رکورد تازه برای ایران در آمریکا | ماجرای یافته های عجیب یک نظرسنجی معتبر چه بود؟

بررسی داده‌های آماری موجود در داخل آمریکا، نشان می ‌دهد جنگ علیه ایران از منظر افکارعمومی این کشور در موقعیتی متفاوت با جنگ‌های بزرگ چهار دهه اخیر قرار دارد و «کمترین میزان محبوبیت» را به خود اختصاص داده‌است.

ترامپ

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: نشریه آمریکایی «نیوزویک» روز شنبه در گزارشی به بررسی وضعیت «میزان محبوبیت جنگ با ایران» در جامعه آمریکا پرداخت و با ارزیابی آخرین داده‌های آماری موجود، تاکید کرد این جنگ در مقایسه با جنگ آمریکا در لیبی، عراق و افغانستان، از محبوبیت کمتری برخوردار است.

این مجله مشهور آمریکایی دراین گزارش افزوده است: «با گذشت حدود ۵ ماه از آغاز جنگ با ایران، دونالد ترامپ هدایت مناقشه‌ای را برعهده دارد که براساس بررسی داده‌های نظرسنجی چندساله، میزان حمایت عمومی از آن، در مقایسه با هر جنگ دیگر آمریکا در دوران معاصر و در مرحله‌ای مشابه، پایین‌تر است».

دراین گزارش تصریح شده‌است که «این الگو با موارد آشنا و پیشین متفاوت است، چراکه حمایت عمومی از جنگ‌های افغانستان و عراق در ابتدا بالا بود و به مرور زمان کاهش یافت، اما حمایت از جنگ با ایران از همان ابتدا پایین بوده و در همان سطح باقی مانده است».

یک بررسی مقایسه‌ای ویژه

«نیوزویک» در ادامه به یافته‌های تازه موسسه نظرسنجی «گالوپ»، به عنوان یکی از مراکز معتبر در حوزه افکارسنجی، اشاره کرده و افزوده است: «موسسه گالوپ در نظرسنجی‌ای که از اول تا پانزدهم ژوئن، یعنی حدود ۹۳روز پس‌از آغاز درگیری، انجام شد، دریافت که تنها ۳۴درصد از آمریکایی‌ها از اقدام نظامی ایالات متحده علیه ایران حمایت می‌کنند».

در ادامه این گزارش آمده است: «براساس داده‌های تاریخی گالوپ، در مقطعی تقریباً مشابه از عملیات نظامی آمریکا در لیبی در سال ۲۰۱۱، یعنی ۹۵ روز پس از آغاز آن، میزان حمایت عمومی در آمریکا از این جنگ، ۳۹درصد بوده است؛ در حالی که این رقم برای جنگ عراق، ۲۶۰ روز پس از آغاز آن، ۶۰درصد برآورد شده بود»

رکورد تازه برای ایران در آمریکا | ماجرای یافته های عجیب یک نظرسنجی معتبر چه بود؟

جنگ نامحبوب علیه ایران

بررسی مقایسه‌ای یافته‌های تازه و پیشین موسسه گالوپ درباره جنگ‌های اخیر آمریکا، گویای نکات مهمی درباره فضای افکارعمومی آمریکا درباره جنگ واشنگتن و تل‌آویو علیه تهران است. مهم‌ترین نکات و یافته‌های این موسسه معتبر نظرسنجی عبارت است از:

  • گالوپ از دهه ۱۹۸۰ تاکنون به‌صورت مستمر میزان حمایت آمریکایی‌ها از عملیات‌های نظامی این کشور را سنجیده است.
  • بررسی این داده‌ها نشان می‌دهد که تقریباً تمامی مداخلات نظامی آمریکا در آغاز با حمایت اکثریت جامعه همراه بوده‌اند.
  • جنگ با ایران از همان ابتدا یکی از کم‌حمایت‌ترین عملیات‌های نظامی آمریکا در ۴ دهه اخیر محسوب می‌شود.
  • یافته‌های تاریخی گالوپ همچنین نشان می‌دهد حمایت افکارعمومی از جنگ‌ها معمولاً با گذشت زمان کاهش می‌یابد.
  • به‌عنوان مثال، میزان حمایت از جنگ عراق در سال ۲۰۰۳ طی ۹ماه، از ۷۶درصد به ۶۰درصد کاهش یافت.
  • جنگ با ایران جزو نامحبوب‌ترین مداخله‌های نظامی آمریکا از زمان آغاز این نظرسنجی‌ها بوده‌است.
  • یافته‌های گالوپ همچنین از شکاف عمیق سیاسی در آمریکا درباره جنگ علیه ایرانحکایت دارد.
  • ۷۹درصد جمهوری‌خواهان از اقدام نظامی علیه ایران حمایت کرده‌اند، در حالی که این رقم در میان مستقل‌ها ۲۶درصد و در میان دموکرات‌ها تنها ۸درصد بوده‌است.
  • همچنین افراد بالای ۵۵سال و مردان بیش از جوانان و زنان از این اقدام نظامی حمایت کرده‌اند.
  • این یافته‌ها نشان می‌دهد جنگ ایران نه‌تنها از حمایت عمومی محدودی برخوردار بوده، بلکه به یکی از موضوع‌های اختلاف‌برانگیز در فضای سیاسی و اجتماعی آمریکا تبدیل شده‌است.

