۶ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در نقاط مختلف تهران احداث می‌شود

۶ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در نقاط مختلف تهران احداث می‌شود

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران از احداث ۶ ایستگاه جدید شارژ خودروهای برقی در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر اختیاری مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های شارژ خودروهای برقی در تهران اظهار کرد: در راستای گسترش شبکه شارژ و پاسخگویی به نیاز ناوگان حمل‌ونقل برقی، ۶ ایستگاه جدید در نقاط مختلف پایتخت در حال اجراست که تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: این ایستگاه‌ها در دپوی شرکت واحد تهرانپارس، اکباتان، جنت‌آباد فازهای 1 و 2 و جوانمرد قصاب و پایانه شرق قدیم احداث می‌شوند.

اختیاری با تأکید بر استراتژی شرکت برای پراکندگی متوازن ایستگاه‌ها در مناطق مختلف شهر افزود: فراوانی و دسترسی آسان به ایستگاه‌های شارژ در سراسر پایتخت از اولویت‌های اصلی ماست تا ناوگان حل و نقل برقی پایتخت بدون دغدغه در نقاط مختلف شهر خدمت رسانی کنند.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران با اشاره به ظرفیت شارژ این ایستگاه‌ها گفت: در این ایستگاه‌ها از استندهای شارژ با توان ۱۲۰ و ۲۴۰ کیلووات استفاده خواهد شد که با بهره‌گیری از این تجهیزات، زمان شارژ تاکسی‌های برقی حدود ۴۵ دقیقه و اتوبوس‌های برقی حدود ۳ ساعت است.

وی درباره وضعیت فعلی زیرساخت شارژ خودروهای برقی اظهار کرد: در حال حاضر ایستگاه‌های شارژ برج میلاد، بعثت، تقی‌آباد، پایانه شرق جدید، قورخانه، هنگام شمالی، کیانشهر، هنگام جنوبی و پایانه قیطریه در نقاط مختلف پایتخت فعال هستند و تاکنون ۱۵۰ دستگاه شارژر پرقدرت ۱۲۰ کیلوواتی در سطح شهر تهران نصب شده است.

اختیاری در پایان با تأکید بر ضرورت توجه به محیط‌زیست خاطرنشان کرد: توسعه این شبکه تنها یک پروژه زیرساختی نیست، بلکه اقدامی مؤثر در مسیر توسعه حمل‌ونقل پاک و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی به شمار می‌رود. گسترش زیرساخت‌های شارژ و تسهیل استفاده از ناوگان برقی، زمینه را برای توسعه هرچه بیشتر حمل‌ونقل پاک و افزایش سهم خودروهای برقی در جابه‌جایی‌های شهری فراهم می‌کند و در نهایت، نقش مؤثری در کاهش انتشار آلاینده‌ها، بهبود کیفیت هوای تهران و حرکت به سوی شهری پاک‌تر و پایدارتر خواهد داشت.

کد مطلب 6944405

  • ۶۳ درصد تاکسی‌های اینترنتی تهران بیش از ۱۰ سال عمر دارند

  • قائم‌پناه: خودروهای فرسوده از رده خارج می‌شوند

  • پزشکیان: مدیریت مصرف انرژی صرفا فنی و دولتی نیست

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آذربایجان شرقی به استقبال رویداد «ایران جان» رفت

  • تحصیل کرده‌ها در حوادث دی ماه کمترین مشارکت را داشتند

  • موزه مردم‌شناسی سارال و مجموعه گردشگری زاغه سفلی در مسیر رونق اقتصادی

  • سامانه بومی صورتحساب الکترونیکی بنیاد مستضعفان رونمایی شد

  • دعوت از کبدی‌کار خراسان جنوبی برای حضور در اردوی تیم ملی

  • طاهری: رویای تیم فوتبال امید در المپیک از ناگویا شروع می‌شود

  • جریمه استقلال و ۳ باشگاه لیگ برتری فوتبال

  • استعفای نقوی از فدراسیون ژیمناستیک؛ سرپرست هنوز تصمیم نگرفته است

  • هشدار علی‌آبادی درباره ال‌نینو و احتمال بارش‌های سهمگین

  • شناسایی ۷ غار در مناطق حفاظت‌شده کهگیلویه و بویراحمد

  • آزادکار نوجوان لرستانی به المپیک دانش‌آموزی برزیل راه یافت

  • اقدام چراغ خاموش امارات از ترس ایران

  • هرمز زیر چتر اقتدار ایران است؛ عربستان و ژاپن پاسخگو می‌شوند

  • کمالوند: چرا فقط درباره لغو بازی خیبر و پرسپولیس سر و صدا شده است؟

  • جشن پیروزی در صنعا و سراسر یمن

  • یک منبع عراقی خبر داد؛ بسته شدن موقت گذرگاه مرزی شلمچه

  • آسانی مشکلی برای بازی با السد ندارد

  • واکنش عراق به ادعای ریاض درباره حمله به شاهرگ نفتی سعودی

  • واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان

  • مرزهای شلمچه و چذابه تا اطلاع ثانوی از سوی عراق بسته شد

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه