قیمت طلا، سکه و دلار ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵؛ رشد قیمت طلا در سایه بلاتکلیفی بازار سکه/ افزایش قیمت دلار در بازار آزاد

  • خبرفوری
  • ارز و طلا

قیمت طلا، سکه و دلار ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵؛ رشد قیمت طلا در سایه بلاتکلیفی بازار سکه/ افزایش قیمت دلار در بازار آزاد

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ در مسیر نامتوازنی قرار دارد. در حالی که طلا رشد کرده، بازار سکه بدون روند شده و در مسیر مشخصی حرکت نمی‌کند. به‌نظر می‌رسد، فضای مبهم سیاسی همچنان بر بازار طلا سایه انداخته و مانع از شکل‌گیری روندی مشخص در این بازار شده است و قیمت دلار در معاملات امروز بازار با دو کانال افزایش در کریدور 170 هزار تومان ماندگار شد.

طلا قیمت طلا، سکه و دلار ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵؛ رشد قیمت طلا در سایه بلاتکلیفی بازار سکه/ افزایش قیمت دلار در بازار آزاد کپی شد کدخبر: 3213162 ت ت نیکران موتور

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ در روند نامتوازنی بازگشایی شده است. قیمت طلا رشد کرده و هر گرم طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی معامله می‌شود. قیمت سکه اما روند مشخصی ندارد و در حالی که قطعات سنگین همراه با ربع سکه افزایش یافته، نیم سکه کاهشی شده و سکه گرمی نیز بدون تغییر مانده است.

قیمت طلا و سکه

رشد ارزش اونس جهانی طلا و عبور دوباره از سطح ۴۷۰۰ دلاری، بر بازار طلای داخلی اثر گذاشته و روندی صعودی را رقم زده است. همچنین، به نظر می‌رسد دلار امروز نقش پررنگی در بازار نداشته و بیش از آنکه بر قیمت سکه اثر بگذارد، محرک رشد قیمت طلا بوده است.

همچنین فضای مبهم سیاسی نیز، بازار طلا و سکه را بدون روند و آن را با نوسانات محدود همراه کرده است. گفتنی‌ست اونس جهانی طلا امروز صعودی شده و در این لحظه روی رقم ۴۷۳۷ دلار در حال معامله است. دلار نیز امروز دو هزار تومان رشد کرده و در کریدور ۱۷۴ هزار تومانی داد و ستد می‌شود.

بازار سکه بدون روند شد

بازار سکه امروز روند مشخص و یکدستی ندارد. در حالی که قطعات سنگین و ربع سکه رشد کرده‌اند، نیم‌سکه کاهشی شده و قیمت سکه گرمی نیز تغییری نکرده است. قیمت سکه امامی با افزایش یک میلیون تومانی با رقم ۱۹۴ میلیون تومان توسط اتحادیه طلا و جواهر اعلام شده است.

سکه بهار آزادی با رشد یک میلیون تومانی، روی رقم ۱۹۱ میلیون تومان قرار دارد. نیم‌سکه با یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش و ربع سکه با ۵۰۰ هزار تومان افزایش، به‌ترتیب روی رقم‌های ۹۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ۵۴ میلیون تومان قرار گرفته‌اند. سکه گرمی نیز با رقم ۲۷ میلیون تومان داد و ستد می‌شود.

قیمت طلا افزایش یافت

قیمت طلا امروز در مسیر صعودی بازگشایی شده است. بر اساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۸۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار با رقم ۱۹ میلیون و ۳۲۲ هزار تومان معامله می‌شود.

افزایش 2 هزار تومانی دلار در بازار آزاد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته با افزایش همراه شد. دلار که ابتدای هفته را روی رقم 182 هزار تومان آغاز کرده بود، در اواسط هفته و در واکنش به اخبار اقتصادی داخلی روند کاهشی را در پیش گرفت، این روند در ادامه هفته و در سایه تحولات سیاسی و اخبار مثبت از مذاکرات میان ایران و آمریکا و احتمال دستیابی به توافق، ادامه پیدا کرد.

در معاملات امروز و با افزایش تقاضای پایان هفته، دلار نوسان صعودی را تجربه کرد و با افزایش دو هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 174 هزار تومانی قرار گرفت. همچنین یورو نیز کاهش 5 هزار تومانی را تجربه کرد و روی رقم 200 هزار تومان در حال معامله است.

ادامه مسیر افزایشی دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 17 اردیبهشت ۱۴۰۵ همچنان افزایشی است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی با رشد 202 تومان، در سمت فروش ۱۴۷ هزار و 434 تومان و در سمت خرید ۱۴6 هزار و 107 تومان است.

منبع: تجارت نیوز کلینیک دلخند قیمت دلار قیمت طلا قیمت سکه قیمت یورو کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: