کلنگ بزرگترین مجتمع نمایشگاهی و کارگاهی قزوین به زمین خورد

کلنگ بزرگترین مجتمع نمایشگاهی و کارگاهی قزوین به زمین خورد

عملیات اجرایی مجتمع نمایشگاهی، تجاری و کارگاهی قزوین در زمینی به وسعت ۳۳هکتار آغاز شد؛ پروژه‌ای که با سرمایه‌گذاری ۴.۵همتی، برای ایجاد ۲هزار شغل مستقیم و ۴هزار شغل غیرمستقیم برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ آیین آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین مجتمع نمایشگاهی، تجاری و کارگاهی استان قزوین با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد. این طرح با مشارکت شهرداری قزوین و سرمایه‌گذار بخش خصوصی، در محدوده بیدستان اجرا می‌شود و قرار است با تجمیع فعالیت‌های کارگاهی، تجاری و نمایشگاهی، به ساماندهی مشاغل شهری و توسعه فعالیت‌های اقتصادی کمک کند.

توسعه استان بدون مشارکت بخش خصوصی دشوار است

«محمد نوذری» استاندار قزوین نیز با تأکید بر ضرورت تقویت مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح‌های بزرگ، گفت: منابع و اعتبارات دولتی به‌تنهایی پاسخگوی نیازهای توسعه‌ای استان نیست و برای پیشبرد پروژه‌های مهم باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران فراهم شود.

نوذری با اشاره به برخی طرح‌های زیرساختی در حال اجرا در استان اظهار کرد: پروژه انتقال آب از طالقان به بیدستان با اعتباری در حدود ۲۲هزار میلیارد تومان، از طرح‌های مهمی است که برای تأمین آب مورد نیاز ۱۹۴روستا و ۱۴شهر پیش‌بینی شده است.

استاندار-شهرداری.jpg

وی همچنین به اجرای طرح‌هایی در حوزه سلامت، از جمله پروژه نسیم سلامت، و برنامه‌های عمرانی شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: پیشبرد این طرح‌ها نیازمند هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، مدیریت شهری و بخش خصوصی است.

استاندار قزوین با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان، ثبت جهانی مجموعه تاریخی الموت در فهرست یونسکو را فرصتی برای افزایش حضور گردشگران دانست و گفت: پس از این ثبت، میزان گردشگری در این منطقه حدود دو تا دوونیم برابر افزایش یافته است.

نوذری تأکیدکرد: قزوین در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری ظرفیت‌های متنوعی برای سرمایه‌گذاری دارد و باید با شناسایی فرصت‌ها و رفع موانع اداری، زمینه ورود سرمایه‌گذاران به این بخش‌ها فراهم شود.

وی با بیان اینکه توسعه اقتصادی استان به همکاری همه بخش‌ها نیاز دارد، ابراز امیدواری کرد اجرای مجتمع نمایشگاهی، تجاری و کارگاهی قزوین نیز به تقویت فعالیت‌های تولیدی و تجاری و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید منجر شود.

امیدی-پور.jpg

تامین مالی نوین در مدیریت شهری

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در این مراسم، اجرای چنین طرح‌هایی را نمونه‌ای از حرکت مدیریت شهری به سمت تأمین مالی نوین و ایجاد درآمدهای پایدار دانست و بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در پیشبرد پروژه‌های شهری تأکید کرد.

«کوروش امیدی‌پور» با اشاره به محدودیت منابع دولتی و حجم بالای طرح‌های نیمه‌تمام کشور گفت: مدیریت شهری برای اجرای پروژه‌های بزرگ نمی‌تواند صرفاً به منابع عمومی متکی باشد و باید از روش‌های جدید تأمین مالی و مشارکت سرمایه‌گذاران استفاده کند.

وی با اشاره به وجود حدود ۷۳هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور، جذب سرمایه بخش خصوصی را یکی از راهکارهای تسریع در تکمیل طرح‌های عمرانی عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهری علاوه بر توسعه زیرساخت‌ها، می‌تواند زمینه اشتغال‌زایی، رونق فعالیت‌های اقتصادی و افزایش جذابیت گردشگری شهرها را فراهم کند.

شهردارقزوین.jpg

جزئیات مجتمع ۳۳هکتاری قزوین

سید «محمد علمی» شهردار قزوین در تشریح مشخصات این پروژه گفت: مجتمع نمایشگاهی، تجاری و کارگاهی در زمینی به مساحت ۳۳هکتار و با زیربنای حدود ۱۱۰هزار مترمربع اجرا خواهد شد.

علمی با اشاره به پیش‌بینی فضاهای متنوع در این مجموعه افزود: غرفه‌های کارگاهی، واحدهای تجاری و نمایشگاهی، سه سالن بزرگ نمایشگاهی، فضاهای اقامتی و انبارها از بخش‌های مختلف این طرح هستند. بر اساس مشخصات اعلام‌شده، در این مجموعه ۸۵۰غرفه کارگاهی و ۲۲۰واحد تجاری و نمایشگاهی پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه با مشارکت شهرداری قزوین و سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا می‌شود، سهم شهرداری را ۳۰درصد و سهم سرمایه‌گذار، شرکت متانا، را ۷۰درصد اعلام کرد.

شهردار قزوین گفت: با انجام اقدامات لازم برای اخذ مجوزها و تکمیل مراحل مربوط به اسناد مالکیت، زمینه آغاز عملیات اجرایی فراهم شده است و تلاش می‌شود پروژه مطابق برنامه پیش برود.

علمی با اشاره به آثار اقتصادی طرح اظهار کرد: برآوردها نشان می‌دهد با بهره‌برداری از مجتمع، طی دو سال حدود ۲هزار فرصت شغلی مستقیم و ۴هزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد شود. به گفته وی، تجمیع فعالیت‌های کارگاهی و تجاری در یک مجموعه مشخص می‌تواند به ساماندهی مشاغل، تسهیل فعالیت فعالان اقتصادی و افزایش ظرفیت عرضه و نمایش محصولات کمک کند.

وی همچنین به برنامه شهرداری برای شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: در اطلس سرمایه‌گذاری شهرداری قزوین، ۱۴۰فرصت شناسایی شده که ۴۰فرصت در مرحله نخست در اولویت پیگیری قرار گرفته‌اند.

حق-شناس.jpg

تأکید شورای شهر بر تداوم همکاری‌ها

«محسن حق‌شناس» نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قزوین نیز با اشاره به اهمیت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، اجرای این پروژه را نیازمند تعامل مستمر مجموعه‌های مسئول دانست.

حق‌شناس اظهار کرد: هماهنگی میان شهرداری‌های قزوین و بیدستان، سرمایه‌گذار پروژه و مدیریت استان می‌تواند روند اجرای طرح را تسهیل کند و زمینه تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده را فراهم آورد.

وی با تأکید بر ضرورت پیگیری مراحل اجرایی افزود: استمرار همکاری و رفع موانع احتمالی در طول اجرای پروژه، نقش مهمی در پیشبرد طرح و بهره‌برداری به‌موقع از ظرفیت‌های آن خواهد داشت.

شهرداری.jpg

مجتمع نمایشگاهی، تجاری و کارگاهی قزوین با هدف ساماندهی فعالیت‌های شهری، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز برای فعالان اقتصادی و تقویت ظرفیت‌های تولید و تجارت در حال اجراست. مسئولان حاضر در این مراسم ابراز امیدواری کردند که با تکمیل پروژه، زمینه جذب سرمایه بیشتر، افزایش اشتغال و توسعه فعالیت‌های اقتصادی در منطقه فراهم شود.

کد مطلب 2294463

  • دختر ۱۰ ساله شیرازی در مسابقات جهانی نقاشی محیط زیست ژاپن جایزه گرفت

    دختر ۱۰ ساله شیرازی در مسابقات جهانی نقاشی محیط زیست ژاپن جایزه گرفت

  • کلنگ بزرگترین مجتمع نمایشگاهی و کارگاهی قزوین به زمین خورد

    کلنگ بزرگترین مجتمع نمایشگاهی و کارگاهی قزوین به زمین خورد

  • جذب ۱۴۲۰میلیارد تومان کمک مردمی طی ۲ سال گذشته در فارس

    جذب ۱۴۲۰میلیارد تومان کمک مردمی طی ۲ سال گذشته در فارس

  • بازدید میدانی  مدیر مخابرات لرستان از۷ مرکز مخابراتی قم / تبادل تجربه در مسیر مولدسازی و زیباسازی

    بازدید میدانی مدیر مخابرات لرستان از۷ مرکز مخابراتی قم / تبادل تجربه در مسیر مولدسازی و زیباسازی

  •  تجهیز آزمایشگاه مرجع استاندارد خراسان شمالی با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال

    تجهیز آزمایشگاه مرجع استاندارد خراسان شمالی با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال