سازمان تامین اجتماعی : پرداخت حقوق مهر بازنشستگان از ظهر روز سه‌شنبه، ۲۸ مهر آغاز می‌شود

سازمان تامین اجتماعی : پرداخت حقوق مهر بازنشستگان از ظهر روز سه‌شنبه،  ۲۸ مهر آغاز می‌شود

سازمان تامین اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پرداخت حقوق مربوط به مهرماه کلیه بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان از ظهر روز سه‌شنبه ۲۸ مهرماه آغاز می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: پرداخت حقوق مربوط به مهرماه بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان، از ظهر روز سه‌شنبه ۲۸ مهرماه آغاز و به تدریج طی سه روز به ترتیب حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

در خصوص زمان پرداخت معوقات مابه‌التفاوت مربوط به اردیبهشت ماه نیز پس از تأمین منابع مالی مورد نیاز، متعاقباً اطلاع‌رسانی رسمی از طریق روابط عمومی سازمان انجام خواهد شد.

با توجه به شرایط شبکه بانکی کشور، از بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواهشمندیم در صورت عدم دریافت پیامک بانکی تا پایان مدت زمان اعلامی، موجودی حساب خود را بررسی کنند.

خاطرنشان می‌شود، فیش حقوقی مهر، از اول آبان و بدون نیاز به مراجعه به شعب و کارگزاری‌ها از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir یا اپلکیشن «تأمین من» قابل دریافت و مشاهده است.

در صورت هرگونه سوال، ابهام و اعتراض به احکام و فیش‌های صادره، بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌توانند از طریق پورتال مرکز نظارت و ارتباطات مردمی سازمان به نشانی https://۱۴۲۰.tamin.ir درخواست و اعتراض خود را ثبت و با دریافت کد پیگیری به صورت پیامکی، فرایند رسیدگی را بدون نیاز به مراجعه حضوری دنبال کنند. همچنین این مرکز به صورت شبانه‌روزی و با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه آماده ارایه راهنمایی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در پایان یادآور می‌شود: تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی، اداره‌کل روابط عمومی است، لذا به کلیه مخاطبین توصیه می‌شود موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال‌ها و صفحات رسمی سازمان که در کلیه شبکه‌های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media@ در دسترس است، دنبال کنند.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2289816

  • سازمان تامین اجتماعی : پرداخت حقوق مهر بازنشستگان از ظهر روز سه‌شنبه،  ۲۸ مهر آغاز می‌شود

    سازمان تامین اجتماعی : پرداخت حقوق مهر بازنشستگان از ظهر روز سه‌شنبه، ۲۸ مهر آغاز می‌شود

  • رییس سازمان برنامه: برای افزایش کالابرگ سایر متقاضیان هم برنامه داریم

    رییس سازمان برنامه: برای افزایش کالابرگ سایر متقاضیان هم برنامه داریم

  • بورس امروز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵‌ / شاخص کل ۱۱۷ هزار و ۴۷۷ واحد افت کرد

    بورس امروز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵‌ / شاخص کل ۱۱۷ هزار و ۴۷۷ واحد افت کرد

  • سمندX۷ در بازار ۴۴۰ میلیون تومان قیمت خورد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف سمند

    سمندX۷ در بازار ۴۴۰ میلیون تومان قیمت خورد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف سمند

  • مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی : مرغداران با احتساب نرخ‌های فعلی بابت هر کیلو مرغ ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان زیان می‌کنند

    مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی : مرغداران با احتساب نرخ‌های فعلی بابت هر کیلو مرغ ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان زیان می‌کنند

  • قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بازگشایی بازار/ مثقال طلا ۴۱۳ هزار تومان ارزان شد + جدول

    قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بازگشایی بازار/ مثقال طلا ۴۱۳ هزار تومان ارزان شد + جدول

  • قیمت دلار، یورو و انواع ارزها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بازگشایی بازار/ قیمت دلار ۴۱۰۰ تومان کاهش یافت + جدول

    قیمت دلار، یورو و انواع ارزها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بازگشایی بازار/ قیمت دلار ۴۱۰۰ تومان کاهش یافت + جدول

  • پیش‌بینی رکوردهای جدید طلا در دو سال آینده/ بانک‌های مرکزی ۶۳ تن طلا خریدند

    پیش‌بینی رکوردهای جدید طلا در دو سال آینده/ بانک‌های مرکزی ۶۳ تن طلا خریدند

  • قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بازگشایی بازار/ نیم‌سکه به کانال ۱۳۰ میلیون تومان برگشت + جدول

    قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بازگشایی بازار/ نیم‌سکه به کانال ۱۳۰ میلیون تومان برگشت + جدول

  • سمندX۷ در بازار ۴۴۰ میلیون تومان قیمت خورد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف سمند

    سمندX۷ در بازار ۴۴۰ میلیون تومان قیمت خورد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف سمند