روسیه: اولین محموله گازوئیل را فردا به آمریکا ارسال می‌کنیم

معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد: نخستین نفتکش حامل ۴۰ هزار تن گازوئیل روسیه، فردا (پنجشنبه) به سمت آمریکا حرکت خواهد کرد و امضای قرارداد مرتبط با عرضه این سوخت با طرف آمریکایی در مرحله نهایی قرار دارد.

روسیه

به گزارش همشهری آنلاین، الکساندر نواک روز چهارشنبه افزود: صادرات گازوئیل به کشورهای دیگر، به‌جز آمریکا، به ظرفیت پالایشگاه‌های نفت روسیه بستگی خواهد داشت.

معاون نخست‌وزیر روسیه درباره امکان عرضه سوخت این کشور به اروپا همزمان با تلاش‌های غرب برای توقف واردات منابع انرژی مسکو نیز گفت: اگر اروپایی‌ها بخواهند، مسکو می‌تواند از طریق یک شاخه از خط لوله نورد استریم که باقی مانده است، گاز ارسال کند و سایر خطوط نورد استریم نیز قابل بازسازی هستند.
توافق صادرات گازوئیل روسیه به آمریکا و بازارهای جهانی در پی تماس تلفنی ۱۷ مهر ۱۴۰۵ رؤسای جمهور دو کشور حاصل شد.

رئیس‌جمهور روسیه در دیدار روز چهارشنبه خود با استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، با اشاره به توافق مسکو و واشنگتن در تماس تلفنی ۱۷ مهرماه پوتین و ترامپ درباره عرضه گازوئیل روسیه به آمریکا و بازارهای جهانی گفت: بعد از اینکه دو کشور چنین تصمیمی گرفتند، قیمت گازوئیل پنج تا ۶ درصد کاهش یافت.

پوتین با اعلام آمادگی کشورش برای احیای همکاری‌های اقتصادی با آمریکا، یک پیشنهاد دیگر نیز به واشنگتن ارائه کرد و اظهار داشت: مسکو آماده عرضه کود در مقادیر زیاد به بازار آمریکا است.
ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا نیز در این دیدار از طرف ترامپ از پوتین به خاطر توافق عرضه گازوئیل روسیه قدردانی کرد.

معاون نخست‌وزیر روسیه شامگاه یکشنبه گفته بود: مذاکرات درباره شرایط تجاری و نهایی کردن قراردادها برای صادرات گازوئیل روسیه هم‌اکنون در جریان است.

نواک افزود: پس از امضای این قراردادها، گازوئیل روسیه در مدت ۱۵ و حداکثر ۲۰ روز بعد به بازارهای جهانی به ویژه بازار ایالات متحده خواهد رسید.
نواک در پاسخ به سوالی در مورد تمدید احتمالی مجوز آمریکا برای صادرات گازوئیل روسیه پس از آوریل ۲۰۲۷ تصریح کرد:‌ در حال حاضر چنین مذاکراتی در دستورکار نیست و خیلی زود است که درباره تمدید آن صحبت کنیم، باید ببینیم که اوضاع چگونه پیش می‌رود.

پوتین و ترامپ روسای جمهور روسیه و آمریکا جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ در مکالمه تلفنی درباره موضوعات مختلف از جمله عرضه فرآورده‌های نفتی گفت‌وگو کردند. به گفته پوتین، مسکو آمادگی خود را برای عرضه نفت و فرآورده‌های نفتی به بازارهای ایالات متحده و جهان تأیید کرد.

واشنگتن نیز اعلام کرد که تحریم‌های ایالات متحده علیه عرضه گازوئیل روسیه به بازارهای جهانی را تا ۱۸ فروردین ۱۴۰۶ لغو کرده است.
پس از آن، نواک معاون نخست‌وزیر روسیه گفت: مسکو لغو ممنوعیت (داخلی تعیین شده توسط دولت روسیه در زمینه) صادرات گازوئیل را زودتر از موعد مقرر آغاز کرده و آماده است تا در ماه اکتبر ۳۰۰ هزار تن، در ماه نوامبر ۵۰۰ هزار تن، در ماه دسامبر یک میلیون تن گازوئیل عرضه کند و در نهایت، این حجم را به سه میلیون تن در ماه افزایش دهد.

کد خبر 1079054

  • درخواست آغاز فوری گفت‌وگو با آمریکا درباره خلع سلاح هسته‌ای

  • گفت و گوی پوتین و نماینده ترامپ درباره ایران ؛ پوتین درباره مذاکره چه گفت؟

  • روسیه: اولین محموله گازوئیل را فردا به آمریکا ارسال می‌کنیم

  • تبادل اطلاعات امنیتی با آمریکا برقرار است

  • زلنسکی: اشتراک اطلاعاتی آمریکا با کی‌یف ازسرگرفته شد

  • وزیر ورزش صلاحیت دخالت ندارد؛ نتیجه تراکتور-ملوان ۳ بر صفر است

  • فوری؛ هگست در خاورمیانه آماده اعلان جنگ؟ | برای حمله به ایران آماده‌ایم

  • اعزام بیرانوند برای سربازی به پادگانی در شهرستان + عکس

  • وعده عاصم منیر محقق نشد | مرزها با ایران به نفع پاکستان بسته ماند

  • العربیه: عراق به‌دنبال بستن تمام گذرگاه‌های مرزی با ایران است | گزارش‌های تأییدنشده از بسته‌شدن گذرگاه مرزی الشیب

  • به زودی درسی دردناک و فراموش‌نشدنی به رژیم صهیونیستی داده خواهد شد

  • ایران درصدد رونمایی از «پدر بمب‌ها» | ببینید

  • فوری؛ هگست در خاورمیانه آماده اعلان جنگ؟ | برای حمله به ایران آماده‌ایم

  • اعزام بیرانوند برای سربازی به پادگانی در شهرستان + عکس

  • وزیر ورزش صلاحیت دخالت ندارد؛ نتیجه تراکتور-ملوان ۳ بر صفر است

  • ایران درصدد رونمایی از «پدر بمب‌ها» | ببینید

  • خبر مهم عراقچی درباره مذاکرات ایران با آمریکا

  • زوج رویایی مهران مدیری: غیرممکن است دیگر با او کار کنم

  • مدیرعامل تراکتور: فردا همگی با این شعار تُرکی به استادیوم بیایید

  • طرح جدید قطر با هماهنگی آمریکا ارائه شد+ جزئیات | حزب الله هنوز جواب نداده است

  • حسادت آقای رئیس جمهور به روابط دوستانه ایران و روسیه! | ببینید

  • بازیگر سینما: هومن سیدی کارگردان نمی‌شد حتما جنایتکار شده بود