ممانعت نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی-صهیونی به تنگه هرمز/ اصابت ۲ موشک به ناوچهٔ آمریکایی در پی بی‌توجهی به هشدار ایران

  • خبرفوری
  • سیاسی
  • دفاعی

درحال بروزرسانی

ممانعت نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی-صهیونی به تنگه هرمز/ اصابت ۲ موشک به ناوچهٔ آمریکایی در پی بی‌توجهی به هشدار ایران

روابط عمومی ارتش اعلام کرد نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی صهیونی به تنگه هرمز ممانعت کرده است.

کلینیک دلخند ممانعت نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی-صهیونی به تنگه هرمز/  اصابت ۲ موشک به ناوچهٔ آمریکایی در پی بی‌توجهی به هشدار ایران    کپی شد کدخبر: 3212363 ت ت طلا

در صورت تشدید تنش از سوی ایران و حمله به کشورهای حاشیه خلیج [فارس]، جنگ را با تمام قوا از سر می‌گرفت

اکسیوس نوشت: برد کوپر، فرمانده سنتکام، روز پنجشنبه طرحی جاه‌طلبانه‌تر را به ترامپ ارائه داد که بر اساس آن، کشتی‌های نیروی دریایی ایالات متحده از تنگه عبور می‌کردند

یک مقام آمریکایی که از جزئیات این طرح مطلع بود، ادعا کرد آمریکا براساس این طرح در پاسخ به هر موشک یا قایق تندرویی که ایران پرتاب کند، آنها را منهدم می‌کرد و در صورت تشدید تنش از سوی ایران و حمله به کشورهای حاشیه خلیج [فارس]، جنگ را با تمام قوا از سر می‌گرفت.

نسخه فعلی [این طرح] ریسک کمتری برای تشدید فوری تنش دارد، اما ممکن است عمدتاً بن‌بست را به حال خود باقی بگذارد

آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: ما هر موشک یا قایق تندرویی را که توسط ایران در پاسخ به استقرار کشتی‌های دریایی از طریق تنگه هرمز پرتاب شود، منهدم خواهیم کرد.

اصابت ۲ موشک به ناوچهٔ آمریکایی در پی بی‌توجهی به هشدار ایران

خبرگزاری فارس نوشت: منابع خبری محلی در جنوب از اصابت ۲ موشک به یک ناوچه نیروی دریایی آمریکا خبر می‌دهند. این ناوچه که امروز (دوشنبه) با نقض امنیت تردد و کشتیرانی در حوالی جاسک به قصد عبور از تنگهٔ هرمز حرکت کرده بود، پس از بی‌توجهی به هشدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، هدف حملهٔ موشکی قرار گرفت.

به گزارش این منابع، ناوچهٔ آمریکایی بر اثر این اصابت‌ها از ادامهٔ مسیر بازمانده و مجبور به عقب‌گرد و فرار از منطقه شده است.

جمهوری اسلامی ایران پیش از این بارها اعلام کرده بود که هرگونه عبور و مرور از تنگهٔ هرمز بدون اخذ مجوز رسمی از ایران امکان‌پذیر نیست و هرگونه نادیده‌گرفتن این هشدار، با پاسخ قاطع نیروهای مسلح روبرو خواهد شد.

تا لحظهٔ تنظیم این خبر، جزئیات بیشتری از میزان خسارت‌ها و تلفات احتمالی منتشر نشده است‌.

ممانعت نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی-صهیونی به تنگه هرمز

روابط عمومی ارتش اعلام کرد: با اخطار قاطع و سریع نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، از ورود ناوشکن‌های دشمن آمریکایی صهیونی به محدوده تنگه هرمز ممانعت شد.

این خبر بروزرسانی شده است.

منبع: خبر فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران تنگه هرمز کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: