سنتکام زیر آتش در دریای عرب؛ محاصره دریایی ایران شدت گرفت

  • خبرفوری
  • سیاسی
  • دفاعی

سنتکام زیر آتش در دریای عرب؛ محاصره دریایی ایران شدت گرفت

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از حملات همزمان موشکی، پهپادی و قایق‌های کوچک ایران به ناوشکن‌های خود در دریای عرب خبر داد و اعلام کرد برای جلوگیری از دسترسی به بنادر ایران، ده‌ها کشتی را متوقف یا مجبور به تغییر مسیر کرده است.

طلا سنتکام زیر آتش در دریای عرب؛ محاصره دریایی ایران شدت گرفت کپی شد کدخبر: 3213441 ت ت نیکران موتور

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) روز جاری بیانیه‌ای صادر کرد که ابعاد جدیدی از تنش‌های نظامی و اقدامات اقتصادی ایالات متحده در منطقه را فاش می‌کند.

بر اساس این بیانیه، ناوشکن‌های آمریکایی مستقر در دریای عرب، روز گذشته هدف حملات هماهنگ و گسترده‌ای قرار گرفته‌اند. سنتکام تایید کرد که این حملات با استفاده از موشک‌ها، هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) و قایق‌های کوچک صورت گرفته و منشأ آن‌ها ایران بوده است.

همزمان با این تقابل نظامی، سنتکام گزارشی از وضعیت محاصره اعمال‌شده ارائه داد و مدعی شد که این اقدام برای جلوگیری از رسیدن کشتی‌ها به بنادر ایران با قاطعیت ادامه دارد.

در بیانیه آمده است: «از آغاز محاصره، مسیر ۵۷ کشتی را تغییر داده‌ایم و برای جلوگیری از رسیدن به بنادر ایران، ۳ کشتی دیگر را نیز متوقف کرده‌ایم.» این آمار نشان‌دهنده تشدید فشارهای دریایی بر شریان‌های اقتصادی ایران است.

در بخش دیگری از این بیانیه، سنتکام به پرونده‌های دیپلماتیک منطقه نیز اشاره کرد و مذاکرات جاری را «گامی مهم دیگر در مسیر پایان‌دادن به دهه‌ها درگیری و برقراری صلح پایدار میان لبنان و اسرائیل» خواند.

این نهاد نظامی همچنین درباره واکنش‌های آتی به تحرکات ایران خاطرنشان کرد که موضوع پاسخ به آمریکایی‌ها در دست بررسی است و در زمان مناسب داده خواهد شد.

سنتکام با بی‌اثر خواندن فشارهای سیاسی داخلی در واشینگتن، تاکید کرد: «تعیین ضرب‌الاجل از طرف برخی از سیاست‌مداران آمریکایی اثری ندارد؛ ما کار خود را انجام می‌دهیم.»

منبع: نظامی نیوز کلینیک دلخند ناوهای آمریکایی حمله ایران کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: