دستگیری دو زن متهم به جیب‌بری در بازار تهران

دستگیری دو زن متهم به جیب‌بری در بازار تهران

فرمانده پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو زن متهم به جیب‌بری خبر داد که به گفته پلیس، پس از سرقت تلفن‌های همراه شهروندان، از سیم‌کارت‌های مسروقه برای انجام خریدهای اعتباری استفاده می‌کردند. در جریان تحقیقات، تعدادی از مالباختگان نیز شناسایی شدند.

به گزارش خبرآنلاین از ایلنا، سرهنگ کرم سلطانی، فرمانده پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، اعلام کرد که پس از گزارش سرقت یک دستگاه تلفن همراه در بازار تهران، تحقیقات تیم مبارزه با جیب‌بری آغاز شد.

به گفته وی، بررسی‌های پلیسی نشان داد پس از سرقت تلفن همراه، از سیم‌کارت متعلق به مالباخته برای انجام خریدهای اعتباری از طریق برخی اپلیکیشن‌ها استفاده شده است.

بر اساس اعلام پلیس، در ادامه تحقیقات، دو مرد مرتبط با خرید سیم‌کارت مسروقه دستگیر شدند. این افراد مدعی شدند سیم‌کارت را از دو زن خریده‌اند و از مسروقه بودن آن اطلاعی نداشته‌اند.

کارآگاهان با پیگیری سرنخ‌های به‌دست‌آمده و ادامه تحقیقات، دو زن مظنون را در محدوده دروازه غار شناسایی و دستگیر کردند. به گفته پلیس، این دو نفر ابتدا اتهام سرقت را نپذیرفتند، اما پس از مواجهه با مستندات، به سرقت تلفن همراه شهروندان اعتراف کردند.

فرمانده پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت بررسی‌های انجام‌شده تاکنون به شناسایی تعدادی از مالباختگان و پیوستن پرونده‌های مرتبط به پرونده متهمان منجر شده است.

به گفته وی، متهمان پس از تشکیل پرونده و صدور قرار تأمین قضایی روانه زندان شدند. تحقیقات برای شناسایی سایر مالباختگان و روشن شدن ابعاد دیگر پرونده ادامه دارد.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2294292

  • دستگیری دو زن متهم به جیب‌بری در بازار تهران

    دستگیری دو زن متهم به جیب‌بری در بازار تهران

  • هشدار به مسافران شمالی؛ ترافیک در محور آزاد راه تهران - شمال و جاده چالوس سنگین است

    هشدار به مسافران شمالی؛ ترافیک در محور آزاد راه تهران – شمال و جاده چالوس سنگین است

  • آنفلوآنزا و کرونا در وضعیت هشدار/ ۶ استان بالاتر از آستانه هشدار بالا / ۴۹ درصد موارد ابتلا کودک هستند

    آنفلوآنزا و کرونا در وضعیت هشدار/ ۶ استان بالاتر از آستانه هشدار بالا / ۴۹ درصد موارد ابتلا کودک هستند

  • مسمومیت غذایی خطرناک در کمین؛ بوتولیسم عضلات تنفسی را فلج می‌کند / تأخیر در درمان مرگبار است

    مسمومیت غذایی خطرناک در کمین؛ بوتولیسم عضلات تنفسی را فلج می‌کند / تأخیر در درمان مرگبار است

  • مشمولانی که HIV مثبت دارند از خدمت سربازی معاف می‌شوند

    مشمولانی که HIV مثبت دارند از خدمت سربازی معاف می‌شوند

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

    قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • سقوط پراید به دره در جاده کجور نوشهر/ ۶ نفر جان باختند

    سقوط پراید به دره در جاده کجور نوشهر/ ۶ نفر جان باختند

  • بخشی از انار که همه دور می‌ریزند؛ پژوهشگران از خواص آن می‌گویند

    بخشی از انار که همه دور می‌ریزند؛ پژوهشگران از خواص آن می‌گویند

  • مرگ مشکوک نوه خاندان سلطنتی موناکو؛ یک مرد بازداشت شد

    مرگ مشکوک نوه خاندان سلطنتی موناکو؛ یک مرد بازداشت شد

  • تهران بارانی می‌شود / ورود سامانه بارشی جدید به کشور / هشدار هواشناسی برای ۲۰ استان

    تهران بارانی می‌شود / ورود سامانه بارشی جدید به کشور / هشدار هواشناسی برای ۲۰ استان