سازمان ملل خواستار بازگشایی تنگه هرمز شد

سازمان ملل خواستار بازگشایی تنگه هرمز شد

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه اعلام کرد که این سازمان معتقد است تنگه هرمز باید برای کشتیرانی آزاد و ایمن باز باشد.

به گزارش خبرآنلاین ، به نوشته اسپوتنیک، دوجاریک در نشست خبری مدعی شد: «هیچ کشتی تجاری نباید مورد حمله قرار بگیرد. ما خواهان بازگشت آزادی و تردد آزادانه کشتی‌ها در تنگه هرمز هستیم.»

به گزارش ایسنا، سخنگوی سازمان ملل افزود که این سازمان بار دیگر تاکید می‌کند ایران و آمریکا باید برای حل‌وفصل درگیری جاری به میز مذاکرات بازگردند.

پیش‌تر، سردار سرلشکر «محسن رضایی» نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در مصاحبه‌ای تفصیلی با رسانه «دراپ‌سایت» ضمن تشریح دلایل شکست تفاهم‌نامه اول، از ارائه هفت شرط جدید ایران به آمریکا از طریق میانجی‌ها خبر داد و تأکید کرد که تا اجرای این شروط، نه تنگه هرمز باز خواهد شد و نه ایران به مذاکرات بازخواهد گشت.

وی تصریح کرد: «بازگشایی تنگه هرمز و ایجاد یک معماری امنیتی گسترده‌تر برای خلیج فارس یک تصمیم واحد نیستند. بازگشایی تنگه همچنان به اجرای شروطی بستگی دارد که ایران به آمریکا اعلام کرده است. گفت‌وگو با شورای همکاری می‌تواند ساختار پیرامون آن تصمیم را آماده کند، اما جایگزین آن نیست.»

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2291844

  • سازمان ملل خواستار بازگشایی تنگه هرمز شد

    سازمان ملل خواستار بازگشایی تنگه هرمز شد

  • تلاش هیات ایرانی در بغداد برای تعیین‌ تکلیف گروه‌های تجزیه‌طلب مخالف ایران

    تلاش هیات ایرانی در بغداد برای تعیین‌ تکلیف گروه‌های تجزیه‌طلب مخالف ایران

  • یمن: عربستان مسئول پیامدهای نظامی‌سازی دریای سرخ است

    یمن: عربستان مسئول پیامدهای نظامی‌سازی دریای سرخ است

  • ادعای ترامپ: ایران در تلاش برای افزایش قیمت نفت پیش از انتخابات کنگره آمریکا است

    ادعای ترامپ: ایران در تلاش برای افزایش قیمت نفت پیش از انتخابات کنگره آمریکا است

  • موافقت وزیر امنیت داخلی اسراییل با توزیع سلاح در ۱۱ شهرک جدید در کرانه باختری

    موافقت وزیر امنیت داخلی اسراییل با توزیع سلاح در ۱۱ شهرک جدید در کرانه باختری