شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

در آستانه اربعین، اعلام قیمت بلیت قطار با نرخ حدود ۳ میلیون تومان، هزینه سفر زائران را به شکل محسوسی افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که رسانه‌های رسمی از تمهیدات ویژه برای "اربعین آسان و ارزان" خبر می‌دهند، گشت‌وگذاری در سامانه‌های فروش بلیت قطار، واقعیتی تلخ و گزنده را فاش می‌کند و تصاویر دریافتی نشان می‌دهد بلیت قطار تهران-خرمشهر تحت عناوین دهان‌پرکنی مانند ۵ ستاره اکونومی پلاس به رقم باورنکردنی ۳ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان رسیده است!

تابناک نوشت: در روزهایی که میلیون‌ها زائر خود را برای پیاده‌روی اربعین آماده می‌کنند، بازار لجستیک و حمل‌ونقل کشور بار دیگر با شوک قیمتی مواجه شده است و این بار قرعه به نام خطوط ریلی افتاده است؛ بخشی که همواره به عنوان امن‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین راه سفر شناخته می‌شد، اکنون با قیمت‌هایی عجیب زائران را غافلگیر کرده است.

تصاویر دریافتی از سامانه رسمی فروش بلیت نشان می‌دهد که بلیت قطار ۵ ستاره فدک در مسیر تهران – کرمانشاه به قیمت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و قطار ۵ ستاره در مسیر تهران – خرمشهر به قیمت نجومی ۳ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود و سوال این است که در ایام پیک سفر مانند اربعین که نیاز کشور روان‌سازی حمل‌ونقل عمومی برای توده‌های مردم است، چرا ظرفیت ریل کشور باید به قطارهای لوکس با قیمت‌های میلیونی بدهد؟

این مساله که چرا قطارهای معمولی و ارزان‌قیمت‌تر مانند ۶ تخته‌ها با قیمت حدود ۷۰۰ هزار تومان آن‌قدر کم‌تعداد هستند که زائر ناچار می‌شود تن به خرید بلیت‌های چند میلیونی بدهند این درحالی است که اگر یک خانواده ۴ نفره بخواهد با قطار ۴ ستاره با قیمت ۱ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان برای هر بلیت یک‌طرفه از تهران به خرمشهر برود – هزینه بلیت رفت برای ۴ نفر ۶ میلیون و ۴۰ هزار تومان می شود و با احتساب هزینه بلیت برگشت جمعا فقط برای رفت و برگشت ریلی رقمی نزدیک به ۱۲ میلیون هزینه برمی دارد البته این رقم بدون احتساب هزینه‌های بیمه، خروجی، حمل‌ونقل داخل عراق، اسکان و خوراک است که پرداخت چنین مبالغی عملاً بخش بزرگی از طبقه متوسط و ضعیف جامعه را از این سفر معنوی محروم می‌کند.

شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2252110

  • طلاین
  • شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

    شوک قیمتی به مسافران اربعین / بلیت قطار ۳ میلیون تومان شد

  • زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان مشخص شد؟/ سالاری: در این تاریخ‌ها، حقوق بازنشستگان براساس احکام سال گذشته پرداخت شد

    زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان مشخص شد؟/ سالاری: در این تاریخ‌ها، حقوق بازنشستگان براساس احکام سال گذشته پرداخت شد

  • دستور ویژه رییس‌جمهور برای کالابرگ / همتی: پرداختی‌های جدید به زودی انجام می‌شود

    دستور ویژه رییس‌جمهور برای کالابرگ / همتی: پرداختی‌های جدید به زودی انجام می‌شود

  • سقف قیمتی طلا شکسته شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵

    سقف قیمتی طلا شکسته شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵

  • بورس امروز ۱۴۰۵/۰۵/۰۵؛ ادامه قدرت‌نمایی بازار سرمایه | شاخص کل تا کجا صعود کرد؟

    بورس امروز ۱۴۰۵/۰۵/۰۵؛ ادامه قدرت‌نمایی بازار سرمایه | شاخص کل تا کجا صعود کرد؟

  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵/ جدول

    قیمت طلا و سکه امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵/ جدول

  • دور تغییر قیمت خودرو تند شد / قیمت این خودرو به یک‌باره ۵۳۰ میلیون تومان تکان خورد + جدول

    دور تغییر قیمت خودرو تند شد / قیمت این خودرو به یک‌باره ۵۳۰ میلیون تومان تکان خورد + جدول

  • قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵/ جدول

    قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵/ جدول

  • سازوکار پرداخت حقوق کارمندان دولت تغییر کرد / سود این گروه کم شد!

    سازوکار پرداخت حقوق کارمندان دولت تغییر کرد / سود این گروه کم شد!

  • سقف قیمتی طلا شکسته شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵

    سقف قیمتی طلا شکسته شد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۵ مردادماه ۱۴۰۵