۳۲ مدرسه مسکن حمایتی با اعتبار ۱۰۹۰ میلیارد تومان ساخته می‌شود

۳۲ مدرسه مسکن حمایتی با اعتبار ۱۰۹۰ میلیارد تومان ساخته می‌شود

مدیرعامل صندوق ملی مسکن از احداث ۳۲ مدرسه با مجموع ۳۲۱ کلاس درس و اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۹۰ میلیارد تومان در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو مختاری، مدیرعامل صندوق ملی مسکن، با اشاره به رویکرد این صندوق در تأمین خدمات مورد نیاز سکونت در پروژه‌های مسکن، اظهار کرد: تأمین بخشی از هزینه‌های خدمات و تأسیسات روبنایی و کاربری‌های غیرانتفاعی پروژه‌های مسکن، از جمله حمایت‌های صندوق ملی مسکن است که در چارچوب اساسنامه صندوق و مصوبات شورای عالی مسکن دنبال می‌شود.

وی افزود: در همین راستا و با تأکید وزیر راه و شهرسازی، صندوق ملی مسکن علاوه بر تأمین مالی و حمایت از اجرای پروژه‌های مسکن، تکمیل خدمات روبنایی و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز ساکنان این پروژه‌ها را که از گذشته تعهد شده است، با جدیت دنبال کرده است.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن بیان کرد: یکی از اقدامات انجام‌شده در این حوزه، تأمین اعتبار و مشارکت در احداث مدارس در سایت‌های مسکن حمایتی است که در مجموع ۳۲ مدرسه با ۳۲۱ کلاس درس و با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۹۰ میلیارد تومان در حال احداث است.

مختاری با بیان اینکه اعتبار احداث این مدارس به‌طور کامل از محل منابع صندوق ملی مسکن تأمین شده است، گفت: این پروژه‌ها با مشارکت و همکاری ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها و صرفاً به‌عنوان کمک به ساکنان در حال اجراست.

وی ادامه داد: با توجه به میزان پیشرفت متفاوت طرح‌ها، تعدادی از این مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید تکمیل و افتتاح خواهد شد و سایر پروژه‌ها نیز تا رسیدن به مرحله بهره‌برداری، در حد اعتبارات ابلاغی سال‌های قبل پیگیری می‌شوند.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن تأکید کرد: هدف صندوق ملی مسکن از حمایت از این پروژه‌ها صرفاً تأمین مالی ساخت واحدهای مسکونی نیست، بلکه فراهم کردن الزامات و خدمات مورد نیاز برای شکل‌گیری محیط مناسب زندگی و سکونت پایدار است.

وی یادآور شد: از این رو، توسعه خدمات روبنایی از جمله فضاهای آموزشی، در کنار اجرای پروژه‌های مسکن، در صورت تصویب هیأت امنا و تحصیل منابع، تداوم خواهد یافت.

احداث ۳۲ مدرسه برای ساکنان پروژه‌های مسکن حمایتی

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: احداث این مدارس در مناطق محروم و کم‌برخوردار، گامی در جهت ارتقای کیفیت محیط سکونت، دسترسی خانواده‌ها به خدمات عمومی و فراهم شدن شرایط مناسب برای بهره‌برداری از واحدهای مسکونی است.

مختاری در پایان خاطرنشان کرد: این رویکرد در چارچوب سیاست‌های صندوق ملی مسکن در دولت چهاردهم برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دنبال می‌شود و از ابتدای سال جاری نیز پروژه جدیدی تعریف نشده است تا منابع موجود صرف اتمام تعهدات گذشته شود.

کد مطلب 6946819 زهره آقاجانی

  • ۱۲ هزار واحد نیمه‌تمام مسکن مهر پردیس تکمیل می‌شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پوستر فیلم سینمایی «جانشین» رونمایی شد

  • اخوان: توان اورژانس قم با نیازهای شهر در مناسبت‌ها همخوانی ندارد

  • تحریم تافل نشان‌دهنده عمق کینه دشمن با جریان علمی کشور است

  • نخستین نشست دومین همایش ملی نمایشنامه پژوهی برگزار می‌شود

  • تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

  • توسعه زیرساخت‌های بهزیستی شهرستان قاین نیازمند حمایت است

  • مرزبان انسانیت باشید

  • «تیم درمان» به نیمه تولید رسید؛ بازدید مدیران وزارت بهداشت از پشت صحنه

  • توسعه زیرساخت‌های سوارکاری در خراسان جنوبی بررسی شد

  • ۷۰ مددجوی خوسف تسهیلات بلاعوض مسکن دریافت می‌کنند

  • بازداشت رئیس یک اداره در ادامه پرونده فساد مالی رباط‌کریم

  • حسینی:مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین پلکانی افزایش می‌یابد

  • دوئل بزرگ در بصره و دبی؛ استقلال و تراکتور در کمین سه امتیاز آسیایی

  • پازل ناکامی تابستانی والیبال ایران و پیاتزا؛رؤیای المپیک هنوز زنده است

  • حمله موشکی به مواضع گروه‌های جدایی‌طلب در کردستان عراق

  • تیم منتخب کشتی آزاد راهی روسیه شد

  • گلایه اتاق اصناف کشاورزی از عدم تخصیص سوخت و تأخیر در پرداخت پول گندم

  • دیپلماسی‌ که نفت را ارزان می‌کند برای ایران چه آورده‌ای دارد؟

  • قدرت‌نمایی و کنترل هوشمند در شاهرگ انرژی جهان

  • ترکیب احتمالی استقلال برای بازی با السد؛ آبی‌ها هجومی به میدان می‌روند

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه