هشدار به عربستان؛ واکنش سخت می‌دهیم که به شدت پشیمان شوید | «اقدام احمقانه» نکنید

مقاومت اسلامی عراق با رد ادعای ریاض مبنی حملات پهپادی از خاک عراق به عربستان سعودی نسبت به ارتکاب هرگونه اقدام که آن را احمقانه خواند، هشدار داد.

مقاومت عراق

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری الیوم الاخباریه عراق، مقاومت اسلامی عراق روز دوشنبه با صدور بیانیه ای به عربستان سعودی نسبت به ارتکاب هرگونه «اقدام احمقانه» هشدار داد و تاکید کرد که هرگونه اقدامی از این دست با واکنشی سخت مواجه خواهد شد که ریاض را به شدت پشیمان خواهد کرد.

مقاومت اسلامی عراق در این بیانیه‌ افزود که اتهامات مداوم ریاض علیه عراق، مبنی بر اینکه این کشور منبع حملات به تاسیسات نفتی در منطقه شرق و ریاض است، نشان دهنده خصومت مداوم است.

این بیانیه این ادعاها را تلاشی برای توجیه ناتوانی عربستان در پاسخ به حملات یمن و سرپوش گذاشتن بر شکست‌ها و جنایات توصیف کرد.

مقاومت اسلامی عراق با تاکید بر موضع روشن خود در رد گمانه‌زنی‌ها و اتهامات علیه این کشور افزود که امروز به شدت نیاز است نظام سعودی به جای متهم کردن مردم یمن به انواع اتهامات برای توجیه شکست خود، محاصره این کشور را لغو کند.

پیشتر وزارت دفاع عربستان سعودی در بیانیه‌ای ادعا کرده بود که تاسیسات نفتی در ۲ منطقه از شرق این کشور و ریاض در حملاتی که از داخل خاک عراق انجام شده، هدف قرار گرفته‌اند.

در این زمینه « علی فالح الزیدی» نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز دوشنبه به مقامات امنیتی این کشور دستور داد تا بیانیه ادعایی وزارت دفاع عربستان در مورد حملات پهپادی از خاک عراق را بررسی کنند.

ادعای وزارت دفاع عربستان در حالی انجام شده است که پیشتر صنعا اعلام کرده بود که نیروهای مسلح یمن در پاسخ به حملات عربستان، اقدام به هدف قرار دادن اهداف حساس در خاک عربستان کردند.

نیروهای مسلح یمن تاکید کرده‌اند که تا زمان رفع محاصره ۱۲ ساله کشورشان، به عملیات‌ خود ادامه خواهند داد.

کد خبر 1056235 منبع: ایرنا

  • مراکز مهم انتقال نفت عربستان را هدف قرار دادیم

  • عبور غیرقانونی دو شهرک‌نشین اسرائیلی از مرز سوریه؛ ارتش آن‌ها را بازداشت کرد | واکنش تند ارتش اسرائیل

  • با ایران باید با آتش گفتگو کرد!

  • اگر نخست وزیر اسرائیل شوم، این کشور را هم دشمن اعلام می‌کنم چرا که شبیه «سرطان» است!

  • باید کاری کنیم چند شهر ایران سقوط کند+ ویدئو | افشای جزئیات گفتگوی نتانیاهو با لیندسی گراهام

  • حمله موشکی به یکی از مهمترین مراکز فرآوری نفت جهان در عربستان + تصاویر

  • هرگونه اقدام سعودی‌ها با پاسخی پشیمان‌کننده روبه‌رو می‌شود | دست از اتهام‌زنی بردارید

  • روایتی تلخ از حمله به اسکله صیادی و شهادت دو ماهیگیر | ویدئو

  • مقایسه قیمت بنزین در کشورهای همسایه از پاکستان، افغانستان تا ارمنستان و ترکیه + جدول

  • این مثلث شر است + ویدئو | تشبیه بقایی برای اتحاداین ۳ کشور

  • معمای مرگ مشکوک مردی در خانه‌اش

  • بازگشت زیرساخت‌های آسیب‌ دیده هرمزگان به مدار خدمت در کمتر از ۸ ساعت

  • اجساد مردگان خاص در موزه پزشکی قانونی

  • غذا با سیب زمینی؛ طرز تهیه ۱۵ غذای خوشمزه، سریع و ارزان | چگونه سیب زمینی سرخ کرده ترد درست کنیم؟

  • جایی را زدیم که آمریکایی‌ها تصور هم نمی کردند | پشت پرده نقشه ترامپ برای آتش بس با ایران

  • عکس تازه منتشر شده از رهبر معظم انقلاب، آیت الله سید مجتبی خامنه ای

  • واکنش ترامپ به مخالفت نتانیاهو با فروش جنگنده اف ۳۵ به ترکیه

  • از پرسپولیس پیشنهاد داشتم اما نمی‌خواهم مربیگری کنم | قلعه‌نویی ایثار کند پاداشش را برای زیرساخت فوتبال ببخشد

  • زردچوبه تقلبی را با یک لیوان آب بشناسید | ۵ راه ساده برای تشخیص زردچوبه اصل + روش صحیح نگهداری زردچوبه

  • واکنش به اظهارات قیحانه نتانیاهو درباره وعده وزیر خارجه آمریکا

  • ترامپ: زمان زیادی برای مذاکرات با ایران نمی‌دهم؛ در صورت شکست … | در حال انجام مذاکرات عمیق با ایران هستیم

  • ما از روسیه انتظار داریم پاسخ حملات اوکراین علیه ایران را بدهد

  • اگر این کشور از سلاح‌ هسته‌ای استفاده کند، همسایگان با قدرت پاسخ خواهند داد

  • افزایش سقف سوخت‌گیری با کارت آزاد جایگاه‌ها در ۳ استان؛ سقف سوخت‌گیری با کارت شخصی در هر نوبت چقدر است؟