گره‌گشایی از ترافیک غرب تهران ادامه دارد

پل اصلی تامین حرکت از شرق آزادراه شهید فهمیده(تهران- کرج) به جنوب بزرگراه شهید ستاری به مرحله نصب عرشه رسید.

تقاطع

به گزارش همشهری آنلاین – پروژه تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید ستاری با آزادراه تهران-کرج در منطقه ۵ خردادماه سال ۱۴۰۳ با هدف تکمیل گردش های ترافیکی این تقاطع کلید خورد. گام نخست این پروژه به اجرای پل جدید بزرگراه شهید ستاری اختصاص داشت که بهمن ماه سال گذشته به سرانجام رسید. اکنون گام های بعدی این پروژه در حال اجراست چون این پل علاوه بر کمک به روان سازی تردد بزرگراه شهید ستاری، تخلیه بار ترافیکی دسترسی درحال اجرای شرق به جنوب این تقاطع را هم به عهده خواهد داشت.
مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمرانی شهرداری تهران، با اشاره به اینکه برای دسترسی از شرق آزادراه شهید فهمیده(تهران-کرج) به جنوب بزرگراه شهید ستاری، طراحی و اجرای ۳ دستگاه پل در دستور کار قرار گرفته است گفت: پس از تکمیل زیر سازه پل اصلی؛ شامل دو کوله و چهار ستون و ساخت عرشه این پل، عملیات نصب قطعات آغاز شد.
وی ادامه داد: عرشه فولادی این پل ۱۸ قطعه به وزن مجموع ۳۵۰ تن دارد که ۶ قطعه آن در مرحله نخست نصب شد.

صداقتی با بیان اینکه عملیات اجرایی دو پل دیگر دسترسی شرق به جنوب در حال انجام است گفت: پروژه تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید ستاری با آزادراه تهران-کرج ۷۲ درصد پیشرفت کرده است.

پروژه تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید ستاری با آزادراه تهران-کرج شامل ساخت ۶ دستگاه پل و احداث مسیرهای دسترسی شمالی-جنوبی، دوربرگردان شمال به شمال و تامین حرکت شمال به غرب و شرق به جنوب، احداث کندرو شمالی آزادراه تهران-کرج در این محدوده و اصلاحات هندسی دسترسی های مورد نیاز است.

کد خبر 1079634

  • حفاری بلندترین خط متروی تهران بزودی آغاز می‌شود

  • تورم صفر، به سه‌راه جمهوری رفت

  • دستفروشی در بازار تهران فقط از ساعت ۱۷ تا ۲۱

  • درختان کهنسال شمیران شناسنامه دار می شوند

  • حکمرانی پشت‌میزی تأثیری ندارد/ مردم باید در تصمیم‌گیری و اجرا مشارکت داشته باشند

  • پل طبیعت به مناسبت روز سازمان ملل آبی می‌شود

  • گره‌گشایی از ترافیک غرب تهران ادامه دارد

  • حکم انضباطی تراکتور- ملوان لو رفت؛ ۳ بر صفر

  • فوری | ادعای تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران؛ ممکن است خیلی سریع مسئله ایران را تمام کنیم

  • ما برای مذاکره با ایران آماده ایم

  • وحشت ترامپ؛ ایران در صورت وقوع جنگ ۲۳ ناو آمریکا را غرق و تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کند

  • قتل خونین پسر جوان هنگام نجات جان پدرش

  • استقبال غیرمعمول و پرحاشیه امیر کویت از جورجیاملونی نخست وزیر زن ایتالیا + فیلم

  • دولت عراق پاسخ دهد؛ چرا جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در آسمان عراق در حال تمرین و آماده شدن برای حمله به ایران هستند؟

  • فوری؛ نتانیاهو به ارتش و نهادهای امنیتی دستور اجرای عملیات و محاصره را داد

  • وحشت ترامپ؛ ایران در صورت وقوع جنگ ۲۳ ناو آمریکا را غرق و تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کند

  • حکم انضباطی تراکتور- ملوان لو رفت؛ ۳ بر صفر

  • ما آماده پایان جنگ هستیم

  • جلیقه خاص بر تن پزشکیان + تصاویر

  • استقبال غیرمعمول و پرحاشیه امیر کویت از جورجیاملونی نخست وزیر زن ایتالیا + فیلم

  • ما برای مذاکره با ایران آماده ایم

  • قتل خونین پسر جوان هنگام نجات جان پدرش

  • ابرهای باران‌زا به ایران رسیدند ؛ صدور هشدار هواشناسی برای چند استان | تهران هم بارانی می‌شود

  • بازیگر زن سریال‌های محبوب تلویزیون: من خانه نشین شدم و باقلاقاتق درست می‌کنم! | ببینید

  • تردد خودروها از بزرگراه ستاری به آزادراه تهران- کرج فراهم می شود

  • بهره برداری از پل جدید بزرگراه شهید ستاری؛ فردا

  • ادامه گره‌گشایی از ترافیک غرب تهران

  • آزادراه تهران – کرج شب ها بسته می شود| انسداد ترافیکی برای ۸ شب در آزادراه غربی پایتخت

  • ترافیک تهران روان‌تر می‌شود