مدیریت مصرف به معنای کاهش رفاه مردم نیست/ ضرورت همراهی مردم برای تأمین برق پایدار کنکور در چهارمحال و بختیاری

مدیریت مصرف به معنای کاهش رفاه مردم نیست/ ضرورت همراهی مردم  برای تأمین برق پایدار کنکور در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری از مردم خواست با مدیریت مصرف برق در روزهای گرم پیش‌رو، صنعت برق را برای تأمین برق پایدار آزمون سراسری همراهی کنند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ مهندس مجید فرهزاد با اشاره به تداوم روزهای گرم سال و افزایش دمای هوا و به‌تبع آن افزایش مصرف برق، اظهار کرد: با توجه به برگزاری آزمون سراسری و حضور حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار داوطلب در سراسر کشور در پایان هفته جاری، تأمین برق پایدار حوزه‌های برگزاری آزمون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: مجموعه صنعت برق با برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی، تمام ظرفیت خود را برای حفظ پایداری شبکه و تأمین برق مطمئن به‌کار گرفته است، اما همراهی مردم و مدیریت مصرف برق نیز نقش مهمی در عبور موفق از روزهای گرم و تأمین برق پایدار دارد.

فرهزاد از تمامی مشترکان خانگی، اداری، تجاری، عمومی و سایر بخش‌ها خواست در ساعات اوج مصرف، مصارف غیرضروری برق را کاهش داده و استفاده از وسایل پرمصرف برقی را به ساعات کم‌بار موکول کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مدیریت مصرف به معنای کاهش رفاه مردم نیست، بلکه با چند اقدام ساده از جمله خاموش کردن لامپ‌ها و تجهیزات برقی غیرضروری، استفاده صحیح از وسایل سرمایشی و به تعویق انداختن استفاده از وسایل پرمصرف، می‌توان به پایداری شبکه کمک کرد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری آزمون سراسری برای داوطلبان و خانواده‌های آنان گفت: تأمین برق پایدار حوزه‌های برگزاری کنکور، نیازمند همراهی همه مشترکان است و هر میزان صرفه‌جویی در مصرف برق می‌تواند به پایداری بیشتر شبکه کمک کند.

فرهزاد در پایان از مردم استان چهارمحال و بختیاری به‌خاطر همراهی همیشگی با صنعت برق قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با مشارکت و همدلی مردم، ضمن مدیریت مصرف در روزهای گرم پیش‌رو، برق پایدار و مطمئن برای تمامی مشترکان و به‌ویژه حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری تأمین شود.

کد مطلب 2261399

  • طلایین
  • مدیریت مصرف به معنای کاهش رفاه مردم نیست/ ضرورت همراهی مردم  برای تأمین برق پایدار کنکور در چهارمحال و بختیاری

    مدیریت مصرف به معنای کاهش رفاه مردم نیست/ ضرورت همراهی مردم برای تأمین برق پایدار کنکور در چهارمحال و بختیاری

  • تجلیل از دو جنگلبان پیشکسوت؛ مردانی که در میدان خدمت به عرصه منابع طبیعی، حادثه را به جان خریدند

    تجلیل از دو جنگلبان پیشکسوت؛ مردانی که در میدان خدمت به عرصه منابع طبیعی، حادثه را به جان خریدند

  • پرداخت ٣١٤٦میلیارد ریال وام برای طرح‌های کارفرمایی قزوین

    پرداخت ٣١٤٦میلیارد ریال وام برای طرح‌های کارفرمایی قزوین

  • ۲ هزار روستایی خدابنده از آب شرب پایدار بهره‌مند شدند

    ۲ هزار روستایی خدابنده از آب شرب پایدار بهره‌مند شدند

  • اعلام جزئیات آزمون سراسری ۱۴۰۵ در فارس؛ ۶۹هزار داوطلب در ۳۲ شهرستان رقابت می‌کنند

    اعلام جزئیات آزمون سراسری ۱۴۰۵ در فارس؛ ۶۹هزار داوطلب در ۳۲ شهرستان رقابت می‌کنند