۵۷ کیلومتر پیمایش اضافی در پایتخت کم می شود

همزمان با دویست و بیست و دومین پویش امید و افتخار ۷ پروژه عمرانی مهم پایتخت طی مراسمی با حضور شهردار تهران و مدیران شهری افتتاح می شود.

مهدی صداقتی

همشهری آنلاین: مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران با بیان اینکه این مراسم سوم مرداد برگزار می شود، گفت: تاکنون چهار پروژه رفع گلوگاه ترافیکی بزرگراه شهید همت در تقاطع با خیابان ولیعصر(عج)، زیرگذر بزرگراه شهید حکیم در تقاطع با بلوار تعاون، پل غیرهمسطح شریعتی در منتهی‌الیه غربی بزرگراه شهید خرازی و گام نخست تقاطع غیرهمسطح شهرآفتاب با آزادراه تهران- قم زیر بار ترافیک رفته است.

او با اشاره به تسریع عملیات اجرایی پروژه های عمرانی از اردیبهشت ماه امسال، از بهره برداری ۷ پروژه اثرگذار در شهر تهران ۴ پروژه متعاقب تکمیل و آماده سازی در تیرماه امسال بدون برگزاری مراسم رسمی به بهره برداری رسید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران در تشریح جزییات این پروژه ها گفت: اجرای یک دستگاه پل به موازات پل قدیمی خیابان ولیعصر در باند جنوبی بزرگراه شهید همت به منظور رفع گلوگاه ترافیکی این محدوده، اجرای زیرگذر بزرگراه شهید حکیم به منظور هدایت ترافیک به سطح زیرین و آزادسازی فضای روسطحی جهت تکمیل دسترسی های بلوار تعاون در آینده نزدیک، اجرای پل بیمارستان شریعتی نوین در منتهی الیه غربی تهران جهت بهبود دسترسی های منطقه ۲۲ و اجرای گام نخست تقاطع غیرهمسطح شهرآفتاب با آزادراه تهران- قم شامل تندرو و کندروی جنوبی آزادراه در این محدوده و اجرای دو راستگرد با هدف بهبود دسترسی های ساکنان شهر کهریزک از پروژه های به ثمر نشسته در ماه گذشته است.

صداقتی ادامه داد: سه پروژه پل دسترسی شرق به شرق تقاطع بزرگراه های شهید نواب و شهید تندگویان، پل اتصال روددره فرحزاد در محل بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی و زیرگذر میدان سپاه نیز امروز طی مراسم رسمی به بهره برداری می رسد و به کارنامه فعالیت های عمرانی مدیران شهری دوره ششم اضافه می شود.

این مسئول افزود: دوربرگردان قدیمی تقاطع بزرگراه های نواب-تندگویان به دلیل اجرای پروژه ۳ سطحی این تقاطع، جمع آوری و امسال این دوربرگردان در جای مناسب خود اجرایی شد. دوربرگردان جدید به طول ۴۰۰ متر با عرشه ای به طول ۲۲ متر از روی سقف زیرگذر بزرگراه تندگویان عبور می کند و بهبود دسترسی ساکنان جوادیه به میدان بهمن را در پی دارد.

به گفته صداقتی پل اتصال روددره فرحزاد به طول ۲۲۴ متر با عرشه ای به طول ۶۵ متر در راستای طرح سرزندگی با کاربری عبور عابرپیاده، دوچرخه و اسکوتر در تقاطع بزرگراه هاشمی رفسنجانی با بزرگراه یادگار امام اجرا شد.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران گفت: زیرگذر میدان سپاه یک دسترسی زیرسطحی به طول ۵۵۰ متر با عرشه ای به طول ۲۴۲ متر است که اجرای آن به دلیل مجاورت با ترافیک بالا و تاسیسات زیرزمینی متعدد به طول انجامید. این دسترسی که خیابان خواجه نصیر را به ابتدای مسیر جنوب به شمال بزرگراه صیادشیرازی متصل می کند، بخشی از تداخل و گره ترافیکی میدان سپاه را کاهش خواهد داد.

کاهش حدود ۵۷ کیلومتر پیمایش اضافی

صداقتی در ادامه کاهش حدود ۵۷ کیلومتر پیمایش اضافی، ایمن سازی و روانسازی ترافیکی و بهبود دسترسی ها را از جمله آثار اجرای این پروژه ها برشمرد.

وی معارضین ملکی این پروژه ها را شامل اراضی نظامی و تعاونی مسکن شهرداری تهران اعلام کرد و لوله های آب، گاز و فاضلاب، تیر برق فشار قوی، تیرهای روشنایی فلزی و بتنی، کابل های برق فشار متوسط و فشار قوی، کانال آب، کانال مخابرات، فیبرنوری و دکل دوربین نظارتی را از معارضین تاسیساتی دانست.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران در خصوص مجموع احجام اجرایی گفت: ۴۵۵۳۰۰ مترمکعب خاکبرداری، ۶۵۵۰۰ مترمکعب خاکریزی، ۷۶۱۰۷ مترمکعب سنگ لاشه، ۳۱۲۰۰ مترمکعب قلوه ریزی، ۸۱۶۰۰ مترمکعب بتن ریزی، ۳۵۶۷۰ مترمربع قالب بندی، ۴۷۰۰ تن آرماتوربندی، ۲۶۵۱۰ مترطول جدولکاری، ۸۹۰۰ مترطول پیاده روسازی، ۳۷۸ تن هندریل، ۳۶۰۰۰ تن آسفالت، ۳۳۴ پایه روشنایی، ۷۳۴ حلقه شمع، ۳۰عدد تابلو هدایت مسیر و ۱۱۱۵۵مترطول نیوجرسی در این هفت پروژه اجرا شده است.

صداقتی مجموع هزینه اجرای هفت پروژه عمرانی را ۳ همت اعلام کرد.

کد خبر 1055330 منبع: خبرگزاری شهر

  • چمران: حریم پایتخت در دست عده‌ای شارلاتان است

  • اعزام ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به عراق برای خدمت به زائران اربعین

  • مالکان نمای ساختمان‌های قابل اشتعال را تعویض کنند

  • ۵۷ کیلومتر پیمایش اضافی در پایتخت کم می شود

  • پیام احساسی پزشکیان پس از درگذشت اکبر عبدی

  • فیش حقوقی بازنشستگان صادر شد | مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ به حساب این افراد واریز شد؟

  • این نوشیدنی‌ها عامل ابتلای کودکان به فشار خون در بزرگسالی

  • طلاق، راز ۴قاتل فراری را فاش کرد | زن پس از جدایی قتلی که شوهرش با دوستانش مرتکب شده بود را برملا کرد

  • متن کامل مناظره ۲ سوی توافق | شهریاری: شما می‌خواهید جنگ را ادامه دهید که چکار کنید؟ | ثابتی: تفاهمنامه جنوب ایران را مثل لبنان کرد

  • ۱۲ استان در شرایط زیرنرمال؛ تنش آبی در ۵۸ شهر همچنان پابرجاست | اقدامات مهم برای عبور از بحران آب

  • اکبر عبدی درگذشت | مرد هزار چهره سینما، سینما را تنها گذاشت

  • حمله هوایی عربستان آغاز شد+ جزئیات | واکنش فوری انصارالله

  • خبر مهم درباره سیدمجید موسوی؛ تکذیب پیام منتسب به فرمانده نیروی هوافضای سپاه

  • آمریکا به اقلیم کردستان: اگر وارد جنگ با ایران نشوید، وضعیت خودمختاری اربیل تغییر می‌کند!

  • انفجار مهیب در قلب انگلیس؛ اعلام وضعیت فوق‌العاده و تخلیه ساکنان | ۱۰۰ آتش‌نشان اعزام شدند

  • ماجرای احوالپرسی رهبر شهید از مرحوم اکبر عبدی + ویدئو

  • علت فوت اکبر عبدی چه بود؟ + بیوگرافی اکبر عبدی

  • فریادهای خانم بازیگر: برای اکبر عبدی ۱۰ شبانه روز عزای عمومی اعلام کنید

  • فسخ یک بازیکن مطرح دیگر با پرسپولیس | مقصد؛ احتمالا سپاهان

  • نهایی شد؛ ۴ خرید جدید در پرسپولیس | تاتار خواستار سفر سریع خریدها به ترکیه شد

  • دو کشور عربی جنگنده‌هایی را برای حمله به اهدافی در ایران اعزام کردند

  • تردد در بزرگراه شهید همت،تقاطع ولیعصر آسان تر شد| رفع گلوگاه ترافیکی بزرگراه شهید همت

  • ترافیک در آزادراه تهران – شمال سنگین شد | آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورها

  • افتتاح ۷ پروژه عمرانی تا نوروز + جزئیات

  • افتتاح ۷ پروژه عمرانی پایتخت تا پایان سال