کد خبر 1055491 منبع: همشهری آنلاین

  • عراقچی نیت ترامپ را برملا کرد |‌ پشت‌پرده بازی خطرناک آمریکا | علت درست کردن خط تماس مستقیم با آمریکا چه بود؟

  • هیأت عمانی به تهران رفت؛ احتمال توافق تا پایان هفته

  • واکنش سفارت آلمان به شایعه تخلیه کارکنان خود از تهران

  • کنایه تند دیپلمات ایرانی به خانم سیاستمدار | این ابتذال شرارت است و خالص‌ترین شکل ریاکاری

  • جزئیات گفت‌وگوی اخیر مدودف با پزشکیان | موضوع مهم درباره روسیه که رئیس جمهور شخصا پیگیر است

  • دیدار مهم عراقچی با همتای چینی | جزئیات دیدارهای وزیر خارجه در قزاقستان

  • ۳ گزینه اصلی ترامپ در جنگ علیه ایران | یک پیش بینی مهم از نتیجه عملیات زمینی

  • افزایش قابل توجه مصرف مواد در میان جوانان | ۲۴ تا ۳۵ ساله ها در معرض خطر جدی

  • اعلام خبر قطعی؛ شلیک‌ موشک‌های ایران تا چه زمانی ادامه دارد؟

  • خرید هیجانی رئال مادرید از بوندسلیگا

  • پروژه ۲۱ میلیاردی دلاری عربستان زیرآتش انصارالله + تصاویر و جزئیات| این پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه در روز نفت تولید می کرد

  • سن ابتلا به سرطان سینه در ایران ۱۰ سال پایین‌تر است | این تغییرات و علائم را اصلا نادیده نگیرید

  • بهاره رهنما کارگردان سینما شد و نقش اصلی را به این خانم داد

  • از جنگ خیلی می‌ترسم + ویدئو | تصاویری از حضور زنده‌یاد عبدی در برنامه مهران مدیری

  • فریادهای خانم بازیگر: برای اکبر عبدی ۱۰ شبانه روز عزای عمومی اعلام کنید

  • درخواست کمک دو کشور عربی از الجولانی برای حمله زمینی به ایران!

  • تصویری کمتر دیده‌شده از عروسی اکبر عبدی

  • تصویر زنده‌یاد اکبر عبدی در مجلس روضه سیدالشهدا (ع) با حضور سینمایی ها

  • حمله به ونس؛ شمشیرها از رو بسته شده‌اند | گزارش مهم واشنگتن پست

  • ترامپ تصمیم گرفت «حمله بزرگ» به ایران را متوقف کند

  • بهاره رهنما کارگردان سینما شد و نقش اصلی را به این خانم داد

  • جذب نیرو در مدارس دولتی | نحوه ارسال درخواست به آموزش و پرورش

  • یک پالایشگاه بزرگ دیگر هم امروز بمباران شد + ویدئو

  • دبیر کل حزب کومله کردستان روی آنتن زنده به غلط‌کردن افتاد! | ویدئو

  • طرف پیروز جنگ و مذاکره کیست؟ | 3 حوزه اصلی ناکامی ترامپ در برابر ایران چه بود؟

  • جنگ ترامپ علیه ایران چقدر در بین آمریکایی ها منفور است؟ + جزئیات آمار جدید

  • سقوط اعتماد آمریکایی‌ها به دیوان عالی این کشور

  • آمریکایی‌ها از شروع دوباره جنگ با ایران حمایت می‌کنند؟

  • از خشم حماسی تا شکست حماسی

  • چرخش افکار عمومی در آمریکا: ایران «قوی‌تر» و رابطه «زیان‌بار» با اسرائیل