سم آلتمن: چهار سال دانشگاه برای دنیای امروز زیادی طولانی است

مدیرعامل OpenAI، می‌گوید تحصیل چهار ساله در دانشگاه شاید دیگر برای دنیای امروز ضروری نباشد، زیرا هوش مصنوعی مسیر راه‌اندازی کسب‌وکار و ورود جوانان به بازار کار را تغییر داده است.

آلتمن

همشهری آنلاین، فرخنده رفائی: سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در یک نشست با کارآموزان حوزه فناوری درباره ارزش تحصیلات دانشگاهی و تغییراتی که هوش مصنوعی در مسیر شغلی نسل جدید ایجاد کرده است، دیدگاه متفاوتی مطرح کرد و گفت شاید دوره چهار ساله دانشگاه دیگر برای همه ضروری نباشد.

به گزارش بیزنس‌اینسایدر، آلتمن که در سال ۲۰۰۵ پس از دو سال تحصیل دانشگاه استنفورد را ترک کرد تا شرکت Loopt را راه‌اندازی کند، گفت همان دو سال برای خودش «دقیقا به‌اندازه کافی» بوده است. او توضیح داد که در دانشگاه چیزهای زیادی یاد گرفته، اما اگر دو سال دیگر می‌ماند، بازدهی تحصیل برایش به‌شدت کاهش پیدا می‌کرد.

او البته دانشگاه را بی‌فایده ندانست و دانشگاه همچنان «فرصت ارزشمندی برای آشنایی با افراد مختلف، مستقل زندگی کردن و کار روی پروژه‌ها» ارزیابی کرد اما به باور او، تغییرات دنیای امروز می‌تواند مدت زمان مناسب تحصیل دانشگاهی را زیر سؤال ببرد. آلتمن همچنین گفت افراد زیادی را می‌شناسد که اصلا به دانشگاه نرفته‌اند و با این حال موفق شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

  • مدیرعامل انویدیا: مردم را نترسانید، هوش مصنوعی شغل‌ها را نابود نمی‌کند
  • سم آلتمن: با هوش مصنوعی مودبانه صحبت نکنید!
  • آی‌کیوی کودکانی بیشتر بازی‌های ویدئوی انجام می‌دهند، بالاتر است

آلتمن در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تأثیر هوش مصنوعی بر کارآفرینی نیز اشاره کرد. او معتقد است شرایط امروز با گذشته تفاوت اساسی دارد و یک نفر می‌تواند با کمک ابزارهای هوش مصنوعی، تقریبا به‌تنهایی یک استارتاپ کامل راه‌اندازی کند؛ چیزی که پیش‌تر به سرمایه، نیروی انسانی و منابع بسیار بیشتری نیاز داشت.

آلتمن به جوانانی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار دارند توصیه کرد انرژی خود را صرف تلاش برای «جدی گرفته شدن» نکنند و بیشتر روی ساختن محصول و انجام دادن کار واقعی تمرکز داشته باشند. او گفت در برخی شرایط، مانند فروش محصولات به شرکت‌های بزرگ، اعتبار و تجربه اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و حتی ممکن است لازم باشد فرد باتجربه‌ای را به تیم اضافه کرد.

او همچنین معتقد است جوانان در ابتدای مسیر نباید خودشان را مجبور کنند فقط روی یک پروژه کار کنند؛ چون هنوز نمی‌دانند کدام ایده موفق خواهد شد. بااین‌حال، به محض اینکه یک ایده از بقیه امیدوارکننده‌تر شد، باید پروژه‌های دیگر را کنار گذاشت و تمام انرژی را روی همان ایده گذاشت.

کد خبر 1061048 منبع: همشهری آنلاین

  • قتل خانوادگی با کمک ChatGPT

  • گوشی گوگل قبل از شما، کارهایتان را پیش‌بینی می‌کند!

  • حدس موقعیت مکانی شما را از روی یک تصویر | قبل از انتشار عکس در شبکه‌های اجتماعی این جزئیات را حذف کنید

  • «ایران دیجیتال» طرحی برای آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش آموزان

  • ایلان ماسک آینده‌ای را تصور می‌کند که در آن برای پول کار نمی‌کنیم و شغل از نیاز به انتخاب تبدیل خواهد شد!

  • سم آلتمن: چهار سال دانشگاه برای دنیای امروز زیادی طولانی است

  • حمله وحشیانه به نگهبانان بیمارستان در کرج + فیلم

  • واکنش قوه‌قضاییه به ادعای تازه زیباکلام درباره دستور اژه‌ای

  • مطمئنیم ناو آمریکایی را زدیم! | جایزه ۵ میلیارد تومانی برای شکار نظامیان آمریکایی!

  • پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی به فرمانده معظم کل قوا

  • اشتباه کنید به درس عبرتی برای دیگران تبدیل خواهید شد

  • اهداف ترامپ از جنگ با ایران تغییر کرد

  • غلط میکنی می‌گویی تنگه هرمز برای آمریکاست | شوخی این حرف هم غلط زیادی است

  • از این تصمیم عقب‌نشینی نمی‌کنم حتی اگر به قیمت جانم تمام شود

  • رامین رضاییان: ۱۵۰ میلیارد بدهید برمی گردم

  • تحویل اولین جنگنده‌های پیشرفته چینی؛ سومین کشور که جی۱۰سی دارد

  • مشاوران اعزام شدند؛ ایران برای جنگ گسترده‌تر آماده می‌شود | گزارش مهم وال استریت ژورنال

  • تصمیم مهم استقلال؛ آسانی خارج از لیست آبی ها

  • نامه مهم اوستون اورونوف به پرسپولیس | ستاره محبوب به تیم رقیب می رود؟

  • این علائم در پاها می‌توانند زنگ خطر سکته و حمله قلبی باشند

  • واکنش تند اردوغان به احتمال جنگ با اسرائیل

  • آخرین خبر درباره شکنجه و قتل حمیدرضا رجب‌زاده؛ سرپرست دادسرای جنایی اعلام کرد

  • اولین واکنش ترامپ به پیمان عربستان، ترکیه و پاکستان