روبیو: تهدیدات ایران برای حمله به منافع آمریکا را جدی می‌گیریم

روبیو: تهدیدات ایران برای حمله به منافع آمریکا را جدی می‌گیریم

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد: ایران آمریکا را به حمله به منافع این کشور در نقاط مختلف جهان تهدید کرده و واشنگتن این تهدیدها را بسیار جدی می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با فاکس نیوز مدعی شد که ایران آمریکا را به حمله به منافع این کشور در نقاط مختلف جهان تهدید کرده است و واشنگتن این تهدیدها را «بسیار جدی» می‌گیرد.

روبیو با تهدید ضمنی ایران مدعی شد: اگر هر یک از منافع آمریکا هدف حمله قرار گیرد، پیامدهایی در پی خواهد داشت.

وی درباره حوادث اخیر در انگلیس نیز گفت که آنچه در این کشور طی تعطیلات آخر هفته رخ داد، «تهدیدی بسیار جدی» بوده است.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: ایران در تلاش بود تعداد بسیار زیادی پهپاد، موشک و سلاح‌های متعارف در اختیار داشته باشد.

روبیو در ادامه ادعاهای خود و بدون اشاره به زرادخانه هسته ای رژیم صهیونیستی در منطقه افزود که ایران قصد داشت از زرادخانه خود برای تهدید منطقه و نیروهای آمریکایی استفاده کند و سپس به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای حرکت کند.

وی با دستآوردسازی برای ترامپ مدعی شد: در آستانه آن بودیم که یک کره شمالی در خاورمیانه ببینیم و رئیس‌جمهور ترامپ مانع از وقوع آن شد.

روبیو درباره تنگه هرمز نیز مدعی شد که این تنگه اکنون باز است و جریان انتقال نفت از آن به سطوح پیش از آغاز درگیری نزدیک می‌شود.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین در اظهارنظری گستاخانه مدعی شد: مشکل ایران در خود این کشور نیست، بلکه در نظامی است که بر آن حکومت می‌کند.

روبیو افزود: اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست می‌یافت، می‌توانست بر تنگه هرمز مسلط شود و برای عبور از آن عوارض وضع کند.

وی در ادامه بدون اشاره به بحران قیمت سوخت در آمریکا که در نتیجه سیاست های اشتباه ترامپ در منطقه ایجاد شده است، مدعی شد: اقتصاد ایران اکنون با «وضعیتی فاجعه‌بار» روبه روست و به‌سرعت به سمت وخامت بیشتر پیش می‌رود.

روبیو در پایان بدون اشاره به تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایران از منابع مالی خود برای تأمین مالی تروریسم و طرح‌های ترور در سراسر جهان استفاده می‌کند.

کد مطلب 6961971

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • روبیو: تهدیدات ایران برای حمله به منافع آمریکا را جدی می‌گیریم

  • فدراسیون وزنه‌برداری به مدال آوران ناگویا پاداش میلیاردی می‌دهد

  • شهریاری: سفره سلامت مردم با مسئولان فرق دارد

  • تیم ملی و فرصتی برای فرار از انتقادات؛ فشار به قلعه نویی در کازان

  • صعود تیم پدل دختران به مرحله یک‌شانزدهم

  • تجربه متین ستوده و یک هشدار؛ چرا نباید سرمایه را به هر تریدری سپرد؟

  • بریمانلو در یک‌قدمی فینال کوراش؛ دومین مدال برنز ایران قطعی شد

  • تعارض در آمار کمبود دارو؛ وضعیت تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو

  • دختر تیرانداز ایران در تراپ سیزدهم شد

  • صنعا خواستار فشار جامعه جهانی به عربستان برای رفع محاصره یمن شد

  • طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم

  • قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم؛ دنبال نتیجه نیستیم

  • نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها

  • النجباء: هیچ فرودگاهی در عراق نباید به‌روی ایران بسته شود

  • ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

  • آموزش جان‌فدایان در میدان امام حسین(ع)

  • ۲ میلیارد تومان برای مرمت اضطراری دبیرستان کزازی کرمانشاه اختصاص یافت

  • از مدرسه میناب تا کلاس‌های رشت

  • کشف محموله بزرگ چوب‌آلات قاچاق در لاهیجان

  • تشییع پیکر شهید «محمدمهدی رضایی» در یزد

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ششم مهر ۱۴۰۵

  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه