هشدار نیکزاد به کشورهای منطقه؛ همراهی با آمریکا امنیت‌آفرین نیست

هشدار نیکزاد به کشورهای منطقه؛ همراهی با آمریکا امنیت‌آفرین نیست

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از در اختیار قرار گرفتن امکانات و سرزمین برخی کشورهای منطقه به آمریکا، گفت: این اقدامات برای کشورهای منطقه امنیت به وجود نمی‌آورد.

علی نیکزاد، نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با تأکید بر اینکه کشورهای منطقه باید با مداخلات بیگانگان در منطقه مقابله کنند، اظهار کرد: ما قطعاً به دنبال رفاه، آسایش و پیشرفت کشورهای منطقه هستیم.

وی افزود: پیش از جنگ نیز به کشورهای منطقه اعلام شده بود که اگر از زمین، آسمان یا دریای این کشورها برای تعرض به ایران قوی استفاده شود، پاسخ دندان‌شکنی دریافت خواهند کرد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از در اختیار قرار گرفتن امکانات و اختیارات برخی از کشورهای منطقه به آمریکا و دیگر بیگانگان، تصریح کرد: زمین و اختیاراتی که این کشورها در اختیار استکبار، آمریکا و دیگر کشورها قرار دادند، نه برای آن‌ها عزت به همراه داشت، نه توسعه ایجاد کرد و نه موجب اقتدارشان شد.

نیکزاد با دعوت از کشورهای منطقه و همسایه برای تقویت روابط و همکاری با جمهوری اسلامی ایران، گفت: این کشورها به سوی ایران بیایند، چراکه جمهوری اسلامی ایران برای آن‌ها خیر و خوبی می‌خواهد.

وی ادامه داد: کشورهای منطقه باید پیش از آنکه بیش از این در تاریخ، در برابر ملت ایران و ملت‌های خود مدیون شوند، در رویکردشان برای همراهی با بیگانگان تجدیدنظر کنند. جمهوری اسلامی ایران بر حقانیت و تمامیت ارضی خود تأکید دارد و در عین حال، خواهان آن است که همسایگانش در امنیت، رفاه و آسایش زندگی کنند.

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است، اظهار کرد: ما هیچ‌وقت شروع‌کننده جنگ نبوده‌ایم و به هیچ کشوری تعرض نکرده‌ایم، اما نمی‌پذیریم که کشورهای منطقه بگویند اختیاری ندارند، در حالی که زمین خود را در اختیار پایگاه‌های آمریکایی قرار داده‌اند.

نیکزاد با اشاره به حمله دشمن به مدرسه میناب، گفت: نمی‌پذیریم که با بی‌شرمی تمام، از پایگاه‌های مستقر در این کشورها برخیزند و مدرسه میناب را که جز دانش‌آموزان کسی در آن حضور نداشت، نه یک بار، بلکه دو بار هدف قرار دهند. ما این موضوع را نمی‌پذیریم و چنین اتفاقی در تاریخ ایران باقی خواهد ماند و از یاد نمی‌بریم که چه کشورهایی با دشمنان ایران همراهی کردند.

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با هشدار نسبت به پیامدهای همکاری کشورهای منطقه با آمریکا علیه ایران، تصریح کرد: این اقدامات برای کشورهای منطقه امنیت به وجود نمی‌آورد، چراکه اگر امروز از سرزمین آن‌ها برای حمله به ایران استفاده شود، فردا ممکن است خود این کشورها هدف قرار گیرند.

نیکزاد در ادامه، با اشاره به تجربه حضور آمریکا در عراق، گفت: همان‌طور که مشاهده کردید، آمریکا با ادعای آوردن آزادی وارد عراق شد، اما ملت قهرمان عراق، پس از مدتی که ظلم بسیاری به آن‌ها روا داشته شد، در برابر این وضعیت ایستادگی کرد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا که ادعا داشت می‌خواهد عراق را به ایالت پنجاه‌ویکم خود تبدیل کند، با خفت و خواری از عراق عزیز، دوست و برادر ما خارج شد. بنابراین، همه کشورهای منطقه باید این رویکرد را سرلوحه کار خود قرار دهند و به بیگانگان اجازه دخالت در منطقه را ندهند.

کد مطلب 6975273 زهرا علیدادی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نوری: فرهنگیان در خط مقدم مقابله با جنگ نرم و تهدیدهای شناختی هستند

  • نامتان را پشت کاشی‌های حرم امام حسین(ع) به یادگار بگذارید

  • پزشکیان در پیامی ارتحال آیت‌الله حیدری یزدی را تسلیت گفت

  • ازسرگیری اعزام‌های هوایی عتبات عالیات

  • دیدار تاج و دبیر در مرکز ملی فوتبال

  • جعفری: نظارت‌ناپذیری ریشه اصلی انحرافات اداری است

  • کشف محموله نفتی قاچاق در آذرشهر

  • دستور دادستان تهران برای جلوگیری از بازداشت‌های غیرضروری

  • تماس فریبنده برای خالی کردن سرمایه

  • بزرگداشت مولانا و حافظ در دانشگاه لرستان برگزار شد

  • صدای انفجار در بندرخمیر مربوط به عملیات معدنی شرکت سیمان است

  • هشدار بارش در ۲۶ استان؛ سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه وارد کشور می‌شود

  • قتل داماد با ضربات چکش؛ راز مفقودی چندماهه در ری فاش شد

  • عموزاد در مسیر تکرار طلای کشتی جهان؛ جدی‌ترین رقبای «رحمان بی رحم»

  • واریز اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر در مهرماه

  • توقیف شناورهای حامل سوخت قاچاق در قشم

  • زمان جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند و پرسپولیس در دادگاه CAS مشخص شد

  • بارش کم‌سابقه ۱۴۷میلی‌متری درمینودشت؛خسارت به ۲۰۰خانه وقطع راه ۲۰روستا

  • مدارس و ادارات استان کرمان امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه تعطیل نیست

  • محموله شکلات خارجی قاچاق در مرند توقیف شد

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵

  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه