واکنش فرمانداری جاسک به شایعه تخلیه شهر

واکنش فرمانداری جاسک به شایعه تخلیه شهر

روابط عمومی فرمانداری شهرستان جاسک در اطلاعیه ای اعلام کرد: شرایط در شهرستان جاسک کاملاً عادی است و اخبار منتشر شده درباره تخلیه منطقه صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روابط عمومی فرمانداری شهرستان جاسک با صدور اطلاعیه‌ای، شایعات منتشر شده در فضای مجازی درباره تخلیه این شهرستان را به طور کامل تکذیب کرد.

بنابر روایت مهر، در این اطلاعیه آمده است که شرایط در شهرستان جاسک کاملاً عادی است و اخبار منتشر شده درباره تخلیه منطقه صحت ندارد.

فرمانداری جاسک از شهروندان و مرزنشینان خواست ضمن حفظ آرامش از توجه به شایعات و بازنشر اخبار جعلی که با هدف ایجاد نگرانی و تشویش اذهان عمومی منتشر می‌شود، خودداری کنند.

در پایان این اطلاعیه نیز تأکید شده است که مردم اخبار، اطلاعیه‌ها و اطلاعات رسمی را تنها از طریق رسانه‌های معتبر و کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان جاسک دنبال کنند و به شایعات فضای مجازی توجه نداشته باشند.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2254612

  • طلاین
  • فوری/ شنیده‌شدن صدای انفجار از حوالی اسلام‌آباد غرب

    فوری/ شنیده‌شدن صدای انفجار از حوالی اسلام‌آباد غرب

  • واکنش فرمانداری جاسک به شایعه تخلیه شهر

    واکنش فرمانداری جاسک به شایعه تخلیه شهر

  • سمند ۷۴۰ میلیون تومان قیمت خورد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف خودرو در بازار

    سمند ۷۴۰ میلیون تومان قیمت خورد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف خودرو در بازار

  • کنایه تند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به همتی/ سیاست‌های غلط ارزی که منجر به بحران‌ اجتماعی شده را به عنوان دستاورد معرفی نکنید!

    کنایه تند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به همتی/ سیاست‌های غلط ارزی که منجر به بحران‌ اجتماعی شده را به عنوان دستاورد معرفی نکنید!

  • پایگاه العدیری و العدید؛ دو هدف راهبردی آمریکا در منطقه/ سخنگوی ارتش: پیگیری سرنوشت سه خلبان سوخو-۲۴ ادامه دارد؛ سرنوشت آنها مشخص نیست

    پایگاه العدیری و العدید؛ دو هدف راهبردی آمریکا در منطقه/ سخنگوی ارتش: پیگیری سرنوشت سه خلبان سوخو-۲۴ ادامه دارد؛ سرنوشت آنها مشخص نیست

  • قابی دیده نشده از داماد رهبر شهید در کنار ایشان+ عکس

    قابی دیده نشده از داماد رهبر شهید در کنار ایشان+ عکس

  • محسن رضایی: تنگه هرمز هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد/ آیا کشورهای اروپایی حاضر هستند که آمریکا به تنهایی در سرنوشت تنگه هرمز دخالت کند؟

    محسن رضایی: تنگه هرمز هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد/ آیا کشورهای اروپایی حاضر هستند که آمریکا به تنهایی در سرنوشت تنگه هرمز دخالت کند؟

  • اعلام مشخصات پهپادهای جدید ارتش در روزهای آینده+ جزئیات

    اعلام مشخصات پهپادهای جدید ارتش در روزهای آینده+ جزئیات

  • مهاجرانی: بازبینی در میزان سهمیه بنزین را نباید به معنای انتقال بار هزینه‌ها به مردم دانست/ مدیریت مصرف بخشی از دفاع ملی و شرط حفظ تاب‌آوری است

    مهاجرانی: بازبینی در میزان سهمیه بنزین را نباید به معنای انتقال بار هزینه‌ها به مردم دانست/ مدیریت مصرف بخشی از دفاع ملی و شرط حفظ تاب‌آوری است

  • کنایه تند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به همتی/ سیاست‌های غلط ارزی که منجر به بحران‌ اجتماعی شده را به عنوان دستاورد معرفی نکنید!

    کنایه تند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به همتی/ سیاست‌های غلط ارزی که منجر به بحران‌ اجتماعی شده را به عنوان دستاورد معرفی نکنید!