اجتماعی » عمومی کشف پیکر ۲ فرد غرقشده در سد بوطاهری هندیجان سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلالاحمر خوزستان گفت: جسد ۲ فرد غرقشده در محدوده سد روستای بوطاهری شهرستان هندیجان، توسط امدادگران کشف و از آب خارج شد.
آفتابنیوز :
حسن منصوری روز شنبه بیان کرد: امروز گزارشی مردمی مبنی بر غرقشدن ۲ نفر در محدوده سد روستای بوطاهری به پایگاه امداد و نجات بوطاهری اعلام شد که بلافاصله موضوع با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات استان (EOC) هماهنگ شد.
وی افزود: در پی این حادثه، سه تیم عملیاتی از جمعیت هلالاحمر شهرستان هندیجان و پایگاه امداد و نجات بوطاهری با یک دستگاه آمبولانس و ۲ خودروی پشتیبانی به محل حادثه اعزام شدند و عملیات جستوجو و امدادرسانی را آغاز کردند.
منصوری ادامه داد: نجاتگران جمعیت هلالاحمر در جریان عملیات جستوجو موفق شدند پیکر هر ۲ فرد غرقشده را از آب خارج کرده و برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع مربوطه دهند.
در ماه اخیر نیز جسد یک نوجوان ۱۳ ساله که در منطقه شیمبار غرق شده بود، پس از یک هفته جستوجو توسط نیروهای هلالاحمر پیدا شد.
منبع: خبرگزاری ایرنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004Ok5 بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر