نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با انتشار پیامی درگذشت اکبر عبدی هنرمند شهیر اردبیلی را تسلیت گفت و او را نسخهای منحصر بفرد توصیف کرد.
به گزارش همشهری آنلاین پیام تسلیت آیت الله سید حسن عاملی که شامگاه جمعه از سوی دفتر وی منتشر شد، به شرح زیر است.
بسمالله الرحمن الرحیم
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
با کمال تاسف و تحسر از ارتحال هنرمند بزرگ ایران زمین و افتخار بزرگ اردبیل آقای اکبر عبدی باخبر شدیم.
او در زمره شخصیت های هنری مورد توجه رهبر شهید بود.ملاحت نقش، جذابیت سلوک، دوری از تکلف و تصنع در نقش ها و قدرت تصرف در واقعیت نقش ها و حسن استفاده از هنر طنز و پل ساختن آن برای ورود به زندگی انسان ها و خلق تبسم در لب ها و سرور در دل ها و برق در چشم ها از ممیزه های بزرگ او بود.
طبعاً او نسخه منحصر به فرد بود و دیگر تکرار نخواهد شد او به حق یک سرمایه بزرگ هنری بود و می توانست کاروانی از دل ها را با خود همراه کند.
این عزیز حکایتی از استعداد بزرگ خطه اردبیل و خاک فضیلت پرور دیار شاه اسماعیل صفوی است او با خاطرات بسیار شیرین در یاد هر ایرانی هنردوست زنده خواهد ماند.
ابراز ارادت او به ساحت منیع رهبر شهید نشان از بصیرت بلند و تجلی عشق او به عزت و اقتدار کشور بود.
به روح این هنرمند عزیز درود می فرستیم و از خدای متعال برای او مغفرت و رحمت و علو درجات و برای خانواده محترم، آرامش، طمانینه و خلفیت خداوندی را مسالت دارم.
اکبر عبدی بازیگر پیشکوت سینما، تئاتر و تلویزیون، دارنده نشان درجه یک فرهنگ و هنر متولد ۴ شهریور ۱۳۳۹ در تهران بود، او از سال ۱۳۵۸ با دریافت مدرک دیپلم با نمایشهای آماتوری فعالیت هنریاش را آغاز کرد و سپس از سال ۱۳۶۱ به تلویزیون رفت. عبدی فعالیت خود را از اواخر دهه ۱۳۵۰ آغاز کرد و از هنرجویان مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما بوده است که با مجموعه تلویزیونی «باز مدرسم دیر شد» (۱۳۶۲) شناخته شد.
از بازیهای عبدی میتوان به فیلمهای «هنرپیشه» و «آدمبرفی» اشاره کرد. او برای نقشآفرینی در «مادر» (۱۳۶۸) و «خوابم میآد» (۱۳۹۰) برنده دو جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شده است.
او در چند سال اخیر درگیر بیماری بود.
کد خبر 1055165
-
یک روحانی سرشناس درگذشت اکبر عبدی را تسلیت گفت
-
انتشار تصویر توئیتهای ترامپ روی دستمال توالت + عکس
-
حمله موشکی آمریکا به اهواز و بندرعباس | ۴ شهید و ۷ مجروح + جزئیات کامل
-
ترامپ دوباره حرفهایش را تغییر داد | ادعای جدید درباره جبران خسارت کشتیها
-
فوری | حمله موشکی آمریکا به ۳ شهر خوزستان
-
دقایقی پیش؛ بیانیه سنتکام درباره پایان دور جدید حمله به ایران | ترامپ: من در حال بررسی یک حمله گسترده هستم
-
بامداد امروز ؛ در کدام مناطق کشور صدای انفجار شنیده شد
-
منظره شهر اردبیل در دوران قاجار + عکس
-
واکنش بریتانیا به هشدار نظامی ایران
-
سپاه پاسداران: باقی مانده شرکت آمازون منهدم شد
-
حمله موشکی دشمن آمریکایی به مقر سپاه در این شهر
-
علت فوت اکبر عبدی چه بود؟ + بیوگرافی اکبر عبدی
-
ماجرای احوالپرسی رهبر شهید از مرحوم اکبر عبدی + ویدئو
-
انتشار تصویر توئیتهای ترامپ روی دستمال توالت + عکس
-
تهران امروز میزبان یک هیئت میانجی است
-
واشنگتن بار دیگر سراغ گزینه «تغییر نظام» در ایران رفت! | ایران ممکن است دیمونا و دیهگو گارسیا را هدف بگیرد
-
دو کشور عربی جنگندههایی را برای حمله به اهدافی در ایران اعزام کردند
-
آمریکا پایگاه نظامی راهبردی اش را تخلیه کرد