طلایی: مطالبات گندمکاران تا پایان هفته پرداخت می‌شود

طلایی: مطالبات گندمکاران تا پایان هفته پرداخت می‌شود

اهواز- معاون وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش قابل‌توجهی از مطالبات گندمکاران تا پایان هفته جاری پرداخت می‌شود و تأمین مالی طرح‌های توسعه کشاورزی خوزستان نیز در دستور کار دولت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا طلایی روز پنجشنبه در حاشیه نشست با استاندار خوزستان و نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پرداخت مطالبات گندمکاران یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی افزود: با پیگیری وزیر جهاد کشاورزی و تخصیص اعتبار از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، بخش قابل‌توجهی از مطالبات گندمکاران تا پایان هفته جاری پرداخت خواهد شد.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت‌های خوزستان بیان کرد: این استان بیش از ۵۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی دارد که مطالعات مربوط به آنها انجام شده است اما اجرای طرح‌های پیش‌بینی‌شده به تأمین منابع مالی نیاز دارد.

طلایی تصریح کرد: دولت در بودجه امسال اعتباراتی برای اجرای این طرح‌ها در نظر گرفته است و استفاده از ظرفیت مولدسازی و سایر منابع مالی نیز دنبال می‌شود.

وی با قدردانی از پیگیری‌های استاندار خوزستان ادامه داد: توسعه بخش کشاورزی خوزستان از اولویت‌های دولت است و امیدواریم با همکاری مدیریت اجرایی استان و نمایندگان مجلس، طرح‌های این حوزه با سرعت بیشتری عملیاتی شوند.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: پرداخت مطالبات گندمکاران دِینی بر عهده دولت است و تلاش می‌شود این مطالبات هرچه سریع‌تر پرداخت شود تا کشاورزان با آرامش خاطر برای کشت پاییزه آماده شوند.

کد مطلب 6896905

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • او از لیست ترور موساد خبر داشت

  • حمله موشکی به شلمچه ۲ شهید و ۱۱ مجروح داشت

  • حمله به شلمچه خللی در تردد زائران ایجاد نکرد

  • گزارشی از محل حمله بامدادی ارتش تروریستی آمریکا به شلمچه

  • توضیحات معاون استاندار خوزستان درباره حمله موشکی آمریکا به مرز شلمچه

  • رفتار چشمی در شان کاپیتان استقلال نیست/ تغییر مدیریت کمکی نمی‌کند

  • وینگر تراکتور به سپاهان پیوست

  • درگذشت شیرمحمد اسپندار نوازنده پیشگام موسیقی بلوچستان

  • بدون بازی تدارکاتی خارجی قهرمان شدیم/والیبال ایران شرایط منصفانه نداشت

  • شناسایی ضعف بدن به عنوان نشانگر اولیه زوال عقل

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه