مس شهربابک به لیگ برتر رسید و پرچم کرمان را در بالاترین سطح فوتبال برافراشت

مس شهربابک به لیگ برتر رسید و پرچم کرمان را در بالاترین سطح فوتبال برافراشت

با عملکردی فراتر از انتظار و با تکیه بر همدلی شهر و مدیریت هوشمندانه، تیم فوتبال مس شهربابک پس از اتمام لیگ دسته یک، رسماً به لیگ برتر صعود کرد تا قدرت فوتبال استان کرمان را در سطح کشور دوچندان کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حالی که در آغاز فصل، کمتر کسی امید به صعود این تیم داشت، شاگردان قاسم شهبا با بودجه‌ای که تنها هشتمین بودجه لیگ یک محسوب می‌شد، مسیر تاریخ‌سازی را طی کردند.

مس شهربابک با کسب ۶۸ امتیاز از ۳۴ هفته (۱۹ پیروزی، ۱۱ تساوی و ۴ شکست)، به عنوان دومین تیم لیگ، صعود خود را به لیگ برتر قطعی کرد.

قاسم شهبا سرمربی تیم، این موفقیت را تکمیل شدن مسیر حرفه‌ای خود دانست و گفت: من مرد روزهای سخت هستم و تنها یک صعود به لیگ برتر را در کارنامه کم داشتم که با کمک خدا در شهربابک رقم خورد.

وی با اشاره به بازگشت شخصیت تیم پس از افتتاح ورزشگاه شهربابک، تأکید کرد: ما تیمی با کیفیت فنی و اخلاقی ساختیم که از هفته هفتم به بعد، رکورد شکست‌ناپذیری در خانه را ثبت کرد. هدف ما در لیگ برتر جدید، قرارگیری در میان ۵ تیم برتر کشور است.

در همین راستا، بازیکنان تیم نیز از فضای یکپارچه تیم سخن گفتند. مجید تاجیک، هافبک تیم، با اشاره به بی‌سروصدایی این مسیر گفت: در سالی که گذشت، بدون حاشیه و با تمرکز کامل کار کردیم تا برای مردم شهربابک تاریخ‌سازی کنیم.

رضا جباری نیز با تأکید بر نقش کادر فنی، افزود: تیم ما بی‌سروصدا و بدون “من‌من” در زمین بود، هماهنگی کامل و شخصیت تیم، کلید اصلی صعود ما بود.

کد مطلب 2249935

  • طلاین
  • مس شهربابک به لیگ برتر رسید و پرچم کرمان را در بالاترین سطح فوتبال برافراشت

    مس شهربابک به لیگ برتر رسید و پرچم کرمان را در بالاترین سطح فوتبال برافراشت

  • صدور ۱۴۳ گواهینامه ایمنی آسانسور در چهارمحال و بختیاری/ هشدار جدی به مدیران ساختمان‌

    صدور ۱۴۳ گواهینامه ایمنی آسانسور در چهارمحال و بختیاری/ هشدار جدی به مدیران ساختمان‌

  • ورود جدی مدیریت شهری به حوزه حمایت از اقشار توانخواه/ توسعه فعالیت‌های اجتماعی اولویت شهرداری کرمان است

    ورود جدی مدیریت شهری به حوزه حمایت از اقشار توانخواه/ توسعه فعالیت‌های اجتماعی اولویت شهرداری کرمان است

  • اجرای پویش شوق زیارت در هرمزگان

    اجرای پویش شوق زیارت در هرمزگان

  • مدیرعامل هلال‌احمر گیلان: ۳۰ میلیارد تومان برای توسعه خدمات سلامت و محرومیت‌زدایی در استان اختصاص یافت

    مدیرعامل هلال‌احمر گیلان: ۳۰ میلیارد تومان برای توسعه خدمات سلامت و محرومیت‌زدایی در استان اختصاص یافت