صفایی‌بوشهری: خدمات حمایتی به طلاب استان‌ها توسعه یابد

صفایی‌بوشهری: خدمات حمایتی به طلاب استان‌ها توسعه یابد

بوشهر- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: توسعه حمایت‌های مالی از طلاب در استان‌ها و مشارکت خیران می‌تواند زمینه ارائه خدمات بیشتر به جامعه روحانیت را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری عصر سه شنبه در مراسم معارفه مسئول صندوق قرض‌الحسنه دفتر تبلیغات اسلامی استان بوشهر ، با تقدیر از اقدامات صورت‌گرفته در راستای خدمت‌رسانی به طلاب، اظهار کرد: خدمت به طلاب و روحانیون، به‌ویژه در عرصه تأمین نیازهای معیشتی و فرهنگی، اقدامی ارزشمند است که هم از جهت هدف و هم از نظر ماهیت خدمت، اهمیت فراوانی دارد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به وضعیت طلاب در استان‌های مختلف افزود: محدود کردن خدمات و امکانات ویژه روحانیت به شهر قم، آسیب‌هایی به همراه دارد؛ چراکه روحانیون فعال در استان‌ها نیز بخشی از ظرفیت حوزه‌های علمیه هستند و در خط مقدم فعالیت‌های دینی، تبلیغی و فرهنگی حضور دارند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه تمرکز امکانات در یک منطقه و غفلت از نیازهای سایر استان‌ها می‌تواند موجب محرومیت از ظرفیت‌های ارزشمند شود، تصریح کرد: لازم است این رویکرد اصلاح شود و خدمات حمایتی متناسب با شرایط طلاب در استان‌های مختلف توسعه یابد.

آیت‌الله صفایی‌بوشهری با اشاره به تفاوت شرایط زندگی و هزینه‌های معیشتی در استان‌ها خاطرنشان کرد: طلابی که از قم به استان‌های دیگر می‌روند، با شرایط متفاوتی در زمینه زندگی، تحصیل فرزندان و هزینه‌های روزمره مواجه می‌شوند و همین مسئله ضرورت برخورداری آنان از حمایت‌های ویژه را افزایش می‌دهد. فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه در پاسخ به این نیازها، اقدامی بجا و ضروری است.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت بنیه مالی صندوق‌های قرض‌الحسنه ویژه روحانیت گفت: باید زمینه‌ای فراهم شود تا افرادی که در بانک‌ها سپرده دارند، بخشی از منابع خود را در اختیار این صندوق‌ها قرار دهند و با افزایش حجم منابع مالی، امکان ارائه خدمات بیشتر به طلاب فراهم شود.

امام جمعه بوشهر همچنین پیشنهاد کرد خیران و افراد نیکوکار، حتی با مبالغ اندک، در قالب سپرده‌های قرض‌الحسنه مستمر در این طرح مشارکت کنند و افزود: ممکن است افرادی توانایی کمک‌های مالی بزرگ را نداشته باشند، اما می‌توانند مبالغی را به‌صورت مستمر در اختیار صندوق قرار دهند تا این منابع در چرخه خدمت‌رسانی به طلاب قرار گیرد.

وی با اشاره به امکان هدایت منابع مالی خیران به حوزه‌های مشخص، از جمله تألیف کتاب و فعالیت‌های فرهنگی، اظهار کرد: می‌توان با جلب مشارکت مردم، منابعی را برای اهداف معین اختصاص داد و مدیریت آن را به صندوق سپرد تا این سرمایه‌ها در مسیر موردنظر خیران و با سازوکار قرض‌الحسنه به کار گرفته شوند.

آیت‌الله صفایی‌بوشهری با تأکید بر اینکه صندوق قرض‌الحسنه ویژه روحانیت باید به‌عنوان نهادی برخاسته از بدنه خود حوزه‌های علمیه مورد حمایت قرار گیرد، بیان کرد: این صندوق متعلق به خانواده روحانیت است و برای خدمت به طلاب شکل گرفته؛ بنابراین، تقویت آن در واقع حمایت از ظرفیت‌های درونی حوزه‌های علمیه و توسعه خدمات به اعضای این مجموعه است.

وی با اشاره به تجربه راه‌اندازی صندوق امداد ولایت در مجموعه کمیته امداد امام خمینی(ره) یادآور شد: ایجاد سازوکارهای مالی اختصاصی که منابع و گردش مالی آن‌ها در خدمت جامعه هدف قرار گیرد، می‌تواند دسترسی افراد نیازمند به تسهیلات را تسهیل کند. چنین تجربه‌هایی نشان می‌دهد که صندوق‌های اختصاصی می‌توانند در صورت برخورداری از منابع مناسب و مدیریت کارآمد، منشأ خدمات گسترده‌ای باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر در ادامه با اعلام آمادگی برای مشارکت در این طرح، گفت: تلاش می‌کنم با افتتاح حساب و اختصاص منابع مالی، در تقویت این صندوق سهیم باشم و امیدوارم این اقدام به الگویی برای دیگر مؤمنان و خیران تبدیل شود تا با مشارکت در قرض‌الحسنه، زمینه خدمت‌رسانی گسترده‌تر به طلاب فراهم شود.

آیت‌الله صفایی‌بوشهری در پایان با قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران این مجموعه، برای آنان آرزوی توفیق کرد و ابراز امیدواری کرد با حمایت مردم و خیران، فعالیت‌های صندوق توسعه یابد و خدمات مؤثرتری به جامعه روحانیت ارائه شود.

کد مطلب 6991996

  • صفایی‌بوشهری: مساجد محور ترویج فرهنگ زکات شوند

  • سرپرست مرکز خدمات حوزه علمیه استان بوشهر معرفی شد

  • لزوم توسعه اشتغال مددجویان/تسهیلات قرض‌الحسنه کارآفرینی ارائه شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ بار به یمن حمله کرد

  • پاسخ ایران به نماینده آمریکا: بر اساس واقعیات سخن بگوئید نه اتهام

  • صفایی‌بوشهری: خدمات حمایتی به طلاب استان‌ها توسعه یابد

  • استاندار بوشهر: اعتبارات ملی متناسب با سهم استان در اقتصاد اختصاص یابد

  • ورمقانی: نوسازی مدارس و رفع مشکلات آموزشی روستاها در اولویت قرار گیرد

  • عراقچی پیروزی لولا داسیلوا در انتخابات برزیل را تبریک گفت

  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اقدامات حمایتی آستان قدس در لامرد

  • فرماندار بوشهر: طرح ساماندهی ترافیک و سد معبر اجرا می‌شود

  • واکنش اولیانوف به برگزاری نشست شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران

  • مجتبی حیدری بهبهانی سرپرست شرکت ساختمانی معلم

  • شعرخوانی افشین علا بر مزار رهبر شهید

  • تأکید بر سوخت‌رسانی به مسافران در طرح حذف کارت اضطراری بنزین

  • نشریه روس: ایران آماده انتقال جنگ به خاک آمریکا است

  • قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵

  • پایان طلایی تیم ملی کشتی فرنگی ایران؛ سعید اسماعیلی قهرمان شد

  • رگبار و رعدوبرق تا سه‌شنبه آینده در خوزستان پیش‌بینی می‌شود

  • کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر

  • گزارش قالیباف به مجلس از جزییات دیدار با رهبر انقلاب و توصیه های ایشان

  • هواشناسی: رگبار برف و باران اصفهان را فرا می‌گیرد

  • دیدار امیر قطر با پزشکیان؛ تاکید بر تقویت روابط دوجانبه و توسعه همکاری

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه