • ببینید| پلیس منتشر کرد: فیلم قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط اشرار