ممنوعیت زیباکلام از انجام هرگونه فعالیت رسانه‌ای به مدت 3 ماه

  • خبرفوری
  • سیاسی
  • قضایی

کیفرخواست زیباکلام و مدیرمسئول خبرگزاری آنا صادر شد

ممنوعیت زیباکلام از انجام هرگونه فعالیت رسانه‌ای به مدت 3 ماه

کیفرخواست مدیرمسئول خبرگزاری آنا و صادق زیباکلام صادر و وی از انجام هرگونه فعالیت رسانه‌ای به مدت 3 ماه منع شد.

طلا ممنوعیت زیباکلام از انجام هرگونه فعالیت رسانه‌ای به مدت 3 ماه کپی شد کدخبر: 3214890 ت ت نیکران موتور

به نقل از قوه قضاییه، هفته گذشته و در پی مصاحبه صادق زیبا کلام با خبرگزاری آنا (برنامه پل حافظ)، دادستانی تهران علیه نامبرده و رسانه منتشرکننده اظهارات وی اعلام جرم کرد. پس از تشکیل پرونده قضایی برای نامبردگان، متهمان به مرجع قضایی مراجعه کردند و پس از اخذ دفاعیات، تفهیم اتهام شدند.
در نهایت با توجه به مستندات و تحقیقات صورت‌گرفته قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست پرونده صادر شد.
همچنین قرار نظارت قضایی ممنوعیت هرگونه فعالیت رسانه‌ای و تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی به مدت سه‌ماه به صادق زیباکلام تفهیم و ابلاغ شد.

چهار روز قبل قوه قضاییه اعلام کرد: دادستانی تهران علیه دو شخص و دو رسانه منتشرکننده اظهارات آنها اعلام جرم کرده است و در همین رابطه این افراد و رسانه‌ها به دادسرا احضار شده‌اند.

دستگاه قضایی در اطلاعیه ای اعلام کرد: «هفته گذشته در پی انتشار یادداشتی از سوی عباس عبدی در روزنامه اعتماد و مصاحبه صادق زیبا کلام با خبرگزاری آنا، دادستانی تهران علیه هر دو نفر و رسانه‌های منتشر کننده این اظهارات اعلام جرم کرد تا پرونده آنها مورد رسیدگی قرار بگیرد.»

اپارات صادق زیبا کلام ممنوعیت قوه قضائيه فعالیت رسانه ای کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: