رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

برند لوکس کاویار کلکسیون جدید Black Edition را معرفی کرد که شامل نسخه‌های سفارشی و گران‌قیمت آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرو مکس و گوشی تاشدنی آیفون دوئو می‌شود. ویژگی متمایز دو مدل ویژه از محصولات جدید، طراحی کاملا تیره و حذف فیزیکی تمام ماژول‌های دوربین است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، در مدل‌های Supersonic سری آیفون ۱۸ پرو و نسخه‌ی Ultimate در گوشی تاشدنی آیفون دوئو دوربین‌های پشتی به‌طور کامل حذف و پنلی یکدست از جنس تیتانیوم گرید هوافضا جایگزین شده‌اند. مهندسان کاویار دوربین سلفی را نیز در سطح سخت‌افزاری غیرفعال کرده‌اند تا دستگاه برای کارمندانی که در محیط‌های امنیتی، دولتی یا شرکتی با ممنوعیت تصویربرداری فعالیت می‌کنند، مناسب باشد.

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

کاویار برای کاربرانی که به عکاسی نیاز دارند چهار مدل Versus، مدل Titanium، نسخه‌ی Signature و Prestige را آماده کرده است. تغییرات اعمال‌شده شامل روکش چرم تمساح مشکی، پیچ‌های نمایان تیتانیومی و آبکاری طلای ۲۴ عیار می‌شود. مشخصات فنی از جمله باتری و نرم‌افزار گوشی‌ها هیچ تغییری نسبت‌به مدل‌های معمولی ندارد.

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

تیراژ تولید هر نسخه فقط ۱۹ دستگاه خواهد بود. قیمت گوشی در مدل Versus برای iPhone 18 Pro از ۱۰٬۵۶۰ دلار آغاز می‌شود و در نسخه بدون دوربین Supersonic به ۱۰٬۷۷۰ دلار می‌رسد. مدل‌های تاشدنی iPhone Duo با برچسب قیمتی ۱۳٬۴۱۰ دلار برای نسخه تیتانیومی و ۱۳٬۹۹۰ دلار برای نسخه بدون دوربین Ultimate به‌همراه جعبه قفل‌دار اختصاصی و مدال یادبود طلا عرضه می‌شوند.

۵۸۵۸

کد مطلب 2281687

  • رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

    رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

  • IP68 یعنی گوشی ضدآب است؟ / سونی توضیح می‌دهد

    IP68 یعنی گوشی ضدآب است؟ / سونی توضیح می‌دهد

  • خروجی جلسه مهم با مدیران فناوری در کاخ سفید چه بود؟ / ترامپ، ماسک، زاکربرگ و دیگران در یک قاب

    خروجی جلسه مهم با مدیران فناوری در کاخ سفید چه بود؟ / ترامپ، ماسک، زاکربرگ و دیگران در یک قاب

  • وزیر ارتباطات:‌ توسعه فیبر نوری به اقتصاد پایدار نیاز دارد / اتصال فیبر نوری ۵۰۰ درصد و پوشش ۴۰ درصد رشد کرد

    وزیر ارتباطات:‌ توسعه فیبر نوری به اقتصاد پایدار نیاز دارد / اتصال فیبر نوری ۵۰۰ درصد و پوشش ۴۰ درصد رشد کرد

  • ناو هواپیمابر جدید چین از بزرگ‌ترین ناو آمریکا بزرگ‌تر است

    ناو هواپیمابر جدید چین از بزرگ‌ترین ناو آمریکا بزرگ‌تر است

  • ناو هواپیمابر جدید چین از بزرگ‌ترین ناو آمریکا بزرگ‌تر است

    ناو هواپیمابر جدید چین از بزرگ‌ترین ناو آمریکا بزرگ‌تر است