شکوفایی در دل کمبودها؛ مهرستان بر سکوی افتخارات ملی دوومیدانی ایستاد

شکوفایی در دل کمبودها؛ مهرستان بر سکوی افتخارات ملی دوومیدانی ایستاد

مهرستان- مهرستان با کسب دو مدال نقره در مسابقات قهرمانی دوومیدانی منطقه ۶ کشور و معرفی یک ورزشکار به عنوان استعداد برتر، برای نخستین بار در تاریخ خود به جمع مدال‌آوران کشوری این رشته پیوست.

خبرگزاری مهر – گروه استان ها، مهران خاکی زائی: در حالی که بسیاری تصور می‌کردند نبود زیرساخت‌های استاندارد ورزشی می‌تواند مانعی در برابر شکوفایی استعدادهای محلی باشد، ورزشکاران شهرستان مهرستان با ایستادن بر سکوهای قهرمانی مسابقات دوومیدانی منطقه ۶ کشور، روایتی متفاوت از مقاومت و اراده را رقم زدند. این نخستین بار در تاریخ ورزش این شهرستان است که مدال‌های کشوری در رشته دوومیدانی به دفتر افتخارات مهرستان افزوده می‌شود.

در جریان مسابقات قهرمانی دوومیدانی منطقه ۶ کشور که میزبانی آن بر عهده استان یزد بود، دو نام از مهرستان درخشش خیره‌کننده‌ای داشتند. میثم سپاهی در ماده نفس‌گیر ۱۵۰۰ متر و سپهر ایرندگانی در ماده پرش ارتفاع، با عبور از سد رقبای قدرتمند، موفق شدند مدال‌های نقره را از آن خود کنند.

علاوه بر این، توانمندی‌های چشمگیر مریم سپاهی نیز مورد توجه کارشناسان قرار گرفت و وی به عنوان یکی از استعدادهای برتر کشور معرفی شد.

انگیزه و عشق به ورزش جای خالی امکانات را پر می کند

میثم سپاهی، مدال‌آور ماده ۱۵۰۰ متر، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وقتی تمریناتمان را در شرایطی که زیرساخت‌های مناسب نداریم شروع کردیم، حتی فکرش را هم نمی‌کردیم که به سکوی کشور برسیم.

وی افزود: ما با امکاناتی بسیار محدود و در شرایطی که شاید بسیاری از هم‌رده‌هایمان در شهرهای بزرگ از امکانات رفاهی و تمرینی بی‌نصیب نیستند، تمرین کردیم. گاهی خسته می‌شدیم و می‌گفتیم آیا این تلاش‌ها نتیجه می‌دهد؟ اما امروز که این مدال را بر سینه‌ام دارم، می‌فهمم که انگیزه و عشق به ورزش، جای خالی امکانات را پر می‌کند.

سپاهی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم این یک شروع باشد و در آینده، مهرستان به قطب دوومیدانی تبدیل شود.

استعداد های فراوانی در مناطق محروم است که می بایست شناسایی شوند

مریم سپاهی، استعداد برتر کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: انتخاب شدن به عنوان استعداد برتر، برای من یک رویای محقق شده است.

وی بیان کرد: ما در مهرستان پتانسیل بسیار بالایی داریم، اما نیاز داریم که این استعدادها شناسایی و حمایت شوند. من می‌خواهم ثابت کنم که حتی از دل کمترین امکانات، می‌توان به بالاترین سطوح رسید.

سپاهی از مسئولان خواست: لازم است مسئولان با اعتماد به جوانان و نوجوانان و تهیه تجهیزات ورزشی، زمینه رشد استعداد های پنهان را فراهم سازند.

وظیفه مسئولان فراهم اوری امکانات برای شکوفایی استعدادهای جوان است

مجیب‌الرحمن دهانی، فرماندار مهرستان، نیز در گفت و با خبرنگار مهر گفت: امروز روزی است که نام مهرستان در سطح ملی درخشید. موفقیت میثم، سپهر و مریم، فراتر از یک پیروزی ورزشی، یک پیام امید برای تمام جوانان این شهرستان است.

وی تصریح کرد: می‌دانیم ورزشکاران ما با وجود کمبودهای زیرساختی، از مسیر خود عقب ننشستند. وظیفه ما در مدیریت شهری و استانی این است که این مسیر را برای آن‌ها هموارتر کنیم. حمایت از این استعدادها اولویت اصلی ما در برنامه‌های آتی خواهد بود تا این شکوفایی‌ها به یک روند مستمر تبدیل شود.

موفقیت ورزشکاران مهرستان در مسابقات دوومیدانی منطقه ۶ کشور، تنها کسب چند مدال ارزشمند نیست؛ بلکه نمادی از توانمندی جوانانی است که با وجود محدودیت‌های زیرساختی، با پشتکار، انگیزه و تلاش توانسته‌اند نام شهرستان خود را در عرصه ملی مطرح کنند.

این افتخار نشان می‌دهد که استعدادهای درخشان در دورترین و کم‌برخوردارترین مناطق نیز وجود دارند و اگر مورد حمایت، شناسایی و هدایت قرار گیرند، می‌توانند در بالاترین سطوح ورزشی بدرخشند.

اکنون این موفقیت تاریخی، مسئولیت دستگاه‌های اجرایی و متولیان ورزش را برای توسعه زیرساخت‌ها، تجهیز امکانات و سرمایه‌گذاری بر استعدادهای بومی دوچندان کرده است.

بی‌تردید استمرار این حمایت‌ها می‌تواند مهرستان را به یکی از قطب‌های آینده دوومیدانی کشور تبدیل کند و مسیر موفقیت نسل جدیدی از قهرمانان را هموار سازد؛ قهرمانانی که ثابت کرده‌اند اراده و امید، گاه از هر امکاناتی قدرتمندتر است.

کد مطلب 6894262

  • رفع تصرف ۱۰ هکتار از اراضی ملی در مهرستان

  • تجهیز ۱۳ منطقه عشایری مهرستان به پمپ های خورشیدی

  • هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش وزش بادهای شمالی در سیستان و بلوچستان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۵۵۰ میلیون یورو جریمه برای خرده فروش آنلاین چینی

  • فراجا: اظهارات منتسب به سخنگوی پلیس درباره حجاب جعلی یا قدیمی است

  • ساماندهی فضاهای عمومی و اراضی معصومیه روی میز شورای شهر بیرجند

  • تولدهایی که تمام نمی‌شوند

  • قلعه نویی پاسخ انتقادات خداداد عزیزی و حمید استیلی را داد

  • ۱۶ پروژه راه روستایی در همدان در دست اقدام است

  • حضور پررنگ دانشجویان در مراسم تشییع رهبر شهید/ برپایی ۱۷۵موکب دانشگاهی

  • تجارت منصفانه؛ ستون فراموش‌شده بازار صنایع دستی

  • توضیحات قلعه نویی درباره ماجرای پاداش جام جهانی ۲۰۲۶

  • روند اجرای پروژه مهر در مدارس استثنایی سنندج ارزیابی شد

  • سفره حضرت رقیه(س) در مشهد

  • وقوع صدای ۲ انفجار در اصفهان

  • سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد

  • واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان

  • نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت

  • وزیر خارجه جدید انگلیس منصوب شد

  • شنیده شدن صدای انفجار از ارتفاعات شیراز

  • مقام آمریکایی مدعی احتمال ازسرگیری جنگ تمام عیار واشنگتن علیه تهران شد

  • اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد

  • پیام خداحافظی مهاجم خارجی استقلال با هواداران

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • خرید ادکلن
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه