ملت ایران پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌ اند

ملت ایران پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌ اند

یاسوج-فرمانده قرارگاه امام علی (ع) گفت: ملت ایران پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌ اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جمال شاکرمی شامگاه یکشنبه در دویست‌وسی‌ونهمین شب مقاومت در اجتماع بزرگ مردم یاسوج در خیابان جمهوری اسلامی، هم‌زمان با تجلیل از حضور مردم کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مردم این استان در مقاطع حساس تاریخی با روحیه سلحشوری، فداکاری و ولایت‌مداری در میدان حضور داشته‌اند و همواره نقش مؤثری در دفاع از کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایفا کرده‌اند.

وی با اشاره به سابقه تقابل جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و نظام سلطه افزود: دشمنی با ملت ایران به تحولات و جنگ‌های اخیر محدود نمی‌شود، بلکه از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان با طراحی کودتا، حادثه طبس و تحمیل جنگ هشت‌ساله از سوی رژیم بعث عراق، برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی تلاش کردند.

فرمانده قرارگاه امام علی (ع) ادامه داد: با رهبری امام خمینی (ره) و ایستادگی ملت ایران، دشمنان در دستیابی به اهداف خود ناکام ماندند و انقلاب اسلامی با اتکا به ایمان مردم و حضور آگاهانه آنان، مسیر خود را ادامه داد.

سردار شاکرمی با اشاره به ابعاد جنگ ترکیبی، اقتصادی و امنیتی علیه کشورمان در سال‌های اخیر تصریح کرد: دشمنان در جنگ اخیر با هدف براندازی نظام اسلامی و با استفاده از امکانات گسترده وارد میدان شدند و مراکز نظامی و امنیتی، زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی و رهبری کشور را هدف قرار دادند؛ اما به گفته وی، تدابیر رهبر معظم انقلاب و حضور مردم در صحنه، نقشه‌های دشمنان را با ناکامی مواجه کرد.

وی در ادامه، انهدام بیش از ۱۶ پایگاه اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا در منطقه و تحمیل هزینه‌های سنگین اقتصادی و سیاسی به جبهه مقابل را از جمله دستاوردهای مقاومت ملت ایران برشمرد.

فرمانده قرارگاه امام علی (ع) با تأکید بر نقش نسل جوان در حفظ امنیت و اقتدار کشور گفت: جوانان ایران اسلامی با تکیه بر خودباوری، شجاعت و توانمندی‌های داخلی، در برابر تهدیدها ایستاده‌اند و روحیه ایثار و فداکاری آنان در عرصه‌های مختلف نمایان است.

شاکرمی همچنین با اشاره به جایگاه مردم کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس و تحولات اخیر خاطرنشان کرد: حضور پرشور، به‌موقع و آگاهانه مردم این استان در صحنه‌های دفاع از نظام و انقلاب، نشان‌دهنده روحیه مسئولیت‌پذیری و پایبندی آنان به ارزش‌های ملی و اسلامی است.

وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد همواره خاستگاه دلاورمردان و ایثارگران بوده است، افزود: مردم این دیار با وجود محدودیت امکانات در مقاطع حساس تاریخی در برابر دشمنان ایستادگی کرده و سهم مؤثری در دفاع از کشور داشته‌اند.

فرمانده قرارگاه امام علی (ع) در پایان با اشاره به تأثیر فرهنگ عاشورا بر روحیه مقاومت ملت ایران تأکید کرد: درس ایستادگی و مقاومت را از مکتب عاشورا آموخته‌ایم و امروز به برکت خون شهدا و حضور مردم، توان دفاعی و بازدارندگی کشور به سطحی از اقتدار رسیده است که جمهوری اسلامی ایران مسیر خود را با قدرت ادامه می‌دهد.

کد مطلب 6989846

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • قرار ۲۳۹ مردم رودسر در میدان همزمان با شب های های فاطمیه

  • جمع‌آوری کارت آزاد جایگاه‌های سوخت با هدف کاهش صف‌ در آذربایجان غربی

  • دویست و سی و نهمین شب اجتماع مردم دیّر

  • وداع با پیکر شهید «محمدرضا طالبی» در میدان هفتم تیر

  • اجتماع شبانه مردم انقلابی آبدان همزمان با ایام فاطمیه

  • شکوه حضور مردم دیار آفتاب در شب ۲۳۹ تجدیدبیعت با رهبر انقلاب

  • شب ۲۳۹ حضور مردم محلات در اجتماع حماسی و پرچم گردانی در خیابان

  • تجمع مردم یاسوج در دویست و سی و نهمین شب اقتدار

  • شب عروسکی زابل با حضور «مل‌مل»

  • تجمع باشکوه ایرانشهری‌ها با حضور قاریان بین المللی

  • قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵

  • چهار مدال برای چهار وزن کشتی فرنگی ایران؛ طلایی که «مفت» از دست رفت!

  • ارسال کمک‌های مردمی به جبهه‌های جنوب و جزایر هرمزگان

  • تنوع شرکای تجاری؛ راهکار کلیدی کاهش آسیب‌پذیری اقتصاد کشور

  • زورآوند: بارش باران و رعدوبرق در پایان هفته پیش‌بینی می‌شود

  • هواشناسی: رگبار باران و رعدوبرق در ارتفاعات تهران پیش‌بینی می‌شود

  • واکنش علیرضا دبیر به ناداوری در کشتی یک ملی‌پوش فرنگی‌کار ایران

  • هدایتی و سهرابی فینالیست شدند؛ ناکامی کاپیتان از صعود به فینال

  • روند بازسازی استادیوم آزادی

  • کاهش ۵۶ درصدی سن‌زدگی گندم آذربایجان‌شرقی در سال ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه سوم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه سوم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه سوم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه سوم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه سوم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه سوم آبان ۱۴۰۵

  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه