مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از اجرای فراگیر عملیات هویتگذاری و میکروچیپگذاری اسب در چندین شهرستان این استان با اعزام تیم تخصصی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور خبر داد و گفت: هویتگذاری چهارهزار رأس اسب و دام در شهرستانها انجام شد.
به گزارش خبرآنلاین، احمد رنجبر با اشاره به پیگیری مطالبات اسبداران مناطق گوناگون استان بیان کرد: تیم تخصصی مذکور در نیمه نخست مهرماه در استان حضور یافت و با همکاری کارشناسان امور دام سازمان، عملیات فنی شناسایی را به مرحله اجرا درآورد.
او اضافه کرد: در این طرح، پس از اسکن و بررسی اولیه هر راس اسب، نمونهبرداری از موی یال جهت انجام آزمایش DNA و همچنین کاشت میکروچیپ برای ثبت رسمی هویت دامها انجام شد.
رنجبر گستره اجرای این طرح را در شهرستانهای مرودشت، زرقان، پاسارگاد، سپیدان، کوار، فیروزآباد، نورآباد ممسنی و کازرون اعلام کرد.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی فارس یادآور شد: هویتگذاری علمی اسبها، بستر مناسبی را برای مستندسازی اطلاعات، ساماندهی جمعیت دامی استان و تسهیل ارائه خدمات به پرورشدهندگان فراهم میسازد.
کد مطلب 2290021
-
استاندار البرز : تحویل واحدهای مسکونی به متقاضیان باید تسریع شود
-
۱۸۰۰ نفر در جشن ورزش کیش؛ از افتخارآفرینی در آسیا تا میزبانی رویدادهای ملی
-
هویتگذاری چهارهزار رأس اسب و دام در شهرستانهای فارس
-
تجربه میزبانی ایرانیان از شهروندان لهستانی فراموش ناشدنی است/فرصتی برای ترویج صلح جهانی
-
کشف ۱۰دستگاه ماینر غیرمجاز در قزوین
-
توقیف خودروی متخلف با ۱۷۶ کارت سوخت در سیریک