روزهای تردد شناورهای مسافری در مسیر قشم – هرمز افزایش یافت

روزهای تردد شناورهای مسافری در مسیر قشم – هرمز افزایش یافت

مدیرعامل توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه قشم از اجرای برنامه جدید تردد شناورهای مسافری در مسیر بندر شهید ذاکری قشم به جزیره هرمز و بالعکس در روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه و جمعه خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا کریم‌آقایی، از آغاز اجرای برنامه جدید جابه‌جایی مسافران دریایی در مسیر بندر شهید ذاکری قشم به جزیره هرمز و بالعکس خبر داد.

وی اظهار کرد: بر اساس برنامه زمان‌بندی تعیین‌شده، شناورهای مسافری در روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه و جمعه در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر در این مسیر فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه قشم افزود: در نوبت صبح، شناورها ساعت ۷ از بندر شهید ذاکری قشم به مقصد جزیره هرمز حرکت می‌کنند و ساعت ۸ صبح نیز سفر بازگشت از هرمز به قشم انجام می‌شود.

کریم‌آقایی ادامه داد: در نوبت بعدازظهر نیز حرکت شناورها از بندر شهید ذاکری قشم به مقصد جزیره هرمز ساعت ۱۴ و حرکت بازگشت از هرمز به قشم ساعت ۱۵ انجام می‌شود.

کد مطلب 2291115

  • شهردار شهرکرد: ۴ میلیارد تومان برای احداث پارک خیابان فجر شهرکرد  هزینه می‌شود

    شهردار شهرکرد: ۴ میلیارد تومان برای احداث پارک خیابان فجر شهرکرد هزینه می‌شود

  • زمین خوابگاهی باهنر پس از ۴۰ سال همچنان بلاتکلیف است

    زمین خوابگاهی باهنر پس از ۴۰ سال همچنان بلاتکلیف است

  • ۶۷ فیلم به بخش نهایی جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر راه یافتند

    ۶۷ فیلم به بخش نهایی جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر راه یافتند

  • دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل برق با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت در بندرعباس

    دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل برق با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت در بندرعباس

  • روزهای تردد شناورهای مسافری در مسیر قشم – هرمز افزایش یافت

    روزهای تردد شناورهای مسافری در مسیر قشم – هرمز افزایش یافت