نماینده مجلس: وضعیت معیشتی مردم نگران کننده است/ تمام اقلام و تجهیزات نظامی داخل کشور تولید می‌شود

نماینده مجلس: وضعیت معیشتی مردم نگران کننده است/ تمام اقلام و تجهیزات نظامی داخل کشور تولید می‌شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: کشور باید از اقتصاد دولتی خارج شده و به سمت مردمی‌سازی حرکت کند تا مردم اقتصاد را اداره کنند. دولت نیز کوچک‌تر و چابک‌تر شده و نقش تصدی‌گری خود را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهرداد لاهوتی، درباره مهم‌ترین اولویت‌های کشور در دوره پساجنگ، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای قدرت نظامی و دیپلماسی و پشتوانه مردمی است به خصوص با همدلی و وحدت و همدلی که ایجاد شده است پس تنها موضوعی که می‌تواند به کشور آسیب بزند، مسائل اقتصادی است.

بنابر روایت ایسنا، نماینده لنگرود در مجلس با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم مقاوم کردن اقتصاد تأکید داشته‌اند، افزود: باید وضعیت اقتصادی کشور سروسامان پیدا کند.

وی ادامه داد: خودکفایی کشور در حوزه نظامی به گونه‌ای است که تمام اقلام و تجهیزات نظامی داخل کشور تولید می‌شود لذا نگرانی خاصی در زمان جنگ وجود نداشت باید همین وضعیت در عرصه اقتصادی دنبال شده و تلاش کنیم اقتصاد را مقاوم کنیم و همه توان و ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و ساماندهی اقتصاد کشور به کار گرفته شود.

لاهوتی با بیان اینکه وضعیت معیشتی مردم نگران کننده است، گفت: کشور باید از اقتصاد دولتی خارج شده و به سمت مردمی‌سازی حرکت کند تا مردم اقتصاد را اداره کنند. دولت نیز کوچک‌تر و چابک‌تر شده و نقش تصدی‌گری خود را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه اقتصاد ایران ساختار سنتی دارد، افزود: سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و برنامه هفتم پیشرفت بر مردمی‌سازی اقتصاد تأکید دارند. باید زمینه‌ای فراهم شود تا تعاونی‌ها سهم بیشتری در اقتصاد کشور داشته باشند و سرمایه‌های خرد مردم تجمیع و وارد چرخه تولید و سرمایه‌گذاری شود.

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی مجلس با تاکید بر لزوم خصوصی سازی اقتصاد، خاطرنشان کرد: بدون واگذاری واقعی اقتصاد به مردم و بخش خصوصی، دستیابی به اهدافی مانند رشد اقتصادی ۸ درصدی و افزایش سرمایه‌گذاری و بهره‌وری امکان‌پذیر نخواهد بود.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2256447

  • طلاین
  • نماینده مجلس: وضعیت معیشتی مردم نگران کننده است/ تمام اقلام و تجهیزات نظامی داخل کشور تولید می‌شود

    نماینده مجلس: وضعیت معیشتی مردم نگران کننده است/ تمام اقلام و تجهیزات نظامی داخل کشور تولید می‌شود

  • خاطره روحانی از جلسه با رهبر شهید و روایت ایشان از فردی که می‌خواست برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه بسازد/ رهبر شهید هیچ‌وقت دنبال جنگ نبودند

    خاطره روحانی از جلسه با رهبر شهید و روایت ایشان از فردی که می‌خواست برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه بسازد/ رهبر شهید هیچ‌وقت دنبال جنگ نبودند

  • پزشکیان در گفتگو با رئیس دفتر سیاسی حماس: علیرغم مشکلات، فلسطین از اولویت ایران خارج نمی‌شود/ از هر تصمیم رهبران فلسطینی در روند مذاکرات حمایت می‌کنیم

    پزشکیان در گفتگو با رئیس دفتر سیاسی حماس: علیرغم مشکلات، فلسطین از اولویت ایران خارج نمی‌شود/ از هر تصمیم رهبران فلسطینی در روند مذاکرات حمایت می‌کنیم

  • ترامپ تهدید به قتل شد+ تصاویر

    ترامپ تهدید به قتل شد+ تصاویر

  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید؛ آن روز دور نیست

    هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید؛ آن روز دور نیست

  • واکنش عجیب محمدباقر خرازی به بیانیه دفتر رهبری/ تکذیبیه روابط عمومی و دفتر نشر آثار را حدوثا می‌پذیریم

    واکنش عجیب محمدباقر خرازی به بیانیه دفتر رهبری/ تکذیبیه روابط عمومی و دفتر نشر آثار را حدوثا می‌پذیریم

  • ترامپ تهدید به قتل شد+ تصاویر

    ترامپ تهدید به قتل شد+ تصاویر

  • جزئیاتی از توافق احتمالی ایران و عمان/ تنگه هرمز چه زمانی باز می‌شود؟

    جزئیاتی از توافق احتمالی ایران و عمان/ تنگه هرمز چه زمانی باز می‌شود؟