نماینده مردم لنگرود در مجلس گفت: سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی با توجه به وضعیت حاکم بر کشور باید با حساسیت بالا موضوع ورزشگاه مرحوم قایقران انزلی را پیگیری کنند.
خبرآنلاین: مهرداد لاهوتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرآنلاین ضمن ابراز تأسف از آنچه در حاشیه دیدار روز گذشته ملوان – تراکتور در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران بندر انزلی رخ داده، اظهار داشت: اصل ورزش بر محور اخلاق است و رعایت مسائل اخلاقی. در این بین اگر مسائل سیاسی و قومیتی وارد ورزش شود و اصل موضوع را تحتالشعاع قرار دهد، دیگر نمیتوان نام آن را ورزش گذاشت.
وی در ادامه افزود: در این بین وظیفه وزارت ورزش و جوانان بهعنوان متولی ورزش و فدراسیون فوتبال بهعنوان متولی فوتبال کشور آن است که با ورزشکار، هوادار یا باشگاه متخلف برخورد کند، برخوردی قاطع و بدون تعارف. در این بین نیاز است که حتی سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی ورود کرده و عامل اصلی بروز اتفاقات ورزشگاه بندر انزلی را پیدا کنند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: باید بپذیریم برخی دنبال دامن زدن به مسائل قومیتی و تجزیهطلبی هستند و چه بسا با تحریک سرویسهای اطلاعاتی چون موساد دست به این کار بزنند. من این مسائل را در وقوع اتفاقات ورزشگاه بیتأثیر نمیبینم و سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی با توجه به وضعیت حاکم بر کشور باید با حساسیت بالا موضوع ورزشگاه مرحوم قایقران انزلی را پیگیری کنند.
لاهوتی همچنین یادآور شد: ورزشگاه محل برگزاری یک مسابقه ورزشی است و در این مکان ادب و اخلاق باید رعایت شود. در ورزشگاه چرا باید شعار قومیتی داده شود؟ همانطور که گفتم وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال میبایست با حساسیت بالا موضوع را پیگیری کرده و با گرداندگان حوادث ورزشگاه انزلی برخوردی جدی داشته باشد، برخوردی که آثارش مشهود و به اندازه کافی بازدارنده باشد.
وی در ادامه به میهماننوازی مردم گیلان اشاره کرد و گفت: مردم گیلان میهماننواز هستند و مردم انزلی و هواداران ملوان در بین تیمهای فوتبال کشور به این ویژگی شهرت دارند. نباید تیم میهمان از میهماننوازی آنها سوءاستفاده کند. متأسفانه من وقوع اتفاقات ورزشگاه بندر انزلی را بیتأثیر از یک حرکت ساماندهی شده نمیدانم و از مراجع ذیربط میخواهم با حساسیت بالا موضوع را پیگیری کنند و تحتتأثیر موارد حاشیهای قرار نگیرند.
253 258
کد مطلب 2290398
-
بیانیه سازمان لیگ درباره ممنوعیت حضور آقایان در لیگ زنان
-
لاهوتی: وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و نهادهای امنیتی موضوع ورزشگاه انزلی را جدیت بررسی کنند
-
آینده بیرانوند دستخوش تلاش یک مربی برای بازگشت
-
خنارینژاد: از دبیر میخواهم در فدراسیون ژیمناستیک دخالت کند؛ حکم ابطال انتخابات پیش از مجمع باطل شد
-
تلاش یک عضو سابق هیئترئیسه برای بازگشت به مناسبات مدیریتی فوتبال؛ از مجمع رأی نگرفت، اما دست از فوتبال برنمیدارد!
-
ترکیب پرسپولیس مقابل مس شهربابک
-
ملوان هم تهدید کرد؛ رأی بازی با تراکتور به سود ما نباشد کنارهگیری میکنم
-
امروز؛ جلسه نهایی یحیی برای بازگشت به ایران
-
محمد مومنی: استقلال امروز از رحمتی تجلیل کند؛ باید صددرصد ۳ امتیاز را بگیریم
-
نخستین طلای کاروان ایران در پارا آسیایی به نام آیلار جامی