شما نظر بدهید / چرا توهین، ناسزاگویی و خشونت کلامی در جامعه بویژه حوزه سیاست جهش کرده است؟

شما نظر بدهید / چرا توهین، ناسزاگویی و خشونت کلامی در جامعه بویژه حوزه سیاست جهش کرده است؟

شدت گرفتن موج حملات به چهره‌های مختلف سیاسی از مسئولان دولتی و مجلس تا حسن روحانی و دولتمردان پیشین، باعث انتقاد برخی روحانیون شده است. چرا توهین و ناسزاگویی و خشونت کلامی علیه مقامات سیاسی در جامعه زیاد شده است؟ خبرآنلاین از مخاطین خود می خواهد تا به این سوال پاسخ دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ماه های اخیر شدت گرفتن موج حملات به چهره‌های مختلف سیاسی از مسئولان دولتی و مجلس تا حسن روحانی و دولتمردان پیشین، باعث انتقاد برخی روحانیون شده است. به طور مثال ،حامد کاشانی، پژوهشگر تاریخ اسلام و واعظ و خطیب اصولگرا اخیرا با اشاره به این موضوع ، در سخنرانی از تیم مذاکره‌کننده دفاع و از جبهه پایداری به دلیل فشار برای افشای جزئیات مذاکرات انتقاد کرد.

چرا توهین و ناسزاگویی و خشونت کلامی علیه مقامات سیاسی در جامعه زیاد شده است؟ خبرآنلاین از مخاطین خود می خواهد تا به این سوال پاسخ دهند.

۳۱۳۱

کد مطلب 2274618

  • وضعیت مرزبندی در کنوانسیون خزر از زبان نماینده مجلس/ حمله اوکراینی‌ها به کشتی ایرانی در خزر یک هشدار جدی بود

    وضعیت مرزبندی در کنوانسیون خزر از زبان نماینده مجلس/ حمله اوکراینی‌ها به کشتی ایرانی در خزر یک هشدار جدی بود

  • شما نظر بدهید / چرا توهین، ناسزاگویی و خشونت کلامی در جامعه بویژه حوزه سیاست جهش کرده است؟

    شما نظر بدهید / چرا توهین، ناسزاگویی و خشونت کلامی در جامعه بویژه حوزه سیاست جهش کرده است؟

  • هشدار مهم نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس به مجموعه‌های مرتبط با شناورهای متخلف

    هشدار مهم نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس به مجموعه‌های مرتبط با شناورهای متخلف

  • پاسخ معاون پزشکیان به یک سوال / معنای هم‌زمانی مواضع داخلی و خارجی درباره تفاهم اسلام آباد چیست؟ / «حفره امنیتی» غیرممکن است؟

    پاسخ معاون پزشکیان به یک سوال / معنای هم‌زمانی مواضع داخلی و خارجی درباره تفاهم اسلام آباد چیست؟ / «حفره امنیتی» غیرممکن است؟

  • ببینید | پشت‌پرده ناراحتی امثال غنی‌زاده چیست؟ آیا دکتر شریعتی بنیانگذار ایده ولایت فقیه بود؟

    ببینید | پشت‌پرده ناراحتی امثال غنی‌زاده چیست؟ آیا دکتر شریعتی بنیانگذار ایده ولایت فقیه بود؟

  • تغییر مسیر شعارهای شبانه با کدام هدف؟/ محسن هاشمی: دیگر نمی‌شود نام تندروها  را فقط «انقلابی» گذاشت/  کمالی:  تندروی یک اقلیت، نظر عموم مردم نیست

    تغییر مسیر شعارهای شبانه با کدام هدف؟/ محسن هاشمی: دیگر نمی‌شود نام تندروها را فقط «انقلابی» گذاشت/ کمالی: تندروی یک اقلیت، نظر عموم مردم نیست

  • شریعتمداری گفت «فرصت تنفس به آمریکا ندهید»، کاربران خبرآنلاین پاسخ دادند؛ از «حق با شریعتمداری است» تا «نقدهای مردمی که جنگ نمی‌خواهند»

    شریعتمداری گفت «فرصت تنفس به آمریکا ندهید»، کاربران خبرآنلاین پاسخ دادند؛ از «حق با شریعتمداری است» تا «نقدهای مردمی که جنگ نمی‌خواهند»

  • ببینید | پشت‌پرده ناراحتی امثال غنی‌زاده چیست؟ آیا دکتر شریعتی بنیانگذار ایده ولایت فقیه بود؟

    ببینید | پشت‌پرده ناراحتی امثال غنی‌زاده چیست؟ آیا دکتر شریعتی بنیانگذار ایده ولایت فقیه بود؟