کشف انبار ۱۷۰ تنی برنج در کرمان

پلمب انبار ۹۰ میلیاردی برنج در کرمان

در جریان اجرای طرح‌های تشدید نظارت بر بازار اقلام اساسی و مقابله با اخلال‌گران نظام توزیع، یک انبار بزرگ نگهداری کالاهای اساسی حاوی ۱۷۰ تن برنج وارداتی به ارزش ۹۰ میلیارد تومان در حومه شهر کرمان شناسایی و با دستور قضایی پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در جریان اجرای طرح‌های تشدید نظارت بر بازار اقلام اساسی و مقابله با اخلال‌گران نظام توزیع، یک انبار بزرگ نگهداری کالاهای اساسی در حومه شهر کرمان شناسایی و با دستور قضایی پلمب شد.

این اقدام در پی بازرسی‌های میدانی گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی استان صورت گرفت که طی آن یک انبار غیرمجاز حاوی ۱۷۰ تن برنج وارداتی و تنظیم‌بازاری به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد تومان کشف شد.

علت اصلی برخورد قضایی با این واحد، امتناع مالک از ثبت اطلاعات انبار و عدم اعلام موجودی کالا در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا عنوان شده که بر اساس قوانین جاری، در حکم احتکار و عرضه خارج از شبکه است.

با دستور مقام قضایی، انبار یادشده به‌طور کامل پلمب و پرونده تخلف جهت صدور رای نهایی و اعمال جرایم قانونی به اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمان ارجاع گردید.

همچنین مقرر شد پس از طی مراحل قانونی، این محموله ۱۷۰ تنی با هدف تعدیل قیمت‌ها و تامین نیاز اقشار مختلف، با نرخ مصوب در شبکه رسمی توزیع استان عرضه شود.

دستگاه‌های نظارتی استان کرمان نیز تاکید کرده‌اند بازرسی از مراکز نگهداری و انبارهای کالاهای پرمصرف با جدیت ادامه دارد و با هرگونه سوءاستفاده از نیازهای معیشتی مردم برخورد قانونی خواهد شد.

کد مطلب 2298110

  • کشف انبار ۱۷۰ تنی برنج در کرمان

    کشف انبار ۱۷۰ تنی برنج در کرمان

  • خرید خودروی مجهز آتش نشانی با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای بخش پاپی

    خرید خودروی مجهز آتش نشانی با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای بخش پاپی

  • ۲ واحد تولیدی و صنعتی در سلماس افتتاح شد

    ۲ واحد تولیدی و صنعتی در سلماس افتتاح شد

  • شناسایی ۴۵۰۰ انشعاب غیرمجاز فاضلاب در لرستان

    شناسایی ۴۵۰۰ انشعاب غیرمجاز فاضلاب در لرستان

  • دادگستری اردبیل در رتبه پنجم ارزیابی عملکرد عملیاتی کشور قرار گرفت

    دادگستری اردبیل در رتبه پنجم ارزیابی عملکرد عملیاتی کشور قرار گرفت